Navigatie

Roldeurkasten

(29 artikelen)

Op zoek naar een nieuwe roldeurkast? Op deze pagina vindt u ons complete assortiment met diverse afmetingen, kleuren en materialen. De roldeurkast is een veelgebruikte kast binnen kantoorruimtes, omdat de roldeur zich binnen de omhuizing oprolt, neemt de kast minder ruimte in dan de standaard draaideurkasten.

Nieuwe roldeurkasten kopen

Nieuwe roldeurkasten worden vaak gebruikt voor het opbergen van documentatie en mappen. De roldeuren rollen in de kast naar binnen, wat veel ruimte kan besparen. U heeft de keuze uit veel verschillende roldeurkasten. U kunt kiezen uit diverse kleur ombouw en afmetingen. De lage roldeurkasten zijn ideaal voor uw kantoor of werkplek, omdat ze nauwelijks ruimte in beslag nemen en multifunctioneel zijn. Neem een kijkje in onze webshop voor het ruime aanbod van roldeurkasten.

Officetopper probeert altijd een zo breed mogelijk keus te bieden, zodat u altijd vindt wat u zoekt. Op de productpagina ziet u dat alle opties van de kast in stappen zijn opgedeeld, bijvoorbeeld kleur topblad, kleur ombouw, hoogte en indeling. In een mum van tijd heeft u de kast samengesteld waar u naar op zoek was.

Waarom nieuwe roldeurkast?

Wist u dat een nieuwe roldeurkast is vaak (iets) duurder dan een gebruikte? Als u kiest voor een nieuwe roldeurkast heeft u vaak de mogelijkheid om deze geheel naar eigen smaak samen te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld de kleur van het topblad en de kleur van de ombouw met elkaar laten matchen. Deze opties zijn eenvoudig in stappen verdeeld op de productpagina. Binnen no time heeft u de perfecte kast voor uw nieuwe of bestaande werkplek samen gesteld.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste roldeurkast?

Zoals al eerder aangegeven zijn er héél veel verschillende kasten op de markt. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, u kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!