Navigatie

Roldeurkasten

Een budgetvriendelijke oplossing die weinig plek in beslag neemt. En dat terwijl u er een hoop opbergruimte voor terugkrijgt. Dat is de roldeurkast. Op deze pagina vindt u ons complete en veelzijdige aanbod aan nieuwe archiefkasten met roldeur.

Zoekt u meerdere werkplekken voor uw kantoorruimtes? Of bent u van plan meerdere ruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!

Een nieuwe rolluikkast aanschaffen

Veel opbergruimte nodig, terwijl u maar weinig ruimte hebt? De rolluikkast is ideaal. Doordat u geen rekening hoeft te houden met openslaande deuren, kunt u deze dossierkast met roldeur eenvoudig kwijt in een smal doorlooppad of achter een bureau. U hoeft de ruimte vóór de kast immers niet vrij te houden! Op deze pagina vindt u kasten van verschillende soorten en maten. Zo is onze brede, lage roldeurkast perfect als er bijvoorbeeld sprake is van een schuine wand in uw ruimte. Standaard zijn de kasten uitgevoerd als stalen roldeurkast. Liever een luxere of warmere uitstraling? Dan zijn onze houten roldeurkasten wellicht interessant voor u.

Waarom een roldeurkast kopen?

Het grotendeel van onze roldeurkasten voor kantoor is voorzien van een kunststof roldeur met metalen, vlamdovende eindlamel. Dit, in combinatie met het feit dat de meeste roldeurkasten met slot zijn uitgevoerd, zorgt ervoor dat u uw papierwerk, dossiers en documenten met een gerust hart opbergt. Doordat de kunststof roldeur in de omhuizing naar binnen rolt, heeft u ook vóór de kast dus ruimte genoeg. Op de (verstelbare) legborden kunt u uw spullen en papierwerk kwijt. U krijgt er dus zeeën van ruimte voor terug!

Verschillende formaten van de rolluikkast

Bij Officetopper heeft u keuze genoeg als u zoekt naar een rolluikkast. U vindt binnen ons brede gamma onder andere de lage variant. Deze zijn ideaal als u een schuin dak hebt of de muur boven de kast wilt benutten met een kunstwerk of presentatiescherm. Een middelhoge roldeurkast is een goede optie als u toch wat meer opbergruimte nodig hebt. Heeft u een hoge, smalle ruimte? Dan zijn onze hoge roldeurkasten dé oplossing. Alle modellen zijn er in 80, 100 of 120cm breed. Afhankelijk van de ruimte waar de kast in komt te staan én de opbergcapaciteit die u nodig heeft.

Houten roldeurkasten

Kiezen voor een kleur en stijl

Continu zien we wel nieuwe ontwikkelingen en trends binnen kantoorinrichtingen. Ook kantoormeubelen, en dus de rolluikkasten, zijn onderhevig aan deze trends. Heeft u uw kantoor in een bepaalde stijl ingericht? Dan is het wel zo fijn als de roldeurkast binnen deze inrichting past – of u nu zoekt naar een aantal nieuwe modellen voor uw bestaande interieur of uw kantoor volledig opnieuw inricht. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een witte roldeurkast? Of heeft u liever een antraciet- of aluminiumkleurige? In ons assortiment vindt u altijd wel een kast die bij uw stijl past.


Een breed aanbod aan roldeurkasten

Hoe fijn het ook is dat u een ruime keuze hebt; het maakt het niet altijd gemakkelijker. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden – of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Raamsdonksveer (NL).

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.