Navigatie

Vitrinekasten

Zoekt u een mooie, stijlvolle kast voor het uitstallen van verschillende materialen? Een hoge vitrine, tafelvitrinekast of hoekvitrine? In ons assortiment vindt u verschillende soorten vitrinekasten. Perfect voor thuis, op kantoor of in uw winkel of showroom. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment.

Vitrinekasten kopen

Wilt u uw producten of andere spullen optimaal tentoonstellen en uitlichten? Dan zijn onze vitrinekasten ideaal. Of u nu een vitrinekast in uw huis, kantoor, winkel, school of museum wilt plaatsen, in ons ruime assortiment vindt u voor allerlei ruimtes en doeleinden een geschikte vitrine. Een hoge vitrinekast met verstelbare legborden, die smal is, of juist breed. Uitgerust mét verlichting, of zonder. Of juist een laag tafelmodel vitrinekast, zodat u uw producten ook van bovenaf zichtbaar maakt.

Welke soorten vitrinekasten zijn er?

Binnen ons assortiment vindt u vitrinekasten in tal van soorten en maten. Elk gemaakt met één doel: het optimaal presenteren en uitlichten van uw producten. Daarom bestaan onze vitrinekasten rondom volledig van gehard veiligheidsglas, waardoor uw producten perfect zichtbaar en ook nog eens veilig in de kast staan. We kunnen binnen onze vitrinekasten een aantal types onderscheiden. Over het algemeen zijn dit de volgende soorten:

  • Hoge vitrinekasten

    De glazen vitrinekasten zijn onder andere te gebruiken voor het promoten van producten in uw winkel, voor de presentatie van bijzondere eigendommen in uw woning of voor het tentoonstellen van kunst in een museum. Deze kasten zijn rondom volledig van glas, hebben traploos verstelbare legborden en zijn beschikbaar met of zonder plafondverlichting. Wat betreft de breedte heeft u een keuze uit 40, 50, 60, 80 of 100cm. De kasten zijn 200cm hoog. Deze vitrinekasten zijn een veilige manier van opbergen, doordat het glas gehard is, het frame van geanodiseerd aluminium en ze afsluitbaar zijn met een cilinderslot.

  • Tafelvitrine

    Een andere, mooie manier voor het presenteren van uw producten, is de tafelvitrinekast. Deze kast is laag en breed, waardoor uw producten juist van bovenaf zichtbaar zijn. De bovenzijde van deze kast is uitgerust met twee afsluitbare schuifruiten van gehard veiligheidsglas. Doordat de tafel is voorzien van uittilbeveiliging, staan de producten bovendien extra veilig.

  • Hoekvitrinekast

    Heeft u een lastig in te delen ruimte? Of zoekt u juist een presentatieoplossing voor een hoek in uw ruimte? Dan zijn de hoekvitrinekasten ideaal. Deze bijzondere vitrinekast is gebouwd om in een hoek te staan, bestaat wederom rondom uit gehard veiligheidsglas en heeft 4 verstelbare legborden van floatglas. De deuren zijn afsluitbaar door middel van een cilinderslot. De kasten zijn zowel beschikbaar mét, als zonder plafondverlichting.

Bestel snel & eenvoudig uw nieuwe vitrinekasten

Wilt u uw materialen en producten optimaal uitstallen en uitlichten en heeft u dé perfecte vitrinekast naar wens gevonden? U bestelt hem binnen enkele klikken in onze webshop. Heeft u nog vragen over de verschillende typen vitrinekasten? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.