Navigatie

Vitrinekasten

(8 artikelen)

Op deze pagina vindt u al onze vitrinekasten. Perfect geschikt voor thuis of op kantoor. Het assortiment varieert van hoge vitrines, museum vitrinekasten tot hoekvitrines. Meer info over de verschillende soorten? Kijk dan onderaan de pagina.

Vitrinekasten voor kantoor kopen

Bent u op zoek voor een vitrinekast voor in huis? Of wilt u juist een vitrinekast kopen voor op uw kantoor, winkel, school of museum? In ons ruime assortiment vindt u een geschikte vitrine voor elke ruimte/plek. Zo kunt u bijvoorbeeld vitrinekasten bestellen met ingebouwde verlichting, verstelbare legborden of zelfs museum vitrinekasten. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op!


Bekijk ook eens onze gebruikte vitrinekasten. Direct uit voorraad leverbaar!

Balie vitrinekast Officetopper

Glazen vitrinekasten

De glazen vitrinekasten zijn bijvoorbeeld te gebruiken voor het promoten van producten in uw winkel, voor de presentatie van bijzondere eigendommen in uw woning of voor het tentoonstellen van kunst in een museum. De vitrinekasten zijn een veilige manier van opbergen, het glas is gehard en de kasten zijn afsluitbaar met een cilinderslot. Al met al zijn de vitrines in onze webshop een prachtige manier om uw objecten/producten te presenteren.

musem vitrinekast Officetopper

Museum vitrinekast

Een mooie vitrine om uit te lichten is de museum vitrinekast. Het frame van deze museum vitrine is geheel van aluminium profielen die geleverd worden in de blank aluminium look of zwart gepoedercoat. Ook deze vitrine heeft 4 stelvoetjes en wordt geleverd met 2 sleutels.

Hoekvitrinekasten

Hoek vitrinekast

Een andere speciale vitrine is de hoekvitrinekast, vooral als u met een lastig in te delen ruimte zit. De Vitrinekast Hoek 50 is gebouwd om in een hoek te staan. Deze bijzondere vitrinekast heeft 4 verstelbare legborden en is voorzien van stelvoetjes. De verlichting en de hoek vitrine is een 20w. halogeenspot. De deur is afsluitbaar d.m.v. een cilinderslot geleverd met 2 sleutels.

tweedehands vitrinekasten

Tweedehands vitrinekasten

Ook voor een tweedehands vitrinekast bent u bij ons aan het juiste adres. De vitrinekasten die bij ons binnenkomen worden uitvoerig gecontroleerd en daarna op onze webshop gezet. Door te kiezen voor een tweedehands vitrinekast kunt u uw winkel of andere ruimte op een voordelige, maar ook milieubewuste manier inrichten.

Uw producten optimaal tentoonstellen

Wilt u uw producten goed uitlichten? Dan komt u automatisch uit bij de Vitrinekast Brightlight 1. De Brightlight vitrinekast is een zeer speciaal ontwerp. Het aluminium frame loopt half gerond aan de beide zijkanten. De vitrine is standaard voorzien van 2 halogeenspots van 20w. De schuifdeuren zijn afsluitbaar door middel van een cilinderslot geleverd met 2 sleutels. Onder de vitrinekast zitten stelvoetjes.

Snel & eenvoudig vintrinekasten bestellen

In onze vernieuwde webshop bestelt u binnen een paar klikken een kantinetafel en kunt u veilig afrekenen. Als u eerst even wilt komen kijken kunt u op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur altijd in onze showroom terecht en elke laatste zaterdag van de maand zijn wij geopend van 10:00 tot 15:00 uur. Op zoek naar een ander type kast? Bekijk hier al onze kantoorkasten.