Navigatie

Ergonomische bureaustoelen

Bent u op zoek naar goede bureaustoelen die u geheel aan kunt passen aan uw wensen en uw lichaam op de juiste manier ondersteunen? De ergonomische bureaustoelen in ons assortiment zijn voorzien van een ruim aanbod aan instelmogelijkheden – en daarmee ideaal voor iedere werkplek waar meerdere uren achtereen wordt gewerkt. Bekijk en bestel ons complete assortiment aan ergonomische bureaustoelen op deze pagina!

Ergonomische bureaustoelen kopen voor een gezonde werkplek

Een goede bureaustoel is van groot belang om gezonde werkplekken in uw kantoor te creëren. Zeker als u dagelijks vele uren op de bureaustoel doorbrengt. Bij veel zitten liggen immers vele lichamelijke én mentale klachten op de loer. Een slechte zithouding heeft namelijk niet alleen een negatieve invloed op uw rug, nek en de doorbloeding in bijvoorbeeld uw benen, maar ook op uw concentratie, energie en motivatie. Daarom zijn onze ergonomische bureaustoelen een goede keuze. Of u nu veel bureaustoelen nodig heeft, of slechts enkele wilt aanschaffen: in onze webshop vindt u altijd wel ergonomische bureaustoelen die bij u passen.


Wat is een ergonomische bureaustoel?

Om op een bureaustoel goed te kunnen zitten, is het van belang dat de bureaustoel op de juiste manier kan worden ingesteld. Ergonomische bureaustoelen beschikken daarom over verschillende instelmogelijkheden. Dit houdt in dat u de bureaustoel dusdanig in kunt stellen dat deze uw lichaam op de juiste manier ondersteunt, voldoende comfort biedt en zich naar de lijnen van uw lichaam vormt. Op die manier maakt de ergonomische bureaustoel het mogelijk om een natuurlijke, ontspannen houding aan te nemen en zo de nek- en rugspieren minder te belasten. Naast de standaard ergonomische bureaustoelen, bieden wij ook NPR 1813 bureaustoelen. Deze bureaustoelen zijn volgens deze specifieke richtlijn ontwikkeld en gekeurd.

Ergonomische bureaustoelen online kopen

Diverse instelmogelijkheden mogelijk

Kenmerkend voor de ergonomische bureaustoel is dus dat deze voorzien zijn van een ruim aanbod aan instelfuncties. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het verstellen van de hoogte van de rug, de armleuningen of de zitting, maar ook aan een synchroon- of kantelmechaniek of een zitdiepte-instelling. Daarnaast bezitten de ergonomische bureaustoelen doorgaans over een bollere rugleuning, zodat deze zich beter naar uw rug vormt en u zo uw rug gemakkelijker recht houdt tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden. Zoekt u een stoel die voorzien is van nóg betere instelopties? Bekijk dan onze Arbo bureaustoelen.


Wat zijn de voordelen van ergonomische bureaustoelen?

Zeker bij bureauwerk, brengt u dagelijks veel tijd door op een bureaustoel. De laatste jaren is het steeds duidelijker geworden hoe schadelijk te veel zitten kan zijn. Zoals we hiervoor al aangaven, heeft u bij een onjuiste zithouding al een vergrote kans op verschillende klachten. Een groot voordeel van de ergonomische bureaustoelen is dat deze stoelen deze klachten verminderen (of zelfs voorkomen!), en daarnaast ook meer comfort bieden gedurende de werkdag. Toch is voor een hoop organisaties niet enkel het comfort van belang; ook de uitstraling moet aansluiten bij het huidige interieur. Denkt u bij een ergonomische bureaustoel al gauw aan een kolossaal, ouderwets ogend model? Dat is zeker niet nodig. Ook de ergonomische bureaustoelen in ons assortiment zijn voorzien van stijlvol design. Daarbij kunt u kiezen uit diverse kleuren, zodat u altijd een stoel kiest die bij uw inrichting past.

Ergonomische bureaustoelen passend binnen uw kantoorinrichting

Voor ieder budget

Een bureaustoel vol ergonomische opties, comfort én met een stijlvol design: het klinkt wellicht alsof u hiervoor diep in de buidel moet tasten. Hoewel dit vroeger daadwerkelijk zo was, is dit tegenwoordig zeker niet meer het geval. In onze webshop vindt u immers verschillende ergonomische bureaustoelen, passend binnen diverse prijscategorieën. Zo schaft u al een ergonomische bureaustoel aan voor minder dan €300,-, terwijl de prijzen uiteenlopen tot €800,-. Zo vindt u dus altijd een goede bureaustoel die past binnen uw wensen én uw budget.


Eerst uitproberen? Kom gerust langs!

Heeft u een bepaalde bureaustoel op het oog, maar heeft u nog geen ervaringen met deze stoel? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u deze eerst wilt uitproberen voordat u de bureaustoel bestelt. Om die reden hebben wij onze showroom uitgerust met tal van modellen uit ons assortiment. Zo kunt u in onze showroom prima komen proefzitten, en geeft onze verkoper u direct uitleg over alle instelmogelijkheden. Is proefzitten niet nodig? In onze webshop bestelt u eenvoudig en snel alle bureaustoelen uit ons assortiment. Heeft u nog advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op; we helpen u graag.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.