Navigatie

Schuifdeurkasten

(10 artikelen)

Van plan om een schuifdeurkast te gaan kopen? Op deze pagina vindt u ons complete assortiment kantoorkasten met schuifdeuren. Nog niet zeker van uw keuze? Bekijk dan onderaan de pagina de voordelen per type schuifdeurkantoorkast.

Schuifdeurkasten voor kantoor kopen

Schuifdeurkasten zijn een ruimtebesparende en een praktische manier om uw bestanden in op te bergen. De kasten kunnen makkelijk in een kleine ruimte geplaatst worden omdat ze, dankzij de schuifdeuren, niet veel plaats nodig hebben om geopend te worden. De schuifkasten hebben veel opbergruimte, zijn van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar tegen scherpe prijzen.

Afmetingen

In de webshop van Officetopper vindt u een groot aantal verschillende schuifdeur kantoorkasten. U kunt ongetwijfeld een schuifdeur-archiefkast vinden die past bij uw interieur. Er wordt onderscheid gemaakt tussen hoge en lage kasten, zodat voor ieder kantoor of werkplek een passende oplossing aangeboden wordt. De schuifdeur-archiefkasten zijn uitermate geschikt voor het opbergen van kostbare of waardevolle objecten, omdat ze afsluitbaar zijn door middel van een cilinderslot.

Lage schuifdeur-kantoorkasten

Onze lage kantoorkasten met schuifdeur hebben een hoogte van 76cm t/m 120cm. Deze kasten zijn ideaal om printers of andere kantooraccessoires op te plaatsen. De kasten van 76cm hoog hebben het extra voordeel dat zij als verlenging van uw bureaublad aan uw bureau kunnen staan.

Middelhoge schuifdeur-kantoorkasten

De middelhoge kantoorschuifdeurkasten bieden de juiste balans aan opbergruimte en grootte. Zo kunt u van veel opbergruimte profiteren, zonder dat uw hele kantoor gevuld is met een grote kast.

Hoge schuifdeur-kantoorkasten

De hoge archiefkasten met schuifdeur voor kantoor bieden vanzelfsprekend het meeste opbergruimte. En zijn daarom ook perfect geschikt voor het opslaan van grote archieven.

Brede schuifdeur-kantoorkasten

De brede kantoorkasten met schuifdeuren in ons assortiment beginnen met een breedte van 160cm. De maximale breedte van dit type kast gaat tot 200cm. Omdat de kasten erg lang zijn, zijn ze erg handig om te gebruiken voor meerdere personen.

Materialen en Types

Zoals er heel veel schuifdeurkasten zijn met verschillende afmetingen, zijn ook veel verschillende materialen en types.

Stalen schuifdeurkasten

De stalen kasten met schuifdeuren zijn een mooi voorbeeld van een klassieke kantoorkast. Door de stevige constructie en de krasvaste poedercoating is dit een veel gebruikte kast. Dat maakt van dit type een duurzame en budgetvriendelijke keuze.

Houten schuifdeurkasten

Houten kantoorkasten met schuifdeuren kom je niet vaak tegen.De informele uitstraling en het brede kleurenpalet van het hout (melamine) zorgen er voor dat uw werkomgeving geen standaard kantoor wordt.

Akoestische schuifdeurkasten

De akoestische schuifdeurkantoorkasten lossen twee problemen tegelijk op. Zo zorgt de extra breedte voor veel opbergruimte en het akoestische schuim in de schuifdeuren voor minder galm binnen uw kantoor.

Tweedehands schuifdeurkasten

Binnen ons brede assortiment bieden wij ook gebruikte schuifdeurkasten aan. Zo richt u uw kantoor niet alleen duurzaam en circulair in, maar bespaart u ook nog eens op uw budget.