Navigatie

Apothekerskasten

Zoekt u een uitbreiding van uw bureaublad, of gewoon meer opbergruimte bij uw werkplek? Onze apothekerskasten zijn ideaal om naast uw bureau te plaatsen – zo heeft u al uw spullen bij de hand! Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan apothekerskasten.

Aankoop van apothekerskasten in België

Smal en veel dieper dan standaard kantoorkasten of ladeblokken: apothekerskasten. Deze kantoorkasten zijn perfect om naast uw werkplek te plaatsen, omdat u via de zijkant gemakkelijk toegang heeft tot opgeslagen spullen of dossiers. De deur is volledig uittrekbaar, waardoor de legborden van voor tot achter bereikbaar zijn. Een praktische en overzichtelijke toevoeging aan elke werkplek.


Wat is een apothekerskast?

Apothekerskasten zijn geïnspireerd op de traditionele kasten die je in oude apotheken zou vinden. Ze zijn ontworpen om een overvloed aan kleine vakjes en lades te bieden, waardoor je gemakkelijk allerlei items kunt organiseren en opbergen. Deze kasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en materialen, zodat je de perfecte optie kunt vinden die past bij de inrichting van jouw kantoor. In ons assortiment vindt u apothekerskasten die toegankelijk zijn via links, rechts of beide zijden. Zo kunt u kiezen voor een kast per werknemer of juist één kast voor twee medewerkers.


Welke afmetingen moet een apothekerskast hebben?

Om te bepalen welke kast het beste bij uw wensen en behoeften past, is het natuurlijk belangrijk om te weten welke afmetingen u nodig heeft. De breedte en diepte van onze apothekerskasten zijn hetzelfde. Voor de hoogte heeft u keuze uit 3 varianten. Hieronder geven we enkele richtlijnen om de beste keuze te maken:

Breedte: De breedte van onze apothekerskasten is bij alle varianten hetzelfde. Met een breedte van 40 cm kunt u de kast prettig naast uw werkplek plaatsen. Dit kan zorgen voor een kleine extra verlenging van uw bureaublad. De smalle breedte zorgt er ook voor dat de kast netjes langs een muur kan worden geplaatst zonder te veel ruimte in beslag te nemen. De kast blijft slank en biedt toch handige opbergruimte.

Diepte: De apothekerskasten in ons assortiment hebben een diepte van 80 cm. Dit zorgt ervoor dat deze kasten perfect passen bij de gebruikelijke diepte van een bureau en netjes naast het bureau kunnen worden geplaatst. Omdat de diepte van het bureau en de apothekerskast overeenkomen, zal de kast strak tegen het bureau aan staan. Dit is ook ideaal wanneer het bureau en de kast tegen een muur worden geplaatst.

Hoogte: De hoogte van de apothekerskasten verschilt. Een hoogte van 74 cm zorgt ervoor dat de apothekerskast kan worden gebruikt als een verlengstuk van het bureaublad. Hiermee creëert u een kleine verlenging van 40 cm. Het is ook mooi als deze dezelfde kleur hebben. Met de hogere varianten kunt u een visuele afscheiding creëren. Zo kan de apothekerskast met een hoogte van 109 cm of 120 cm tussen 2 werkplekken worden geplaatst. De kast biedt praktische opbergruimte, toegang aan beide zijden en zorgt ervoor dat de werkplekken gescheiden blijven.

Indeling van Apothekerskast


Waarom een apothekerskast voor uw kantoor aanschaffen?

We hebben al enkele voordelen van onze apothekerskasten benoemd, maar er zijn er nog veel meer. Naast hun functionaliteit voegen apothekerskasten ook een vleugje karakter en stijl toe aan je kantoor. Apothekerskasten zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen die passen bij elke interieurstijl. Ze kunnen dienen als een opvallend pronkstuk in de ruimte en tegelijkertijd een praktische oplossing bieden voor het organiseren van je spullen.

Onze kasten zijn afgewerkt met melamine en bevatten een stootvaste ABS-rand, waardoor ze jarenlang mooi blijven. Bovendien zijn de apothekerskasten uitgerust met een pennenbak, zodat u kleine spullen eenvoudig kunt opbergen. Wilt u uw spullen en papierwerk veilig opbergen? Dat kan zeker. Alle ladeblokken zijn namelijk voorzien van een cilinderslot.


Stel uw kast volledig naar wens samen

Al onze apothekerskasten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan houtkleuren. Kiest u voor wit, amber oak of juist grey wood? Alles is mogelijk. Bovendien kunt u de kleur van de behuizing apart kiezen van de kleur van de deur, waardoor u ze van elkaar kunt laten verschillen. Daarnaast kunt u ook nog de kleur van de metalen handgreep kiezen. Zo stelt u uw unieke en stijlvolle kast zelf samen. Naast de mogelijkheid om de kasten volledig naar wens samen te stellen, bieden we ook een variant van de apothekerskast met ingebouwde visuele en kleurrijke afscheiding en handige opbergruimte eronder.


Bestel uw apothekerskast bij Officetopper

Heeft u een apothekerskast naar wens gevonden en een keuze gemaakt uit de verschillende kleuren? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen in onze webshop. Daarnaast zijn er ook nog vele mogelijkheden met betrekking tot een andere indeling. Heeft u hierover vragen of vragen over iets anders? Neem dan gerust contact met ons op!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.