Navigatie

Ergonomische bureaustoelen

(28 artikelen)

Bent u op zoek naar goede bureaustoelen die u geheel aan kunt passen aan uw wensen en uw lichaam op de juiste manier ondersteunen? De ergonomische bureaustoelen in ons assortiment zijn voorzien van een ruim aanbod aan instelmogelijkheden – en daarmee ideaal voor iedere werkplek waar meerdere uren achtereen wordt gewerkt. Bekijk en bestel ons complete assortiment aan ergonomische bureaustoelen op deze pagina!

Ergonomische bureaustoel kopen

Voor wie dagelijks meerdere uren op een bureaustoel doorbrengt, liggen nek- of rugklachten door een verkeerde zithouding al gauw op de loer. Daarvoor is de ergonomische bureaustoel ontwikkeld. Een speciale stoel die comfort en support biedt waar nodig en ook het lichaam ontlast bij bureauwerkzaamheden. Werd er vroeger wellicht wat vreemd opgekeken als u een ergonomische bureaustoel had; inmiddels is het in het gros van de kantoren zelfs de standaard geworden.

Ergonomische bureaustoelen hebben een ergonomische instel- of verstelmogelijkheid. Dit houdt in dat u de stoel zo af of in kunt stellen dat hij zich naar de lijnen van uw lichaam vormt en daar de juiste steun en comfort biedt. Denk daarbij aan het verstellen van rug- of armleuningen, maar bijvoorbeeld ook de hoogte en de vering van de stoel. De ergonomische bureaustoelen bezitten vaak over een iets bollere rugleuning. Dit om zich naar de holling van uw rug te vormen en ervoor te zorgen dat u uw rug recht houdt tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden.


Bekijk ook onze NPR 1813 Bureaustoelen en Arbo Bureaustoelen


Ergo bureaustoel: onze opties

Gaven we hierboven al de reden om voor een ergo bureaustoel te kiezen, hier geven wij u graag een aantal opties die onze ergonomische bureaustoelen verrijken:

  • Kleur: ook de ergo bureaustoelen uit onze collectie zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Liever een opvallende stoel met blauwe of gele zitting in uw kantoor? Of toch liever neutraal grijs of zwart? U vindt in ieder geval altijd een kleur die bij uw wensen en uw bedrijf past.
  • Materiaal: kwaliteit vraagt om hoogwaardige materialen. Onze stoelen worden vervaardigd uit stevig, robuust materiaal en gaan na aanschaf makkelijk tientallen jaren mee - mits goed onderhouden, natuurlijk.
  • Techniek: de bureaustoelen worden geleverd met synchroonmechaniek. Hierdoor blijft uw stoel altijd een gelijke zithoek houden. Dit is beter voor de houding van uw rug, nek en armen.

 

Stoelen direct leverbaar

De meeste bureaustoelen uit ons assortiment zijn binnen twee weken leverbaar. Als u uw nieuwe stoelen bij ons bestelt, kunt u kiezen uit een standaardlevering of premium bezorging. In het eerste geval worden uw nieuwe stoelen tot de eerste deur geleverd. De premium bezorging gaat een stukje verder. Onze mensen brengen de stoelen bij u naar binnen, stellen ze af en ruimen het inpakfolie- en plastic op.

Kom proefzitten!

Heeft u een stoel op het oog? Dan raden we u het sowieso aan om uw nieuwe stoel in onze showroom uit te proberen. Laat u eerst even aan ons weten welke stoel u precies op het oog hebt? Dan zetten wij deze voor u klaar. Het enige dat u hoeft te doen is plaatsnemen en kijken of de stoel aansluit op uw wensen. Samen met u stellen we de stoel op een voor u fijne manier af. Interesse om eens te komen proefzitten? Vul vandaag nog het contactformulier in of bel naar +31(0)162 580654. We horen graag hoe we u kunnen helpen!