Navigatie

Gebruikte hoekbureaus (17 artikelen)

Op zoek naar nieuwe hoekbureaus voor uw kantoor of bedrijfsruimte? Bekijk dan eens onze gebruikte hoekbureaus. Zeker als u op zoek bent naar grote partijen hoekbureaus bent u bij Officetopper.com aan het goede adres. Bij ons vindt u diverse gebruikte hoekbureaus tegen een scherpe prijs, goed onderhouden en gemakkelijk te bestellen. Maak hier kennis met de eigenschappen van onze hoekbureaus en bestel ze vandaag nog. Profiteer van de scherpe prijzen en leveringsopties!

Gebruikte hoekbureaus kopen

Na enkele jaren vernieuwen bedrijven vaak hun interieur. Nieuw meubilair zoals tafels, bureaustoelen en kasten worden dan aangekocht. Officetopper koopt onder andere de gebruikte hoekbureaus op en geeft ze een tweede leven. Zo geven we de gebruikte hoekbureaus een grondige schoonmaak- en opknapbeurt. Ook repareren we kleine mankementen. Vervolgens verkopen we de gebruikte hoekbureaus weer voor een scherpe, aantrekkelijke prijs. Het verschil met een nieuw exemplaar is dan ook nauwelijks merkbaar. Hoekbureaus zijn er in allerlei vormen en soorten. We proberen dan ook een zo gevarieerd mogelijk aanbod in onze collectie te hebben. Deze collectie wisselt regelmatig, zodat u altijd een actueel aanbod hebt.

Belangrijk om te weten: Omdat onze collectie regelmatig vernieuwd wordt, hanteren we een op is op-beleid voor onze producten. Hoeveel producten we nog in het assortiment hebben, ziet u in de cijfers onder het product in de webshop.


Voordelen van een hoekbureau

Het hoekbureau is een wat ander bureau dan gebruikelijk. Zo plaatst u hem bijvoorbeeld, zoals de naam al zegt, in de hoek van een kantoorruimte, vergaderzaal of andere plek in uw kantoor. De meeste modellen hebben een L-vorm, maar er zijn ook modellen die u zelf in een gewenste hoekvorm kunt plaatsen. Hoekbureaus bieden extra werkruimte door de ruimte in uw kantoor zo goed mogelijk te benutten. Of u het extra werkblad nu gebruikt voor uw printer, een stapeltje papier of een rijtje ordners: deze extra werkruimte kunnen u en uw medewerkers ongetwijfeld goed gebruiken.

Kom langs in onze showroom!

Ook bent u altijd welkom in onze showroom. Hier heeft u alle gelegenheid en tijd om uw nieuwe kantoormeubilair uit te proberen. Zit uw stoel lekker, staat het bureau bij de rest van het interieur? Dit soort kleine, simpele vragen helpen u bij het (her)inrichten van uw bedrijfspand, vergaderzaal of kantoorruimte. Officetopper denkt graag met u mee. Heeft u een speciaal product uit onze collectie op het oog? Neem dan altijd even contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat de producten voor u klaar worden gezet.

Profiteer van onze leveringsopties

Bestelt u online of via onze showroom, dan heeft u ook nog de keuze uit twee verschillende leveringsopties. De standaardlevering, waarbij u uw meubels zelf uitpakt en plaatst of de premium levering. In het laatste geval brengen onze mensen uw meubels tot aan de deur en monteren en installeren zij ze ter plaatse. Heeft u hier nog vragen over, neem dan altijd contact op via het online contactformulier. Wij horen graag van u!