Navigatie

24-uurs stoelen

Een groot aantal bedrijven heeft te maken met werkplekken waar 24/7 gewerkt wordt. Speciaal voor deze werkplekken zijn de 24-uurs stoelen ontwikkeld. Deze stevige, comfortabele bureaustoelen bieden de nodige support én zijn bestand tegen intensief gebruik. Zoekt u voor uw organisatie naar een, of meerdere, 24-uurs stoel(en)? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. Op deze pagina leest u meer over deze speciale stoelen – en bekijkt u tevens ons complete assortiment.

24-uurs stoelen bestellen voor intensieve werkdagen

Is er binnen uw bedrijf sprake van ruimtes waarin continue monitoring noodzakelijk is – zoals beveiliging, bewaking of meldkamers? Dan is een goede, ergonomische bureaustoel onmisbaar, zodat u gedurende de werkdag op de juiste manier wordt ondersteund. Uitermate geschikt hiervoor zijn de 24-uurs stoelen. Zoals de naam al verklapt, zijn deze stoelen speciaal ontworpen om 24 uur per dag te gebruiken. Deze stoelen kenmerken zich door een uitgebreid aanbod aan ergonomische instellingen, een extra comfortabele rug en zitting en slijtvaste materialen. Zo blijven deze stoelen jarenlang mooi én zijn ze geschikt voor intensief gebruik.


Geschikt voor intensief gebruik

De standaard bureaustoelen in ons assortiment zijn geschikt voor een werkdag van zo’n 4 tot 8 uur – waarbij achtereen achter het bureau gewerkt wordt. Juist voor de werkruimtes waar continue monitoring noodzakelijk is, zijn deze bureaustoelen dus niet voldoende geschikt. De 24-uurs bureaustoel zijn onmisbaar op plekken waar meer dan 8 uur achtereen gewerkt wordt. Bij lange, intensieve werkdagen waarin veel gezeten wordt, bieden deze bureaustoelen immers de juiste ondersteuning en comfort. Bij het ontwerp is immers rekening gehouden met de hoogste eisen als het gaat om comfort, duurzaamheid en ergonomie.


Wat zijn de voordelen van een 24-uurs stoel?

Zeker als u meer dan 8 uur per dag van een bureaustoel gebruik maakt, is ergonomie ontzettend belangrijk. De juiste instelmogelijkheden van een bureaustoel zorgen er namelijk voor dat de stoel zich geheel naar uw lichaam vormt, en daarmee de juiste ondersteuning biedt en vervelende lichamelijke klachten helpt voorkomen. Denk aan een ergonomisch gevormde rug en zitting, maar daarnaast ook instelmogelijkheden als een instelbare zit- en rughoogte, een verstelbare lendesteun, verstelbare armleggers en een hoogwaardig mechaniek dat u in elke zithouding ondersteunt.


Zorg voor een gezonde werkplek

Langdurig in de verkeerde houding zitten, zorgt voor vervelende klachten. Hierbij kunt u denken aan nek-, rug- en schouderklachten, maar bijvoorbeeld ook een slechte doorbloeding van de benen, een verminderde concentratie en zelfs vermoeidheid. Het zorgen voor een gezonde werkplek – zeker bij lange en intensieve werkdagen – is dus van groot belang. Een goede bureaustoel is één van de belangrijkste pijlers voor een ergonomische werkplek. De 24-uurs stoelen in ons assortiment zijn ook geschikt voor afdelingen waar in ploegen wordt gewerkt – en waar dus continu gebruikt gemaakt wordt van de werkplek.


Eerst proefzitten?

Bent u van plan een 24-uurs stoel aan te schaffen, maar wenst u wel eerst advies? Kom dan gerust langs in onze showroom. Hier vindt u een selectie van de 24-uurs stoelen uit ons assortiment, zodat u zelf het comfort en de diverse instelmogelijkheden kunt testen. Daarbij krijgt u uiteraard alle nodige advies, zodat u zelf precies weet hoe u de stoel op de juiste manier kunt gebruiken en instellen. Komt u graag langs? Neem dan vooral contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.