Navigatie

Duo-bureaus

Bent u op zoek naar één werkplek voor twee, vier of zelfs zes personen? Wilt u werkeilanden creëren, of juist zorgen voor een nette en opgeruimde werkomgeving? In ons assortiment vindt u verschillende duo-bureaus. In diverse soorten en maten. U bekijkt ons complete aanbod op deze pagina.

Duo-bureaus kopen

In ons assortiment vindt u verschillende duo-bureaus. Deze burelen, ook wel benchwerkplekken genoemd, bestaan uit één onderstel, waarop meerdere werkbladen bevestigd zijn. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende breedtematen van de werkbladen, zodat iedere werknemer voldoende ruimte heeft om te werken. Wilt u zorgen voor meer privacy? Dan kunt u er altijd voor kiezen om een akoestisch paneel tussen de werkbladen te plaatsen. Zo creëert u een werkeiland voor verschillende werknemers, terwijl u niet inlevert op de productiviteit of concentratie.


Wat zijn de voordelen van deze dubbele bureaus?

Maar waarom zou u kiezen voor een duo-bureaus? Er zijn verschillende voordelen te noemen. Zo zijn ze beschikbaar als bureau voor twee, vier of zelfs zes personen. Daarnaast creëert u met een duo-bureau overzichtelijke werkeilanden voor bepaalde teams. En dat terwijl u tegelijkertijd zorgt voor een nette, opgeruimde werkomgeving, doordat de burelen altijd recht tegenover elkaar staan. Ook heeft u geen wirwar aan (verschillende) onderstellen, doordat de bureaus beschikken over één onderstel – en u bij meerdere bureaus kunt kiezen voor dezelfde onderstellen. En dat geeft ook nog eens een extra professionele uitstraling. Veel van onze dubbele bureaus zijn bovendien beschikbaar met kabelgoot, waardoor u de kabels ook nog eens netjes wegwerkt.


Werktafels met diverse onderstellen

Bij het bekijken van onze verschillende schrijftafels, ziet u al gauw dat ze er in veel verschillende soorten zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een bureau met 4-poots onderstel, waarbij u de keuze hebt uit een houten of metalen onderstel. Daarnaast bieden we bureaus met luchtig draadframe onderstel, wangenonderstel of H-poot. De bureaus met H-poot onderstel zijn veelal in hoogte verstelbaar: elektrisch, met slinger of handmatig. Dat terwijl de burelen met draadframe onderstel juist een vaste hoogte kennen. Het wangenonderstel zorgt juist voor een rustige werkomgeving, doordat men niet makkelijk onder het bureau kan kijken. Ideaal als u hier uw kabels of andere spullen hebt liggen!


De verstelmogelijkheden van onze duo-burelen

Wilt u uw medewerkers een handje helpen en zorgen voor een gezonde, ergonomische werkplek? Binnen ons assortiment duo-bureaus vindt u ook een aantal elektrisch of slingerverstelbare duo zit-sta werktafels. Hiermee kunt u eenvoudig afwisselen tussen zittend en staand werken. Doordat de benchwerkplekken uitgerust zijn met losse werkbladen, zijn deze ook los van elkaar te verstellen. Wel zo handig.


Bestel uw duo-bureau in onze webshop

U ziet: er is keuze genoeg. Bij ieder bureel heeft u weer verschillende keuzes. Niet alleen wat betreft breedte en diepte, of de verstelbaarheid: ook met betrekking tot de kleursamenstelling. Ieder bureau is immers helemaal naar smaak samen te stellen, doordat u zowel de kleur van het bureau als de kleur van het onderstel los kiest. Kijk rustig rond in onze webshop en kies het bureau, met de kleurstellingen, die bij uw kantooromgeving en wensen past! Liever het dubbele bureau met eigen ogen komen bezichtigen? U bent van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.