Navigatie

Vierkante vergadertafels

Zoekt u een vergadertafel die niet te groot is, maar waaraan u wél met een flink aantal mensen kunt vergaderen? Dan zijn onze vierkante vergadertafels ideaal – zeker als de tafel in een ruimte komt die niet te smal is. Op deze pagina vindt u ons volledige assortiment aan vierkante vergadertafels.

Vierkante vergadertafels kopen

Uw vergaderruimte is niet compleet zonder een goede tafel. Zeker als u een brede vergaderruimte hebt, is een vierkante vergadertafel de ideale oplossing. Dit model vergadertafels is namelijk uiterst efficiënt, doordat aan deze vorm de meeste personen kunnen plaatsnemen in verhouding tot het bladoppervlak. Daarnaast kiest u geheel zelf welk formaat u in uw kantoor plaatst. Onze vierkante vergadertafels zijn namelijk beschikbaar in het groot én klein.


Verschillende formaten beschikbaar

Bent u op zoek naar een vergadertafel voor 4 personen? Of zelfs één waaraan 16 personen kunnen vergaderen? Onze vierkante vergadertafel s zijn beschikbaar met een breedte en diepte van 120cm, 140cm, 160cm, en zelfs 340cm. Als hoge tafel, of juist laag. En met opening in het midden of geheel dicht. Dat maakt dat u zeker keuze genoeg heeft tijdens het bestellen van uw nieuwe tafel.


Vierkante vergadertafels met diverse materialen en kleuren

Binnen ons assortiment vierkante vergadertafels vindt u tafels van diverse materialen, die weer beschikbaar zijn in verschillende kleuren. Zo bestelt u in ons assortiment vergadertafels met een massief houten onderstel, beschikbaar in blank gelakt of zwart gebeitst, terwijl andere vergadertafels weer uitgerust zijn met een metalen onderstel dat leverbaar is in het wit, aluminiumkleurig of zwart. Ook de tafelbladen zijn per vergadertafel verschillend. Zo is de één voorzien van het matte, zachte HPL Fenix met fingerprint protection en thermisch herstel van krassen, verkrijgbaar in het grijs en zwart, terwijl de andere tafel een melamine blad heeft dat verkrijgbaar is in verschillende houtkleuren.


Uw vergadertafel bestellen?

Heeft u een vergadertafel naar wens gevonden? Dan bestelt u deze eenvoudig en snel in onze webshop. Wenst u liever eerst nog wat persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag – en verwelkomen u tevens graag in onze showroom. Hier bekijkt u ons uitgebreide assortiment producten en vergelijkt u materialen en kleurstalen. Maak een afspraak en kom langs!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.