Navigatie

Gebruikte salontafels

In uw wachtruimte, lounge of entree is een salontafel haast onmisbaar. De gebruikte salontafels in ons assortiment zijn een praktische en stijlvolle toevoeging aan uw kantoorruimtes. Een ideale plek voor een kop koffie – maar ook voor onder andere het uitstallen van flyers of brochures. Benieuwd naar ons aanbod? U bekijkt alle gebruikte salontafels in ons assortiment op deze pagina.

Gebruikte salontafels kopen voor uw kantoor

In ons assortiment vindt u diverse salontafels terug. Van ruime tafels die u midden in de zithoek kunt zetten, tot kleine bijzettafels die perfect passen naast een stoel of bank. Stuk voor stuk geschikt voor uw kantoorruimte – en daarnaast ook nog verantwoord voor het milieu door hun tweedehands karakter. Zo maakt u een verantwoorde keuze en kiest u tevens voor een betaalbare oplossing! Naast de verschillende soorten salontafels voor uw kantoor, vindt u ook een ruim aanbod aan kleuren en materialen terug. Een geheel glazen salontafel? Of juist één van hout? U kunt met al uw wensen bij ons terecht.

Diverse soorten gebruikte salontafels bij Officetopper

Waarom kiezen voor een tweedehands salontafel?

De salontafels in ons assortiment gebruikt kantoormeubilair zijn elk al eens gebruikt. Regelmatig kopen wij partijen meubilair op, om deze vervolgens na een grondige keuring in onze webshop te plaatsen. Ons tweedehands kantoormeubilair kenmerkt zich dus niet enkel door een scherpe prijs, ook profiteert u van meubelen die in prima staat verkeren én passen binnen de kantooromgeving van nu. En daarnaast kiest u natuurlijk ook voor een verantwoorde oplossing; door de aanschaf van een tweedehands product verlengt u immers de levenscyclus van het product, en hoeven geen nieuwe materialen te worden gebruikt.


Keuze uit diverse kleuren en materialen

Natuurlijk is het ook belangrijk dat een tafel qua uitstraling naadloos op uw huidige interieur aansluit. Hoewel de kleurcombinaties en materialen per product al vastgesteld zijn – ze zijn immers al geproduceerd – heeft u binnen ons ruime assortiment wél de keuze uit diverse modellen, met ieder een eigen kleurcombinatie en gebruik van verschillende materialen. Een verchroomde kolomvoet met glazen blad, een volledig glazen tafel of juist een industrieel exemplaar met metalen onderstel en melamine blad; zo schaft u een tafel aan die past binnen uw huidige interieur.

Houten of glazen salontafels bij Officetopper

Snel geleverd door onze bezorgers

Heeft u een tafel op ’t oog? Twijfel dan zeker niet te lang; op is namelijk echt op. In onze webshop bestelt u eenvoudig de door u gewenste tweedehands kantoortafels, en overig kantoormeubilair. Eén van onze bezorgers levert dan de producten binnen 5 tot 10 werkdagen bij u af. Hierbij heeft u zelfs de keuze om de producten op een plek en verdieping naar wens te laten plaatsen. Kies hiervoor voor premium levering. Twijfelt u nog tussen de verschillende tafels? Kom dan langs in onze showroom; hier vindt u ons complete assortiment gebruikte kantoormeubelen. Maak een afspraak en kom langs!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.