Navigatie

Akoestische wandpanelen

Zoekt u een manier om de akoestiek in uw kantooromgeving te verbeteren? Met de akoestische wandpanelen kiest u voor een praktische én stijlvolle oplossing. Het strategisch ophangen van deze panelen zorgt er immers voor dat het geluid in uw kantoorruimte wordt geabsorbeerd en zich zo niet door de ruimte kan verspreiden. Benieuwd naar de mogelijkheden? U ontdekt ze op deze pagina!

Geluiddempende akoestische wandpanelen kopen

De akoestische wandpanelen zijn uitermate geschikt om de geluid en lawaai te reduceren binnen uw kantoorruimte. Omdat de panelen gevuld zijn met geluidabsorberend materiaal worden trillingen geabsorbeerd in plaats van gereflecteerd. Op deze manier verspreiden de trillingen zich niet door de gehele ruimte.

De werking van akoestische wandpanelen

In de afbeelding hieronder wordt duidelijk hoe de akoestische panelen helpen bij het verbeteren van de akoestische eigenschappen van een ruimte.

kantoorruimte zonder geluidsaborberende wandpanelen

Een ruimte zonder wandpanelen

een kantoorruimte met absorberende wandpanelen

Een ruimte met wandpanelen

De geluidsabsorberende wandpanelen zijn goed te combineren met andere akoestische oplossingen (zoals ook hierboven te zien, in combinatie met akoestische plafondpanelen).


Meer info over de stofsoorten: Velito | Berta | Lucia


Het ophangen van absorberende wandpanelen

Van plan om de akoestiek in uw kantoor te gaan verbeteren met de wandpanelen? Doe hieronder dan alvast wat inspiratie op!

absorberende oplossingen voor aan de muur
akoestische wandpanelen in het kantoor
wandpanelen t.b.v. absorptie in kantoorruimtes
absorberende wandpanelen voor in het kantoor
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.