Navigatie

Girsberger meubelen

(30 artikelen)

De Girsberger meubelen hebben een uniek design en een rijke geschiedenis.

Girsberger meubelen

De meubelen van Girsberger hebben een rijke geschiedenis. In het jaar 1889 is de draaierij Heinrich Girsberger opgericht in Zürich. Sindsdien is het merk Girsberger nauw verbonden met het doorontwikkelen van "het zitten'. Het eerste patent, de draaistoel van type 111 vormde daarvoor de grondslag.

"Het centrale idee: functionaliteit met groot praktisch nut, nauwkeurige productie in een ambachtelijke traditie, eerlijke materialen en lange levensduur."

Ons assortiment Girsberger meubelen

Op onze website vindt u een breed assortiment Girsberger meubelen. Het assortiment bestaat uit zowel nieuw, gebruikt en ex-showroom meubilair. De grootste categorie zijn de Girsberger bureaustoelen. Heeft u vragen of wilt u de producten in het echt zien? Dan bent u op werkdagen van 08:30 tot 17:00 van harte welkom in onze showroom.

De stoelen van Grisberger

Zoals hierboven al geschreven staat, zijn de Girsberger stoelen het paradepaardje van de fabrikant. Dit is terug te zien in de functionaliteit, duurzaamheid, maar vooral het design. Als u opzoek bent naar een stoel met uitstraling, die niet alleen alleen ergonomisch en comfortabel is, maar ook echt een eyecatcher. Dan zijn de Girsberger stoelen precies wat u zoekt!

Bekijk ook eens onze Beta bureaustoelen

Gratis telefoonhouder!

×

Wegens succes verlengd: ontvang nú bij iedere bestelling vanaf €300,- excl. btw een gratis telefoon-/tablethouder cadeau.

 

Wees er snel bij, want op is op!