Navigatie

Directie bureaustoelen

Zoekt u bureaustoelen die ergonomisch, comfortabel én stijlvol zijn – en daarnaast ook nog perfect passen in een luxe omgeving als een directiekamer op kantoor? Dan zijn onze directie bureaustoelen een echte aanrader. Deze stoelen zijn immers stuk voor stuk geschikt om veel en lang op te zitten – en bieden ook nog eens de luxe en professionele uitstraling die elke directiekamer nodig heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden? U ontdekt ze op deze pagina.

Directie bureaustoelen kopen voor een professionele directieruimte

Een stijlvolle, professionele uitstraling én een ultiem zitcomfort: de directie bureaustoelen in ons assortiment voldoen aan alle eisen voor een professionele directieruimte. Ergonomisch gevormd en voorzien van stevige materialen, en daarmee geschikt voor intensief gebruik. Ideaal als u zoekt naar een directiestoel die perfect past binnen uw huidige inrichting. De bureaustoelen brengen immers een stijlvolle en professionele uitstraling met zich mee. En dat sluit weer naadloos aan bij de uitstraling die u in uw directiekamer wilt bieden - zeker als u regelmatig klanten of partners ontvangt.


Wat zijn de voordelen van een directie bureaustoel?

Multifunctioneel, professioneel en persoonlijk: de directieruimte dient voor diverse zaken te fungeren. Persoonlijke gesprekken, zakelijke meetings, onderhandelingen, samenwerkingen of nieuwe bedrijfsplannen: stuk voor stuk zaken die in de directieruimte tot uiting komen. En dus is dit een ruimte waar zowel de directie als de klanten of medewerkers van een bedrijf zich comfortabel moeten voelen. Een professionele, eerste indruk bij uw klanten is van belang – net als het comfort tijdens lange werkdagen. Daar zijn onze directie bureaustoelen perfect op afgestemd. Stevige materialen, een uitgebreid aanbod aan instelmogelijkheden en een verhoogde rug voor extra comfort zijn slechts enkele kenmerken van deze speciale bureaustoelen.

Directieruimte met bijpassende stoel

Uitgerust met diverse ergonomische functies

Natuurlijk is het, zeker bij lange dagen, ook van belang dat de bureaustoel op de juiste manier kan worden ingesteld. Daarom zijn onze directiebureaustoelen uitgerust met verschillende ergonomische functies. Denk hierbij aan de standaard verstelbare zithoogte, maar ook aan verstelbare armleggers en een kantel- of synchroonmechanisme. Gaat u voor een directie bureaustoel met een optimale ondersteuning? Kies dan bijvoorbeeld voor de Therapod X HR; deze stoel bezit over tal van functies én zorgt met de juiste materialen voor de juiste drukvermindering en ondersteuning.


Waarmee rekening houden bij het kiezen voor de juiste directie bureaustoel?

Tijdens een lange dag werken is comfort en ergonomie van groot belang. Toch zijn dit vaak niet de enige eisen die aan een directie bureaustoel worden gesteld. Want juist in de ruimte waar veel klanten of belangrijke partners komen, is uitstraling ook erg belangrijk. En dus zult u bij het uitkiezen van de bureaustoel ook rekening moeten houden met het aanzicht van de stoel. Matcht deze bijvoorbeeld wel bij de rest van het meubilair? En welke kleuren passen bij uw inrichting of huisstijl? Dat is dan ook de reden dat u binnen ons assortiment een ruime keuze heeft uit bijvoorbeeld stoftypes, stofkleuren en modellen.

Directie bureaustoelen voor een professionele directieruimte

Het zitcomfort testen? Kom proefzitten!

Wil u er zeker van zijn dat u de bureaustoel goed vindt zitten? Geen enkel probleem! Onze showroom is elke dag geopend van 08:30u tot 17:00u. U bent van harte welkom om verschillende stoelen uit te testen. Wil u er zeker van zijn dat de gewenste directiestoel aanwezig is in onze showroom? Neem dan eerst even contact met ons op – dan zorgen wij dat de gewenste bureaustoelen op het juiste moment aanwezig zijn in onze showroom.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.