Navigatie

Staande akoestische scheidingswanden

Last van een vervelende galm in uw kantoorruimte? Het plaatsen van staande, akoestische scheidingswanden is één van de oplossingen voor het verbeteren van de akoestiek in uw kantoor. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod; verschillend wat betreft formaat, stoftype én stofkleuren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vooral een kijkje op deze pagina – en ontdek ons volledige assortiment.

Vrijstaande akoestische scheidingswanden kopen

Met een vrijstaande akoestische scheidingswand verbetert u eenvoudig de akoestiek binnen een kantoor- of vergaderruimte. Vrijstaande wanden zijn makkelijk tussen of rond bureaus te plaatsen en vereisen geen lastige montage. Het enige wat moet gebeuren, is dat de metalen voeten aan de wand vastgeschroefd moeten worden.

Het gebruik van akoestische staande panelen

De staande panelen zijn op diverse manieren te implementen binnen een ruimte. Tussen of rond een bureau om zo een afgeschermde werkplek te creeeren. Ook is het mogelijk om de panelen los in een ruimte te plaatsen om zo een afgeschermde lounge- of vergaderruimte te maken. De meeste akoestische werkplekken of cabines zijn flinke investeringen, terwijl u met losstaande akoestische wanden hetzelfde effect kunt bereiken.

Voorbeelden van het gebruik van staande akoestische wanden

Van plan om uw kantoor in te gaan richten met vrijstaande wanden? Dan hebben wij hieronder een aantal sfeerbeelden verzameld ter inspiratie.

scheidingswand vrijstaand in een ruimte te plaatsen
kantoor met losstaande akoestische scheidingswanden
vrijstaande akoestische scheidingswanden
akoestische panelen vrijstaand

Zoals hierboven te zien is zijn de scheidingswanden breed inzetbaar. Kijk voor nog meer sfeerbeelden op de productpagina's. Nieuwsgierig naar de verschillende stofsoorten en -kleuren? Bovenaan de pagina staan links naar de digitale stofstalen. Hier kunt u de eigenschappen van de stoffen en alle verschillende kleuren in het groot zien.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.