Navigatie

Draaideurkasten

(21 artikelen)

Zoekt u een draaideurkast voor uw kantoor? Of u nu een metalen of houten, een hoge of lage, of een gele of zwarte draaideurkast wilt; op deze pagina vindt u ons complete assortiment archiefkasten met draaideuren.

Draaideurkasten kopen

Op zoek naar een draaideurkast voor uw kantoor? Op deze pagina vindt u ons volledige assortiment. Draaideurkasten in allerlei soorten en maten en van diverse materialen, altijd voor een scherpe prijs. Metaal, hout of van laag tot hoog; via onze webshop koopt u direct een kast die past in uw bedrijfs- of kantoorinterieur. Binnen deze categorie vindt u ook de akoestische draaideurkast, chemiekast en brandvertragende archiefkast. Maak kennis met onze collectie en bestel uw kast vandaag nog.

Een populaire kantoorkast

De draaideurkast is een veelvoorkomend type kast en wordt vaak gezien als een goedkoop alternatief voor de roldeurkast. Dit betekent echter niet dat ze voor elkaar onderdoen. De meeste draaideurkasten in onze webshop zijn uitgerust met stevige metalen deuren die voorzien zijn van goed (cilinder)slot. Zo bent u ervan verzekerd dat uw documenten veilig opgeborgen zijn en blijven. Ook zijn de kasten over het algemeen standaard ingericht met legborden, die doorgaans tot maximaal vijftig kilogram kunnen dragen, en bieden daarom een goede oplossing voor het archiveren van uw documentatie.

Heeft u vragen over een bepaalde kast? Neem dan gerust contact met ons op!

draaideurkasten voor kantoor kopen

Verschillende kantoor draaideurkasten

In ons assortiment vindt u verschillende soorten kantoorkasten met draaideuren voor uw kantoor. Niet alleen de afmetingen zijn divers, maar zo ook het spectrum aan verschillende type kasten.Het materiaal waaruit de kast vervaardigd is, heeft te maken met het specifieke doel waar de kantoorkast voor dient. Zo zijn er bijvoorbeeld; houten, stalen of metalen draaideurkasten. In de alinea’s hieronder leggen wij per categorie meer uit over de verschillende kasten.

online chemiekasten met draaideuren bestellen

De voordelen van de archiefkast met draaideuren

Voordat u een keuze maakt willen wij u graag een overzicht bieden van alle voordelen en nadelen die aan een kast met draaideuren hangen:

 • - Uitgebreid assortiment betekent ruime keuze
 • - Voordeligste uit de categorie kantoorkasten
 • - Voor veel verschillende soorten gebruik geschikt
 • - Duurzame materialen en duurzaam ontwerp
 • - De nieuwe draaideur kasten zijn snel leverbaar
 • - De gebruikte draaideur kasten zijn direct uit voorraad leverbaar
 • - De verschillende afmetingen
 • - De kasten met draaideuren in ons assortiment zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Onze stalen draaideurkasten, wat de meest populaire categorie is, zijn opgedeeld in verschillende soorten.

De hoogte van draaideurkasten

De hoogte van een kast is belangrijk en heeft alles te maken met de plek waar u uw kast neerzet. De kast moet natuurlijk onder of bij uw bureau passen. Daarom zijn er verschillende hoogtes:

 • - Lage kast met draaideur: tot 100cm
 • - Middelhoge kast met draaideur: van 101cm tot 150cm
 • - Hoge kast met draaideur: 150cm tot 200cm

Alles voor uw kantoormeubilair

Liever eerst de kasten in het echt zien? Dat is zeker mogelijk in onze showroom in Raamsdonksveer (NL). Houd hierbij wel rekening dat wij door ons brede aanbod niet alle kasten in onze showroom kunnen tentoonstellen. Wilt u een specifiek model of type zien, neem dan voor u bezoek contact met ons op!