Navigatie

Houten lockers

Zoekt u een betrouwbare, veilige opslag voor vertrouwelijke documenten of persoonlijke spullen? Met onze houten lockers creëert u een warme, unieke uitstraling in uw bedrijfsruimte. Op deze pagina vindt u ons complete aanbod!

Een houten lockerkast in uw kantoor?

Zoekt u een lockerkast, maar wilt u iets anders dan de ‘standaard’ stalen variant? Dan zijn onze houten lockerkasten ideaal voor u. Met dezelfde functionaliteit, net zo veilig, betrouwbaar en solide, maar met een geheel andere uitstraling. Deze lockerkasten van hout brengen namelijk een warme, natuurlijke sfeer met zich mee. En dat is extra fijn als u met uw kantoorinterieur een huiselijke, moderne uitstraling wilt bewerkstelligen.

Houten lockerkasten kopen bij Officetopper

Waarom wij een houten locker aanraden

Natuurlijk is het fijn als uw lockerkast er goed uitziet. Toch is het nóg belangrijker dat de kast ook veilig is. En dat zijn onze houten lockers zeker. De kasten zijn immers voorzien van inwendige deuren, en werken daarmee inbraakvertragend. Doordat de kantoorkasten zijn voorzien van een melamine omhuizing, zijn de kasten bovendien goed schoon te maken en gaan ze lang mee. Dat maakt deze houten lockerkast tot een uiterst duurzame optie. Onze kasten zijn standaard voorzien van een cilinderslot. Benieuwd naar de andere opties? Neem dan contact met ons op.

Houten lockers voor kantoor kopen bij Officetopper nieuw en gebruikt kantoormeubilair

Lockers van hout met diverse afmetingen

Bestel in onze webshop en profiteer van hoge korting!

Welk formaat of welke kleur u ook wilt: de opties zijn eindeloos. In onze webshop kiest u eenvoudig voor een kleur voor de deuren en de omhuizing – en het door u gewenste formaat van de kast. Bovendien ontvangt u maar liefst 25% korting op onze houten lockers. Dat bespaart een hoop! Heeft u nog vragen? Of wilt u advies van ons ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.