Navigatie

Hoekbureaus

Zoekt u een bureau met veel werkruimte? Wilt u eenvoudig kunnen multitasken? Of zoekt u juist een bureau met extra opbergruimte? In elk geval geldt: met onze hoekbureaus zit u goed. Bekijk ons complete assortiment op deze pagina.

Nieuwe hoekburelen kopen

Hoekbureaus zijn uitermate geschikt wanneer u behoefte heeft aan veel werkruimte. De hoekbureaus zijn zo gemaakt dat u gemakkelijk gebruik kunt maken van het gehele bureau, zonder hinder te hebben van de onderstellen. Het is mogelijk om deze te bestellen met een aanbouw aan zowel de linker- als rechterzijde. Deze zijn beschikbaar met diverse onderstellen, die elk verkrijgbaar zijn in een aantal verschillende kleuren.

Verschillende type instelbare hoekbureaus

In ons assortiment vindt u een aantal verschillende type hoekbureaus. Voordat u een beslissing neemt over welk hoekbureau u wilt gaan kopen, is het belangrijk te weten welk type hoekbureau het beste bij u past.

 

Hoekbureaus met vaste hoogte

Een hoekbureel met een vaste hoogte is het meest voordelige type dat u in ons assortiment vindt. De hoogte van het bureau is niet in te stellen, maar is vooraf door de fabrikant bepaald.

Voordeligste optie
Niet in hoogte verstelbaar

Hoekbureaus in hoogte instelbaar

De optie om uw werktafel in hoogte in te stellen, zorgt er voor dat zo goed als elke gebruiker er in je juiste houding achter kan werken. In hoogte instelbare bureaus zijn vaak net iets duurder dan de bureaus met een vaste hoogte.

In te stellen voor elke gebruiker
De verstelbaarheid maakt het bureau iets duurder

Zit-sta hoekbureaus

De nieuwste ontwikkeling binnen de kantoorinrichting is het zit sta hoekbureau. Dit bureau laat de gebruiker binnen een mum van tijd wisselen van een zittende naar een staande werkhouding

Nieuwste ontwikkeling
Staand werken
De elektrische verstelling in combinatie met de twee motoren zorgen er voor dat het zit sta bureau in het duurdere segment valt

Tweedehands hoekbureaus

De opkomst van circulaire economie zorgt tegenwoordig voor een steeds grotere vraag naar het circulair inrichten van kantooromgevingen. Een tweedehands hoekbureau past perfect binnen dit plaatje!

Circulaire kantoorinrichting
Budgetvriendelijke oplossing
De bureaus zijn niet zelf samen te stellen
De bureaus kunnen zichtbare gebruikssporen bevatten (staat op de productpagina aangegeven wanneer dit het geval is)

Welk type hoektafel past bij mij?

Komt u er na het lezen van alle voor- en nadelen nog niet uit? Dan helpt één van onze medewerkers u graag bij het maken van de juiste keuze.

Help mij bij het kiezen van het juiste hoekbureau!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.