Navigatie

Directiebureaus

Zoekt u een luxe, stijlvol en ruim bureau voor uw directieruimte? Op deze pagina vindt u verschillende directiebureaus die in iedere directiekamer passen. Robuust, met een prachtige uitstraling en solide onderstel; en tevens met tal van functies. Bekijk ons assortiment en bestel!

Een directiebureel kopen

Als u zoekt naar een speciale werktafel voor uw directieruimte, bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u immers diverse soorten. Voorop staat dat onze directiebureaus een royale werkruimte en stijlvolle uitstraling voor iedere directiekamer bieden. Tevens zijn de bureaus voorzien van een fineer afwerking, dat verkrijgbaar is in de houtkleuren maple of walnoot. Deze bureaus hebben een metalen onderstel, dat uitvoerbaar is in verschillende kleuren en een vaste hoogte heeft.


Een zit-sta bureau voor uw directieruimte

Wilt u zorgen voor een dynamische werkhouding? In onze webshop vindt u tevens een directie zit-sta bureau; met dit bureau wisselt u eenvoudig af tussen zittend en staand werken, doordat het beschikt over een elektrische hoogteverstelling van 73,5 tot 130cm. Het bureau is voorzien van een luxe HPL Fenix werkblad, dat afgewerkt is met fineer. Het bureau is uitgerust met een bedieningspaneel en heeft bluetooth integratie: van alle gemakken voorzien, dus.


Waarom kiezen voor een directiebureel?

Onze directiebureaus zijn er dus in verschillende soorten, maar bieden ook tal van andere voordelen. Zo zijn ze extra breed: onze directiebureaus zijn verkrijgbaar in een breedte van 180, 200 en zelfs 220cm. Zoekt u een bureau met directe opbergruimte? Dan kunt u kiezen voor een directiebureau met extra dik blad: hierin zit een powerdock, pennenlade en uittreklade in verwerkt, waarin u uw toetsenbord en laptop en/of computer netjes kunt wegwerken.


Bestel uw directiebureaus bij Officetopper.com

Als u een directiebureau naar wens heeft gevonden, kiest u op de productpagina de gewenste breedte en een kleur van het werkblad en het onderstel. Vervolgens bestelt u uw nieuwe directiewerktafel(s) binnen enkele klikken in onze webshop. Hierbij profiteert u ook nog van hoge kortingen – tot wel 45%! Liever eerst de directiebureaus komen bekijken? Geen probleem: u bent van harte welkom in onze showroom. Maak hiervoor wel even een afspraak; dan staat een vakkundige medewerker voor u klaar.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.