Navigatie

Gebruikte bureaus

Zoekt u op korte termijn meerdere bureaus die niet te duur zijn én ook nog eens perfect passen binnen een circulaire kantoorinrichting? Kies dan voor onze gebruikte bureaus. Deze bureaus behoren tot ons assortiment tweedehands meubilair, en klaar voor een tweede kans in uw kantoor. We bieden een ruim assortiment, van de standaard bureaus tot elektrische zit-sta bureaus of directiebureaus. Zo vindt u altijd een partij bureaus die geheel aansluit op uw wensen.

Gebruikte bureaus kopen

Een kantoor of werkruimte inrichten met bureaus, kasten, stoelen en tafels kan nog best een spaarzame onderneming zijn. Ook de apparatuur zoals computers, printers of scanners moeten aangeschaft worden. Als u op een budgetvriendelijke manier uw kantoorruimte inricht, zijn gebruikte bureaus een van de eerste punten waar u geld mee bespaart. Aangezien wij selectief zijn bij onze opkoop zijn onze bureaus van hoge kwaliteit, dat betekent ook dat ze minder snel slijten. Bovendien hebben we alleen gebruikte bureaus in onze collectie die we zelf hebben gereviseerd.

Een altijd variërend aanbod

Het principe achter onze tweedehands bureaus is simpel: wij kopen grotere (rest)partijen op. Hierdoor kunnen we een breed aanbod en variërend aantal soorten bureaus aanbieden, dat regelmatig vernieuwt. De gebruikte bureaus in onze webshop zijn dan ook zeer divers.

Niet alleen verschillen de werkbladen van kleur en afmeting, maar ook de onderstellen zijn verschillend. U heeft bijvoorbeeld keuze uit 4-poots onderstellen, T-poot onderstellen en ring onderstellen. Via onze webshop kiest u eenvoudig het soort hout, de kleur en breedte van uw nieuwe, tweedehands bureau uit. Met onze bureaus heeft u een nieuwe inrichting in uw kantoor, werkruimte of kantoortuin in een handomdraai.

Tweedehands wit bureau met ringpoot

De kwaliteit van Officetopper op uw werkvloer

Een groot voordeel van onze producten is dat zij gemakkelijk bij uw werkvloer geleverd kunnen worden. We hebben dan inmiddels ook al vele kantoren, bedrijfsruimtes of andere werkruimtes mogen voorzien van bijpassend meubilair. Dat dit dus altijd een dure investering is, hoeft dus met onze budgetvriendelijke meubels zeker niet altijd zo te zijn. Bovendien heeft u als u uw meubels bij ons besteld de keuze uit een standaard leveroptie en de premium variant. Bij die laatste brengen we de stoelen of bureaus bij u naar binnen en pakken we deze uit en monteren hem. U betaalt hier, vanzelfsprekend, een iets hoger bedrag voor.

De bewerking van de productfoto's van onze gebruikte bureaus

Vaak krijgen wij de vraag of de foto's daadwerkelijk door onszelf gemaakt zijn of dat het de standaard productfoto's van onze leveranciers zijn. Het antwoord op deze vraag is; ja, wij maken alle foto's zelf! In ons pand hebben wij een eigen fotostudio met professionele aparatuur. Wij vinden het erg belangrijk dat de producten op onze webshop netjes en professioneel gepresenteerd worden. Daarom kiezen wij er voor de producten te tonen met een witte achtergrond. Zo ligt de focus compleet op het product en is er geen afleiding van lichtval of achtergrond.


Gebruikt bureau

Foto gemaakt in onze fotostudio

Gebruikt bureau met noten blad

Het bureau losgemaakt van de achtergrond

Tweedehands bureau van Markant

Het bureau nabewerkt en voorzien van merklabel. Klaar voor de verkoop!

Het bovenstaande bureau is Bureau Markant 81014.

 

Vragen? Neem contact op!

Heeft u nog vragen over een of meerdere van onze producten of heeft u vragen over de leveringsopties? Neem dan altijd even contact met ons op via de website. Ook bent u altijd van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer. Heeft u een bepaald model stoel of bureau op het oog? Laat ons dit weten, zodat wij het model klaarzetten in de showroom. Wij helpen u graag met passend advies en stellen de stoel of het bureau zo af dat u of uw collega’s zo optimaal mogelijk werken.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.