Navigatie

Akoestiek

(78 artikelen)

De akoestiek in uw kantoor verbeteren? Zorgen voor een kortere nagalmtijd? En de productiviteit in uw kantoor omhoog laten schieten? Dan zijn onze akoestische producten dé oplossing bij uitstek. Op deze pagina ontdekt u ons complete assortiment!

Zoekt u meerdere werkplekken voor uw kantoorruimtes? Of bent u van plan meerdere ruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!

Akoestische oplossingen voor op het kantoor

Akoestiek is van groot belang in uw werkruimte. Het komt vaak voor dat kantoorpanden gehorig zijn en uw medewerkers met geluidsoverlast te maken hebben. Een ideale oplossing voor dit probleem is bijvoorbeeld akoestische- scheidingswand of ophangelement. Deze producten zorgen ervoor dat nagalm in uw werkruimte wordt verminderd. Dit houdt in dat de geluidgolven die in de ruimte worden geproduceerd verkort worden en niet blijven rondzwerven. Meer weten over dit onderwerp? Lees dan hieronder verder!

 

Akoestische oplossingen voor kantoor kopen

Van plan om akoestische meubelen of oplossingen te kopen? Bedenk dat eerst goed welke oplossing u waar wilt gebruiken. Er zijn tegewoondig zo veel verschillende akoestische producten te koop, dat misschien niet geheel duidelijk waar ze het beste tot hun recht komen. Hieronder leest u waar de verschillende type producten het beste gebruikt kunnen worden.

Manieren en oplossingen om de akoestiek te verbeteren

Er bestaan verschillende manieren om de akoestiek te verbeteren. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet.

Vloerbedekking:

De het begint allemaal bij het tapijt/vloerbedekking. Doordat de vloerbedekking meestal al een groot gedeelte van uw ruimte dekt, kunt u hier al een grote slag slaan. Akoestische tegels of tapijt bieden hier de oplossing voor.


akoestische vloerbedekking en akoestische tegels

De akoestische vloertegels vindt u niet terug op onze webshop omdat dit maatwerk betreft. Wanneer u interesse heeft, kunt u altijd vrijblijvend een adviesgesprek of offerte aanvragen.

Scheidingswanden:

Akoestische scheidingswanden hebben eigenlijk twee functies. Ten eerste dienen ze natuurlijk om de akoestiek van uw ruimte te bevorderen. Ten tweede kunnen ze ook een frisse look aan uw werkruimte geven. In onze webshop vindt u een ruim assortiment scheidingswanden. Zo hebben we bijvoorbeeld in hoogte verstelbare akoestische panelen en zelfs verrijdbare scheidingswanden.

De scheidingswanden zijn eigenlijk de meest simpele manier om de akoestiek in uw kantoor te verbeteren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan op akoestische scheidingswanden om ons complete assortiment te zien.

Akoestische elementen:

Heeft uw kantoor een hoog plafond? Wilt u minder nagalm in de hal? Dan bieden akoestische ophangelementen de uitkomst. Zoals de naam al verklapt, worden de elementen aan het plafond gemonteerd. Dit helpt met het reduceren van de nagalm en geeft tevens een unieke touch aan uw ruimte.Bekijk hier alle akoestische elementen

Akoestische kasten

De deuren van de akoestische kasten zijn gevuld met akoestisch foam. Zo heeft u niet alleen een kast die geruisloos open en dicht gaat, maar tegelijkertijd ook akoestische oplossing.

Bekijk hier ons complete assortiment akoestische kantoorkasten

Recent zijn er nog twee nieuwe groepen op onze webshop bij gekomen: akoestisch meubilair en staande akoestische wanden. Met deze twee groepen is ons assortiment met akoestisch kantoormeubilair compleet. Tip: deze nieuwe productcategorieën zijn uitermate geschikt om de akoestiek in een kantoortuin te verbeteren.

Akoestisch meubilair

Een categorie die eigenlijk niet mag ontbreken, daarom hebben wij besloten om ons assortiment er mee uit te breiden. Producten die u in deze groep kunt vinden zijn akoestische banken en losse werkplekken. Een mooi voorbeeld van zo'n werkplek is de Hut. Dit is een combinatie van akoestische panelen in de vorm van een huis.

Meer te weten komen over akoestiek op het kantoor? Lees dan eens onze blogpost over de Facts en Fabels.