Navigatie

Opkoop Kantoormeubilair

Een groot deel van ons assortiment bestaat uit gebruikt meubilair. Van stoelen tot kasten, en van bureaus tot akoestische panelen. Heeft u een grote partij kantoormeubilair staan die u graag een tweede leven gunt? We vertellen u graag hoe de opkoop van tweedehands kantoormeubilair in zijn werk gaat.

Ik wil mijn kantoormeubilair op laten kopen

Bureaus, bureaustoelen, archiefkasten, ladenblokken, tafels… Alles is welkom! De eis die wij stellen? Dat is dat u minimaal 10 stuks per item kunt bieden. Zoekt u een mogelijkheid om uw bestaande meubilair in te ruilen tegen nieuwe exemplaren? Neem dan ook zeker contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Opkoop gebruikt kantoormeubilair? Neem contact op!

Heeft u een flink aanbod aan gebruikt meubilair dat zeker te goed of te mooi is om weg te gooien? Dan kunt u contact met ons opnemen middels onderstaande knop.


 

In welk meubilair zijn wij geïnteresseerd?

Failliet of een nieuwe inrichting?

Als een bedrijf failliet gaat of kiest voor een volledig nieuwe inrichting, blijft er vaak veel kantoormeubilair over dat te goed is om weggegooid te worden. En dan komt Officetopper graag in actie. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel – en weggooien is simpelweg zonde. Daarom kopen wij regelmatig grote partijen kantoormeubilair op, dat wij vervolgens aanbieden wij in ons assortiment tweedehands kantoormeubelen. Zo helpen wij mee aan een circulaire kantoorinrichting en bieden we extra budgetvriendelijke opties in ons assortiment.

Technische check

Wanneer de gebruikte kantoormeubelen in ons magazijn arriveren, controleren wij deze grondig op verschillende technische aspecten. Meubelen die niet door deze keuring heenkomen, worden geheel gedemonteerd. De bruikbare delen slaan wij op, waardoor wij ondertussen een flinke voorraad aan reserveonderdelen hebben opgebouwd. Daarmee kunnen we binnengekomen producten zelf repareren en zo een tweede leven geven.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.