Navigatie

Verrijdbare akoestische scheidingswanden

Een mobiele oplossing voor het verbeteren van de akoestiek én het creëren van meer privacy? Kies voor de verrijdbare akoestische scheidingswanden. Deze mobiele scheidingswanden zorgen voor geluidsabsorptie in uw kantoorruimte – en zijn daarnaast ideaal om een afgezonderde ruimte te creëren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of meer weten over de akoestische eigenschappen van de scheidingswanden? U vindt het op deze pagina.

Verrijdbare / mobiele akoestische scheidingswanden kopen

Hierboven vindt u ons complete assortiment met verrijdbare scheidingswanden. De gestoffeerde scheidingswanden zijn gevuld met geluid reducerend materiaal. Op deze manier zorgt de verrijdbare scheidingswand er voor dat het geluid binnen uw werkruimte minder zal galmen.

Hoe verbeteren verrijdbare akoestische schermen de akoestiek?

Op de afbeeldingen hieronder ziet u hoe akoestische oplossingen invloed kunnen hebben op het geluid dat binnen een ruimte geproduceerd wordt. Harde objecten, zoals muren, reflecteren geluid en daardoor worden trillingen de hele ruimte door gestuurd. De verrijdbare akoestische scheidingswanden zijn voorzien van absorberend materiaal. Wanneer de trillingen de scheidingswand bereiken, worden deze geabsorbeerd in plaats van gereflecteerd.

kantoorruimte zonder geluidsaborberende plafondpanelen

Een ruimte zonder akoestische wanden

een kantoorruimte met absorberende plafondpanelen

Een ruimte met akoestische wanden

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.