Navigatie

Kantoortafels

Of u nu zoekt naar een tafel om te werken, te lunchen, vergaderen of te borrelen: voor elke ruimte binnen uw kantoor is wel een geschikte tafel te vinden. Hoog of laag, verstelbaar of vast. In diverse kleuren, vormen en materialen. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan kantoortafels.

Kantoortafels kopen

Op zoek naar een praktische kantoortafel waar u en uw collega’s of personeel aan kan vergaderen, lunchen of zaken bespreken? Bij Officetopper verkopen we een groot aanbod kantoortafels in allerlei soorten en maten. En dat tegen scherpe prijzen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina vindt u onze online collectie en filtert u gemakkelijk op de verschillende eigenschappen die u van uw tafel verwacht. Profiteer direct van hoge kortingen en een snelle levering wanneer u uw nieuwe tafels voor kantoor online of in onze showroom bestelt.

Onze kantoortafels zijn er in allerlei verschillende soorten, maten, kleuren en afwerkingen. U vindt op onze website dan ook bureaus, vergadertafels, maar ook volledig ingerichte werkplekken en zelfs statafels voor in de kantine. Voor ieder bedrijf dus een praktische tafel om spullen op te leggen of een vergadering vanaf te voeren. Om u volledige kantoorinrichting compleet te maken vindt u op onze website nog meer artikelen. Maak uw kantoortafels compleet met ladenblokken en andere accessoires, bijvoorbeeld om uw mappen of kantoorartikelen in te bewaren.

Soorten tafels

In ons assortiment vindt u verschillende soorten kantoortafels en ander kantoormeubilair. Op het gebied van tafels onderscheiden we drie verschillende 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.