Navigatie

Gebruikt kantoormeubilair (689 artikelen)

Bent u op zoek naar een duurzame manier om kantoormeubilair te kopen? Dan is het gebruikt kantoormeubilair uit ons assortiment een echte aanrader. Officetopper koopt regelmatig grote partijen gebruikt (kantoor)meubilair op. Vervolgens herstellen en repareren wij de meubels waar nodig, zodat ze weer klaar zijn voor de markt. Het verschil? Een altijd scherpere prijs dan een nieuw exemplaar. Benieuwd naar ons gebruikt meubilair? Bekijk dan de verschillende opties in onze webshop of bezoek onze showroom voor de collectie daar.

Gebruikt kantoormeubilair kopen

Het gebruikt kantoormeubilair in onze collectie wordt zorgvuldig uitgekozen. Kapotte onderdelen of beschadigingen nemen we dan ook in principe niet aan. Wanneer een meubel niet door de technische keuring komt, demonteren wij het zodanig dat wij de bruikbare onderdelen opnieuw in kunnen zetten. Onderdelen die door beschadingen niet meer bruikbaar zijn, worden gescheiden afgevoerd. Dit resulteert in een collectie gebruikt meubilair dat weliswaar tweedehands is, maar nog prima een aantal jaar dienst kan doen op een ander kantoor. Een greep uit ons assortiment:

  • Stoelen: Gebruikte bureaustoelen in allerlei soorten en maten, verschillende soorten bekleding en hoogtes. Bij ons vindt u gebruikte bureaustoelen van hoge kwaliteit, maar altijd voor een scherpe prijs.
  • Bureaus en tafels: Het ideale bureau vindt u in onze collectie. Kies er een samen uit met uw bureaustoel. Te koop in grote aantallen. Door de tweedehandsprijs heeft u altijd een bureau of passende tafel waar u nooit te veel voor betaalt.
  • Kasten: Verschillende ordnerkasten, dossierkasten of speciale brandvertragende kasten. In ons online assortiment vindt u altijd een divers en regelmatig variërend aanbod.

 

Dit is nog lang niet alles. Zo vindt u in onze webshop en showroom ook extra ladenblokken, prikboren, kapstokken en nog meer gebruikt kantoormeubilair dat nog prima een paar jaar mee kan. Kortom: laat u verrassen door de mogelijkheden!

Een gezonde werkplek

Belangrijk aspect van onze producten is dat ze veilig zijn, fijn zitten of te gebruiken zijn en uw lichaam support en comfort bieden. Zeker voor onze bureaustoelen niet onbelangrijk. Heeft u echter snel last van rug- of nekklachten door uw (bureau)werk? Dan raden we het zeker aan om eens een kijkje te nemen bij onze tweedehands ergonomisch verstelbare bureaustoelen. Stoelen die nét dat beetje meer support bieden. Liever profiteren van een actievere werkhouden? Dan zijn onze stabureaus aan te raden. Bekijk de collectie voor meer informatie!

Gebruikte kantoormeubels - zit-sta bureaus

Meubilair uitproberen in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom om uw nieuwe stoel uit te proberen of uw kast en bureau te bekijken. Niet alleen helpen wij u bij het afstellen van de stoelen en of de tafels indien mogelijk, we geven u ook praktisch advies. Denk aan tips voor het onderhoud of het laten matchen van dit meubilair met de rest van uw kantoor. Heeft u specifiek meubilair op het oog? Laat dit dan altijd even aan ons weten, zodat wij het voor u klaarzetten en een van onze adviseurs u helpt! Ook heeft u de keuze uit twee bezorgopties: standaard en premium. In het laatste gevallen brengen wij uw kantoormeubels naar binnen en zetten deze voor u in elkaar.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u sowieso nog vragen over een of meerdere producten uit ons assortiment? Neem dan altijd even contact met ons op. Wij horen graag hoe wij u mogen helpen.