Navigatie

Akoestische wandpanelen

(7 artikelen)

De akoestische wandpanelen zorgen er voor dat geluid in uw kantoorruimte wordt geabsorbeerd. Zo voorkomt u dat geluid of lawaai zich door de ruimte verspreid. Het strategisch ophangen van akoestische panelen verbetert de akoestische eigenschappen aanzienlijk.

Meer info over de stofsoorten: Velito | Berta | Lucia

Geluiddempende akoestische wandpanelen kopen

De akoestische wandpanelen zijn uitermate geschikt om de geluid en lawaai te reduceren binnen uw kantoorruimte. Omdat de panelen gevuld zijn met geluidabsorberend materiaal worden trillingen geabsorbeerd in plaats van gereflecteerd. Op deze manier verspreiden de trillingen zich niet door de gehele ruimte.

De werking van akoestische wandpanelen

In de afbeelding hieronder wordt duidelijk hoe de akoestische panelen helpen bij het verbeteren van de akoestische eigenschappen van een ruimte.

kantoorruimte zonder geluidsaborberende wandpanelen

Een ruimte zonder wandpanelen

een kantoorruimte met absorberende wandpanelen

Een ruimte met wandpanelen

De geluidsabsorberende wandpanelen zijn goed te combineren met andere akoestische oplossingen (zoals ook hierboven te zien, in combinatie met akoestische plafondpanelen).


Meer info over de stofsoorten: Velito | Berta | Lucia


Het ophangen van absorberende wandpanelen

Van plan om de akoestiek in uw kantoor te gaan verbeteren met de wandpanelen? Doe hieronder dan alvast wat inspiratie op!

absorberende oplossingen voor aan de muur
akoestische wandpanelen in het kantoor
wandpanelen t.b.v. absorptie in kantoorruimtes
absorberende wandpanelen voor in het kantoor