Navigatie

Rechthoekige vergadertafels

Bent u op zoek naar een vergadertafel, en zoekt u hierbij naar een rechthoekige variant? Dan bent u op deze pagina op de juiste plek. U bekijkt en bestelt hier namelijk ons complete assortiment aan rechthoekige vergadertafels.

Rechthoekige vergadertafels kopen

Of u nu zoekt naar een grote, lange vergadertafel of juist een kleine: met onze rechthoekige vergadertafels kunt u alle kanten op. Niet voor niets is dit één van de meest populaire modellen onder de vergadertafels in ons assortiment! Een rechthoekige vergadertafel biedt namelijk ruimte voor verschillende aantallen personen, en past doorgaans eenvoudig in verschillende ruimtes. Onze vergadertafels zijn beschikbaar in diverse formaten, materialen én kleuren. Zo kiest u altijd een vergadertafel die perfect in uw vergaderruimte past.


Welke rechthoekige vergadertafels zijn er?

De rechte vergadertafels in ons assortiment onderscheiden zich stuk voor stuk van elkaar. Zo heeft de één een massief eiken blad, de ander een massief houten onderstel en weer een ander is verrijdbaar en inklapbaar. Een T-poot, 4-poots, draadframe of juist een wangenonderstel. Ronde poten of rechthoekige poten. Een lage tafel, een hoge, of een tafel waarvan u de hoogte eenvoudig wisselt. Er is meer dan keuze genoeg als u zoekt naar een rechthoekige vergadertafel in onze webshop.


Keuze uit verschillende kleurstellingen

Past een lichte kantoortafel goed bij uw interieur? Of zoekt u juist een vergadertafel in een donkere uitvoering? Eén van de grote voordelen aan ons assortiment is dat u bij het grootste deel van onze producten de kleuren van zowel het onderstel als het blad helemaal zelf kunt combineren. Zo zijn de onderstellen over het algemeen uitvoerbaar in de kleuren wit, zilvergrijs en zwart, en deze matcht u met één van de vele bladkleuren die wij aanbieden. Dit is echter per vergadertafel verschillend!


Uw volledige vergaderruimte inrichten? Vraag advies!

Heeft u een rechte vergadertafel naar wens gevonden, en bent u benieuwd welke vergaderstoelen goed bij deze tafel passen? Of wilt u de bladkleuren eerst in het echt komen bekijken voor u de tafels daadwerkelijk bestelt? In beide gevallen geldt: neem contact op, maak een afspraak en kom langs in onze showroom! Onze vakkundige medewerkers helpen u graag bij het bepalen van de producten die het beste bij u passen, en geven u tevens graag advies over uw volledige kantoorinrichting.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.