Navigatie

Zit-sta bureaus

(23 artikelen)

Op deze pagina vindt u ons complete assortiment zit-sta bureaus. Van slinger- tot elektrisch verstelbaar. Gebruik de filters om direct het bureau te vinden wat u zoekt.

Een zit-sta bureel kopen

Bent u al een tijdje op zoek naar een zit sta bureau en overweegt u om er één te kopen? Bij Officetopper.com vindt u een divers aanbod. Het kiezen van een geschikt bureau voor u of uw personeel is een belangrijke stap, aangezien er bij de gemiddelde kantoorbaan flink wat uur achter een bureel wordt doorgebracht. Staand werken begint echt een begrip te worden en zit-sta bureaus winnen aan populariteit. Zowel bij mensen thuis als in het bedrijfsleven.

Wat is een zit-sta bureau?

De zit-sta bureaus zijn al een ruime tijd populair op de markt. Toch zien we in de afgelopen vijf jaar pas dat het gebruik van de sta-bureaus flink is toegenomen. We zijn ons steeds meer bewust van de bijkomende gezondheidsnadelen van te veel zitten. Een zit-sta bureel biedt u de mogelijkheid om tijdens uw zittende werkzaamheden af te wisselen naar een staande positie.

Welke types zijn er?

Het is u misschien al opgevallen dat er in het bovenstaande assortiment verschillende types te vinden zijn. Zo zijn er zit-sta hoekbureaus en zit-sta duobureaus. Heeft u nog een goed werkblad, maar wilt u wel profiteren van de voordelen van het zit-sta bureau? Dan bieden wij ook losse zit-sta bureau onderstellen.

Hoe verstel ik mijn bureel naar sta-hoogte?

Om uw bureau naar sta-hoogte te verstellen, zijn er twee opties. De eerste is een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau. Bij deze variant stelt u met slechts één druk op de knop het bureau in op de gewenste hoogte. De tweede optie is het slingerverstelbare zit sta bureau. Zoals de naam al verraad, is dit bureau door middel van een handslinger in hoogte in te stellen. Dit is een meer budgetvriendelijke techniek - en dit ziet u dus ook terug in de prijs.

Maak van uw huidige bureau een zit-sta bureau.

Heeft u net een nieuw bureau, maar toch liever een zit-sta bureau gehad? Niet getreurd. Er zijn namelijk opties om alsnog staand te werken achter uw huidige werktafel. Een zit-sta module is een in hoogte verstelbare standaard die u op uw werkblad kunt plaatsen. De standaard biedt ruimte voor uw beeldscherm/laptop, muis en toetsenbord. Door middel van een gasveer zijn de modules naar de gewenste hoogte in te stellen.