Navigatie

Zit-sta bureaus

(23 artikelen)

Op deze pagina vindt u ons complete assortiment zit-sta bureaus. Van slinger- tot elektrisch verstelbaar. Gebruik de filters om direct het bureau te vinden wat u zoekt.

Online een zit-sta bureau kopen

Bent u van plan een zit-sta bureau te gaan kopen? Via onze shop kunt u direct online bestellen. Aan de linkerzijde, of op mobiel bovenaan, vind u de filters. Door hier gebruik van te maken, vindt u direct het sta bureau dat bij u past.

Wat is een zit-sta bureau?

De zit-sta bureaus zijn al een ruime tijd op de markt. Echter is de afgelopen vijf jaar het gebruik van de sta-bureaus pas echt toegenomen. De boodschap dat zitten ongezond is, is goed kenbaar gemaakt. Een zit-sta bureau biedt u de mogelijkheid om tijdens uw zittende werkzaamheden af te wisselen naar een staande positie.

Welke types zijn er?

Het is u misschien al opgevallen dat er in het bovenstaande assortiment verschillende types te vinden zijn. Zo zijn er zit-sta hoekbureaus en zit-sta duobureaus.

Hoe verstel ik mijn bureau naar sta-hoogte?

Om uw bureau naar sta-hoogte te verstellen, zijn er twee opties. De eerste is een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau. Bij deze variant stelt u met slechts een druk op de knop het bureau in op de gewenste hoogte. De tweede optie is het slingerverstelbare zit sta bureau. Zoals de naam al verraad, is dit bureau door middel van een handslinger in hoogte in te stellen. Dit is een eenvoudigere techniek en dit ziet u dus ook terug in de prijs.

Maak van uw huidige bureau een zit-sta bureau.

Heeft u net een nieuw bureau, maar toch liever een zit-sta bureau gehad? Niet getreurd. Er zijn namelijk opties om alsnog staand te werken achter uw eigen/huidige bureau. Een zit-sta module is een in hoogte verstelbare standaard die u op uw werkblad kunt plaatsen. De standaard biedt ruimte voor uw beeldscherm/laptop, muis en toetsenbord. Door middel van een gasveer zijn de modules naar de gewenste hoogte in te stellen. De andere optie is een zit-sta onderstel. Uw onderstel vervangen is natuurlijk minder eenvoudig dan een module op uw werkblad plaatsen, maar is wel de meest complete oplossing.