Navigatie

24-uurs stoelen

(2 artikelen)

Een groot aantal bedrijven heeft te maken met werkplekken waar 24/7 gewerkt wordt. Speciaal voor deze werkplekken zijn de 24-uurs stoelen ontwikkeld. Deze stevige, comfortabele bureaustoelen bieden de nodige support én zijn bestand tegen intensief gebruik. Zoekt u voor uw organisatie naar een, of meerdere, 24-uurs stoel(en)? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. Op deze pagina leest u meer over deze speciale stoelen – en bekijkt u tevens ons complete assortiment.

24-uurs stoelen kopen

De 24-uurs bureauzetels in ons assortiment zijn speciaal ontworpen om 24 uur per dag gebruikt te kunnen worden. Deze stoelen worden veel gebruikt in bijvoorbeeld meldkamers of controlekamers, waar ploegen met wisselende diensten, er continu gebruik van maken.

 

Hoe duur zijn de 24-uurs stoelen?

De prijs van een 24-uur stoel ligt vaak stukken hoger dan de prijs voor een normale kantoorstoel. De reden hiervoor is dat 24-uurs stoelen vaak luxer zijn uitgerust, om comfort te bieden voor de wisselende gebruikers. Ook zijn de stoelen geproduceerd met de meest duurzame materialen, om zo te kunnen garanderen dat de stoel een lange tijd meegaat. Dit betekent dus wel dat u er jarenlang plezier van hebt!

Nieuwe bureaustoelen

Bekijk hier ons complete assortiment met nieuwe bureaustoelen.