Navigatie

Kantoorkasten

Zoekt u een nieuwe kast voor uw kantoor? Wilt u een brede, smalle, hoge of lage kantoorkast om de inrichting en opbergcapaciteit van uw kantoor te verrijken? Op deze pagina vindt u ons brede aanbod aan kantoorkasten. In allerlei maten, varianten, stijlen en prijzen.

Het aanschaffen van een kantoorkast

Een kantoorkast in uw kantoor zorgt voor een opgeruimde werkomgeving waar u uw spullen veilig en netjes opbergt. Bij Officetopper vindt u kasten voor uw kantoor in allerlei soorten en maten. Wilt u bijvoorbeeld een stalen kantoorkast? Of een houten kantoorkast? Een lage, of juist een hoge? Ook als u zoekt naar een specifieke kast, bent u bij ons aan het juiste adres. We vertellen u op deze pagina graag meer over de mogelijkheden en de modellen!

Waar kunt u opletten bij het uitkiezen van een kast?

houten kantoorkasten bij Officetopper

Of u nu een archiefkast, roldeurkast of lockerkast zoekt; bij Officetopper vindt u een breed gamme aan kantoorkasten. Maar waar kunt u rekening mee houden als u een kantoorkast uitkiest? Allereerst is het natuurlijk van belang om te bekijken hoeveel ruimte u voor de kast hebt. Hebt u slechts een kleine ruimte, of zoekt u een kast om direct naast uw bureau te plaatsen? Dan is een roldeurkast, schuifdeurkast of apothekerskast een goede oplossing voor u. Daarnaast kunt u bepalen welke eigenschappen u nodig hebt of waar u de kast voor gaat gebruiken.

De diverse eigenschappen van de kasten

Alleen al op onze website vindt u meer dan 10 verschillende typen kasten! En hoewel dit ervoor zorgt dat er altijd wel een kast naar smaak in ons assortiment beschikbaar is, maakt het het wél lastiger om de juiste kast te kiezen. Om het u wat overzichtelijker te maken, lichten we graag de populairste kantoorkasten uit – en vertellen we u hoe u ze kunt onderscheiden.

  • Schuifdeurkasten | Doordat deze kantoorkasten zijn voorzien van schuifdeuren, hebben de kasten weinig ruimte nodig; u hoeft immers geen rekening te houden met openslaande deuren! Daarmee is de schuifdeurkast een kast die weinig ruimte kost – terwijl het een hoop opbergruimte oplevert!
  • Draaideurkasten | In onze draaideurkasten bergt u uw papierwerk veilig op, doordat de meeste van deze kasten zijn voorzien van een goed (cilinder)slot én zijn vervaardigd uit stevig materiaal. Of u nu gaat voor de stalen draaideurkast, de garderobekast of brandvertragende kast.
  • Roldeurkasten | Multifunctioneel en ideaal voor het veilig opbergen van papierwerk en (hang)mappen: dat is de roldeurkast. Extra fijn? Dat is dat de roldeur in de omhuizing naar binnen rolt. Daardoor kunt u óók de ruimte voor de kast optimaal benutten.
  • Dossierkasten | Krijgt u binnen uw werkzaamheden te maken met een groot aantal dossiers of documentatie en zoekt u een manier om deze veilig en betrouwbaar op te bergen? Dan is de dossierladenkast ideaal voor uw kantoor! Een archiefkast die specifiek geschikt is voor het opbergen van papierwerk. Liever uw papierwerk archiveren in een ander soort kast? Dan zijn onze ordnermolens of tekeningenkasten ook interessant voor u!
  • Lockerkasten | Onze lockerkasten zijn ideaal om te gebruiken als persoonlijke opbergruimte voor uw werknemers, of juist voor het opbergen van vertrouwelijke informatie. Perfect in personeelsruimtes, garderobes of op de werkplek zelf. Gemaakt van stevig staal én (uiteraard) goed afsluitbaar.
  • Folderkasten | Zoekt u een manier om uw folders of andere promotiematerialen te presenteren? Onze folderkasten zijn standaard uitgerust met vijf kleppen, waarop u het materiaal kunt presenteren. Achter de kleppen vindt u de opbergruimte voor de voorraad van de folders of flyers – of natuurlijk voor andere doeleinden. Ook interessant voor u: onze vitrinekasten of legbordstellingen.
  • Apothekerskasten | Een verlenging van uw werkblad of juist een scheidingswand tussen twee bureaus; de apothekerskast doet dienst als veelzijdige kast én biedt bovendien voldoende opbergruimte bij het bureau.

 

Trends en kleuren

Richt u uw kantoorruimte volledig opnieuw in? Of zoekt u een uitbreiding van uw opbergmogelijkheid? Dan is het natuurlijk belangrijk om rekening te houden met de ambiance van uw kantoorinrichting. Want hoe fijn die extra opbergcapaciteit ook is, het is ook belangrijk om te kiezen voor een kantoorkast die goed past in uw interieur. En ook binnen deze kasten is er sprake van bepaalde trends. Want hoewel vroeger kantoorkasten voornamelijk werden geassocieerd met crème of grijze kasten, vindt u tegenwoordig ook witte of zwarte kantoorkasten in ons assortiment. En dat niet alleen; ook fellere kleuren of juist aluminium of antraciet zijn kleuren die u regelmatig tegenkomt.

kantoorkasten kopen

Zelf onze kantoorkasten bekijken?

U vindt onze volledige collectie op onze website. Wilt u graag meer informatie, persoonlijk advies of de kast met eigen ogen zien – en bent u in de buurt van Raamsdonksveer (NL)? Dan bent u ook altijd welkom in onze showroom!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.