Navigatie

Vacature: Chauffeur / Bezorger | Fulltime

Vind jij het leuk om veel op de weg te zitten? Krijg jij energie van het contact met klanten – en bovenal om hen blij te maken met hun nieuwe producten? Mooi! Ter uitbreiding van de logistieke afdeling van team Officetopper zijn wij namelijk op zoek naar een fulltime Chauffeur / Bezorger. Heb jij twee rechterhanden, kun je fysiek zwaar werk aan én houd je van afwisseling? Heb je daarnaast ook nog een positieve instelling en zoek je een baan waar je volop vrijheid krijgt? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!

Wat ga je doen?

Als Chauffeur / Bezorger stap je iedere ochtend de (bak)wagen in om ons meubilair door het hele land (in Nederland of België) te bezorgen – en waar nodig te monteren. Aan de hand van de planning en gemaakte opdrachtbonnen ga je op pad. Kleine en grote projecten; alles komt voorbij. Dat maakt jouw werkweek zo lekker afwisselend! Klanten lopen uiteen; het ene moment bel je aan bij een particuliere klant, het andere moment stap je een school, huisartsenpraktijk of kantoorpand binnen. Soms ben je de hele dag onderweg, maar het komt ook voor dat je route wat korter is en je vroeg terug op de zaak bent. Dan ondersteun je jouw collega in het magazijn met de meest uiteenlopende klussen. (Fysiek) Pittige baan? Soms wel. Maar daar staat veel afwisseling en vrijheid tegenover.

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring met het rijden in grotere (bak)wagens.
  • Je hebt een positieve instelling en bent enthousiast.
  • Je bent handig, hebt twee rechterhanden en kunt fysiek zwaar werk aan.
  • Je hebt een professionele houding en bent flexibel.
  • Je bent sociaal, klantgericht en kunt goed samenwerken.

Wat we bieden

We bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen een klein en gezellig team. Je krijgt veel verantwoordelijkheid – en eigen inbreng wordt zeker gewaardeerd. De werkweek sluiten we regelmatig af met een VrijMiBo met een potje tafeltennis, en er worden regelmatig leuke teamuitjes georganiseerd.

Daarnaast krijg je:

  • Een goed salaris;
  • Na een succesvolle eerste termijn om je te leren kennen, een vaste aanstelling;
  • Een bonusregeling;
  • Korting op producten uit ons assortiment;
  • Reiskostenvergoeding.

Over Officetopper

Officetopper is een dynamisch en informeel bedrijf dat de laatste jaren een sterke groei doormaakt, en is al vele jaren een betrouwbare partner op het gebied van nieuw- en gebruikt kantoormeubilair in Nederland en België. We zijn niet alleen dealer van een aantal meubelmerken, maar we beschikken zelf ook over een groot assortiment gebruikt meubilair.

Interesse in de vacature?

Heb jij het enthousiasme om in deze functie te gaan werken? Stuur dan je motivatie + CV naar erik@officetopper.com.
Heb je vragen, bel dan naar Erik Broeders op 06-28775347.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.