Navigatie

Apothekerskasten

(4 artikelen)

Zoekt u een uitbreiding van uw bureaublad, of gewoon meer opbergruimte bij uw werkplek? Onze apothekerskasten zijn ideaal om naast uw bureau te plaatsen – zo heeft u al uw spullen bij de hand! Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan apothekerskasten.

Apothekerskasten voor kantoor kopen

Hierboven ziet u ons complete assortiment apothekerskasten. U kunt direct via deze pagina bestellen. Bekijk hier onze andere kantoorkasten.

De apothekerskasten voor op het kantoor

De apothekerskast is uitermate geschikt om als kast naast het bureau te gebruiken. Zo dient de kast niet alleen als extra opbergruimte, maar ook als scheidingswand (in de diepte van het bureau). In deze categorie vindt u verschillende type kasten. Zo zijn er kasten die bijvoorbeeld tussen twee bureaus in kunnen staan en ook voor twee verschillende gebruikers zijn ontworpen. Zo is deze type kast vanaf beide kanten toegankelijk.

Complete kantoorinrichting?

×

Op zoek naar een complete kantoorinrichting? Heeft u meerdere werkplekken nodig of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!