Navigatie

Gebruikt kantoormeubilair

Bent u op zoek naar een duurzame én budgetvriendelijke manier om uw kantoor in te richten? Dan is ons gebruikt kantoormeubilair een echte aanrader. Of u nu nieuwe kasten nodig hebt, of juist nieuwe werkplekken met mooie bureaus en ergonomische bureaustoelen; in ons assortiment vindt u een breed aanbod aan tweedehands kantoormeubelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het op deze pagina!

Gebruikt kantoormeubilair kopen

Het gebruikt kantoormeubilair in onze collectie wordt zorgvuldig uitgekozen. Wanneer een meubel niet door de technische keuring komt, demonteren wij het zodanig dat wij de bruikbare onderdelen opnieuw in kunnen zetten. Onderdelen die door beschadingen niet meer bruikbaar zijn, worden gescheiden afgevoerd. Dit resulteert in een collectie gebruikt meubilair dat weliswaar tweedehands is, maar nog prima een aantal jaar dienst kan doen op een ander kantoor.

Officetopper Gebruikt kantoormeubilair

 

Categorieën gebruikte kantoormeubelen

Ons assotiment gebruikte kantoormeubelen is erg breed en de kans dat u al precies weet wat u zoekt is erg groot. Daarom hebben wij hieronder al onze categorieën opgesomd en voorzien van een kleine introductie. Zo navigeert snel en eenvoudig naar de categorie die u zoekt.

  • Kasten: In de categorie gebruikte kantoorkasten vindt u verschillende ordnerkasten, dossierkasten of speciale brandvertragende kasten. In ons online assortiment vindt u altijd een divers en regelmatig variërend aanbod.
  • Bureaus: Het ideale gebruikte bureau vindt u in onze collectie. Kies er een samen uit met uw bureaustoel. Te koop in grote aantallen. Door de tweedehandsprijs heeft u altijd een bureau of passende tafel waar u nooit te veel voor betaalt.
  • Tafels De categorie gebruikte kantoortafels bestaat uit diverse subcategorieën. Hier vallen bijvoorbeeld de vergader- en kantinetafels onder.
  • Bureaustoelen Gebruikte bureaustoelen in allerlei soorten en maten, verschillende soorten bekleding en hoogtes. Bij ons vindt u gebruikte bureaustoelen van hoge kwaliteit, maar altijd voor een scherpe prijs.
  • Stoelen: Onze gebruikte kantoorstoelen zijn altijd scherp geprijsd. Navigeer via de link naar deze categorie en vindt de perfecte kantine- of vergaderstoelen.
  • Ladenblokken: Onze gebruikte ladenblokken bieden genoeg opbergruimte voor bij uw werkplek.
  • Akoestiek: Verminder de galm binnen uw kantoorruimte met onze gebruikte akoestische oplossingen
  • Accessoires: Op zoek naar een voordelige monitorarm of scheidingswand? Bekijk dan onze gebruikte kantooraccessoires.

 

Een gezonde werkplek

Belangrijk aspect van onze producten is dat ze veilig zijn, fijn zitten of te gebruiken zijn en uw lichaam support en comfort bieden. Zeker voor onze bureaustoelen niet onbelangrijk. Heeft u echter snel last van rug- of nekklachten door uw (bureau)werk? Dan raden we het zeker aan om eens een kijkje te nemen bij onze tweedehands ergonomisch verstelbare bureaustoelen. Stoelen die nét dat beetje meer support bieden. Liever profiteren van een actievere werkhouden? Dan zijn onze stabureaus aan te raden. Bekijk de collectie voor meer informatie!

Gebruikte kantoormeubels - zit-sta bureaus

Meubilair uitproberen in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom om uw nieuwe stoel uit te proberen of uw kast en bureau te bekijken. Niet alleen helpen wij u bij het afstellen van de stoelen en of de tafels indien mogelijk, we geven u ook praktisch advies. Denk aan tips voor het onderhoud of het laten matchen van dit meubilair met de rest van uw kantoor. Heeft u specifiek meubilair op het oog? Laat dit dan altijd even aan ons weten, zodat wij het voor u klaarzetten en een van onze adviseurs u helpt! Ook heeft u de keuze uit twee bezorgopties: standaard en premium. In het laatste gevallen brengen wij uw kantoormeubels naar binnen en zetten deze voor u in elkaar.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u sowieso nog vragen over een of meerdere producten uit ons assortiment? Neem dan altijd even contact met ons op. Wij horen graag hoe wij u mogen helpen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.