Navigatie

Vergaderstoel Iso

  • Dit product is in onze showroom aanwezig
  • Garantie: 1 jaar
De betaalbare vergaderstoel Iso De vergaderstoel Iso is multifunctioneel inzetbaar en kan dus gebruikt worden als vergaderstoel, kantinestoel of stoel voor uw wachtruimte. Doordat de vergaderstoel verkrijgbaar is vier verschillende kleuren stoffering (zwart, antraciet, blauw en rood) past de Iso altijd in uw bedrijfsruimte. Verder kunt u ook nog kiezen voor een zwart 4-poots onderstel of een chique chroom 4-poots onderstel. De laatste optie heeft echter wel een meerprijs van €7,50 excl. btw. Heeft u vragen of wilt u de stoel even zien, dan kunt u altijd even langskomen of contact met ons opnemen.

Wist u dat de de Iso's ook aan elkaar te koppelen zijn? Voor de prijs van de koppelstukken kunt u contact met ons opnemen!
Aantal

 

payment-methods
  • Snel leverbaar
  • Nu met 25% korting
  • Productspecificaties

De conferentie/vergaderstoel Iso

- stevige conferentiestoel
- stapelbaar
- gestoffeerde rug en zitting
- 4-poots zwart onderstel
- diverse stofkleuren

Afmetingen:

- breedte: 54cm
- totale hoogte: 84cm
- zitdiepte: 46cm
- zithoogte: 49,5cm
De betaalbare vergaderstoel Iso De vergaderstoel Iso is multifunctioneel inzetbaar en kan dus gebruikt worden als vergaderstoel, kantinestoel of stoel voor uw wachtruimte. Doordat de vergaderstoel verkrijgbaar is vier verschillende kleuren stoffering (zwart, antraciet, blauw en rood) past de Iso altijd in uw bedrijfsruimte. Verder kunt u ook nog kiezen voor een zwart 4-poots onderstel of een chique chroom 4-poots onderstel. De laatste optie heeft echter wel een meerprijs van €7,50 excl. btw. Heeft u vragen of wilt u de stoel even zien, dan kunt u altijd even langskomen of contact met ons opnemen. Wist u dat de de Iso's ook aan elkaar te koppelen zijn? Voor de prijs van de koppelstukken kunt u contact met ons opnemen!

Complete kantoorinrichting?

×

Op zoek naar een complete kantoorinrichting? Heeft u meerdere werkplekken nodig of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!