Navigatie

Referenties

Bent u op zoek naar inspiratie voor het inrichten van uw kantoor? Op deze pagina tonen we u een overzicht van onze recente projecten. Zo kunt u zien wat we voor onze klanten hebben gerealiseerd en hoe onze producten uw kantoorruimte mooier en stijlvoller maken. Met jarenlange ervaring hebben we talloze succesvolle projecten afgerond, wat heeft geleid tot diverse referenties op het gebied van kantoorinrichting.

Volg ons op Instagram

Wilt u inspiratie opdoen voor het inrichten van uw kantoor? Volg ons dan op Instagram! We delen regelmatig foto's en video's van onze referenties en succesvolle afgeronde projecten. Daarnaast delen we tips en inspiratie over de laatste trends in kantoorinrichting.

Bekijk onze Instagrampagina

Bekijk onze recente projecten

Bekijk onze eerdere projecten om te zien hoe we u kunnen helpen bij het inrichten van uw kantoor. We hebben een breed scala aan projecten gerealiseerd, van kleine bedrijven tot grote bedrijven. Laat u inspireren door onze referenties en bekijk hoe onze producten verschillende kantoorruimtes hebben getransformeerd.

Belcellen studytube

Project: Studytube, Amsterdam

In maart hebben wij bij Studytube 6 akoestische belcellen geplaatst en 7 akoestische scheidingswanden geleverd. Studytube is een leerplatform voor organisaties en medewerkers dat helpt om maximaal tijd te besparen bij het organiseren van leren. Het bedrijf is geverstigd in Danzigerkade in Amsterdam. De akoestische belcellen zijn geplaatst om medewerkers een rustige plek te bieden om te telefoneren of te vergaderen.

Belcellen studytube

Project: Affimedia, Oisterwijk

Affimedia, een internetmarketingbureau gevestigd in Oisterwijk, heeft een nieuwe kantoorinrichting gekregen. Wij hebben deze inrichting verzorgd, met onder andere 10 zit-sta bureaus en bureaustoelen anniversary mesh zwart. Deze vernieuwde inrichting biedt medewerkers een comfortabele en ergonomische werkplek.


Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar professioneel advies voor uw kantoorinrichting? Kom dan naar onze showroom in Raamsdonkveer. Hier kunt u een deel van ons assortiment bekijken en kleurenstalen zien en voelen. Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. Maak bij voorkeur een afspraak zodat wij ervoor zorgen dat er een verkoper klaarstaat om u te helpen bij het creƫren van uw ideale werkplek.

Foto showroom

 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.