Navigatie

Directie bureaustoelen

(4 artikelen)

Zoekt u bureaustoelen die ergonomisch, comfortabel én stijlvol zijn – en daarnaast ook nog perfect passen in een luxe omgeving als een directiekamer op kantoor? Dan zijn onze directie bureaustoelen een echte aanrader. Deze stoelen zijn immers stuk voor stuk geschikt om veel en lang op te zitten – en bieden ook nog eens de luxe en professionele uitstraling die elke directiekamer nodig heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden? U ontdekt ze op deze pagina.

Directie bureaustoelen kopen

Onmisbaar in ieder directiekantoor: een goede directiestoel. De directie bureaustoelen in ons assortiment kenmerken zich door ultiem zitcomfort en ergonomie, gecombineerd met een prachtig, luxueus design. De directiestoelen zijn daarmee uitermate geschikt voor intensief gebruik – en brengen daarnaast een stijlvolle uitstraling mee naar het kantoor. Wel zo belangrijk als u regelmatig klanten ontvangt in uw directiekamer én veel en langdurig achter uw bureau werkt.


Welke directiestoelen vindt u in ons assortiment?

Gaat u voor optimale ergonomie? Een groot zitcomfort? Of vooral voor een luxe uitstraling? In ons assortiment vindt u verschillende directie bureaustoelen die voldoen aan de kenmerken die voor u belangrijk zijn. Welk budget u ook heeft. Want ook hierin onderscheiden de zetels zich van elkaar. Mét of zonder hoofdsteun, en in- of exclusief armleggers; het is allemaal mogelijk. Bij enkele stoelen kiest u zelfs helemaal zelf voor de kleur van de stoffering. De andere bureaustoelen voor de directie zijn voorzien van een luxe, zwarte bekleding.


Hoe kiest u de juiste stoel?

Langdurig en veel achter uw bureau zitten? Dat is met de directiestoelen geen enkel probleem. Zeker bij intensief gebruik van de zetel is het namelijk belangrijk dat de bureaustoelen voorzien zijn van diverse instelmogelijkheden. Bij langdurig zitten vergroot u immers de kans op diverse lichamelijke klachten – en dus is voldoende ondersteuning, aangepast op uw lichaam, van belang. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik, kunt u dus kiezen voor een specifieke stoel. Kiest u vooral een directie bureaustoel voor een professionele en stijlvolle uitstraling? Dan zijn deze ergonomische opties minder belangrijk – en kunt u kiezen voor het specifieke design van de stoel dat past binnen uw directiekantoor.


Test uw nieuwe directiestoel uit in onze showroom

Natuurlijk is het zitcomfort één van de belangrijkste pijlers bij het aanschaffen van een nieuwe directie bureaustoel. Wil u er zeker van zijn dat u de bureaustoel goed vindt zitten? Geen enkel probleem! Onze showroom is elke dag geopend van 08:30u tot 17:00u. U bent van harte welkom om verschillende stoelen uit te testen. Wil u er zeker van zijn dat de gewenste directiestoel aanwezig is in onze showroom? Neem dan eerst even contact met ons op – dan zorgen wij dat de gewenste stoelen op het gewenste moment aanwezig zijn in onze showroom.