Navigatie

Bureaus

(73 artikelen)

Gaat u uw kantoor opnieuw inrichten en zoekt u hiervoor nieuwe bureaus? Of wilt u uw huidige kantoorinrichting aanvullen met een aantal bureaus? Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan verschillende soorten bureaus. Of u nu zoekt naar een zit-sta bureau, een directiebureau of een hoekbureau.

Bureaus kopen

Op zoek naar een bureau? Op deze pagina vindt u ons assortiment bestaande uit verschillende burelen, zoals zit-sta bureaus, rechte bureaus, hoekbureaus, duo-bureaus, directiebureaus en zelfs ergonomische bureaus. Benieuwd naar de mogelijkheden, service en modellen uit onze collectie? Bestel gemakkelijk meerdere modellen in onze webshop of bezoek de showroom in Raamsdonksveer. Wij kunnen onze modellen zowel voorgemonteerd als gedemonteerd leveren.

 Een nieuw bureel kopen

Het is geen gemakkelijke taak om een nieuw bureau te kopen. Er zijn veel verschillende types op de markt - en dan hebben wij het nog niet eens over de verschillende kleuren en materialen gehad. Om u goed op weg te helpen hebben wij de verschillende type werktafels onderverdeeld in categorieën. Bij elke categorie staat op de pagina beschreven wat u precies van de verschillende types kunt verwachten. Mocht u advies nodig hebben of een vraag over een van de bureaus, neem dan gerust contact met ons op.


Kies de opties voor uw kantoorbureau

Wanneer u een bureau koopt is het goed om niet alleen op de praktische eigenschappen te letten. Een bureau draagt immers ook bij aan de invulling van uw kantoorruimte. Kies daarom voor een model in een stijl die ook aansluit bij uw kantoorinrichting. Bij Officetopper verkopen we verschillende modellen in de meest voorkomende stijlen. Of u nu kiest voor een bureau in trendkleuren, strakke vormen of een design bureau: u vindt het allemaal in ons assortiment.


Hoe kiest u een bureel dat past?

In onze webwinkel vindt u een brede collectie wat betreft alle aspecten rondom uw nieuwe bureau. Zoekt u een specifiek type werktafel? Of bent u juist op zoek naar accessoires voor uw bureel? Of heeft u nog een mooi werkblad, en zoekt u enkel een bureau-onderstel? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres: binnen deze categorie vindt u namelijk diverse producten. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat u een bureel kiest dat past bij uw wensen én eisen. Of dit nu werken op de juiste hoogte, een goede hoeveelheid werkruimte of volgens de stijl die past binnen uw interieur, is. Zoekt u bijvoorbeeld een klein bureau? Of past een groot bureel juist beter in uw werkruimte? Kijk rustig rond en kies een bureau dat bij u past!

bureaus met verschillende soorten onderstellen

Uw bureau instellen

Als u een goed in- of verstelbaar bureau wenst, moet deze ten minste een afmeting hebben van min. 62cm tot max. 85cm hoogte. Binnen dit bereik moet iedere werknemer namelijk comfortabel kunnen zitten. Uiteraard is de werkhouding zeker zo belangrijk als de verstelbaarheid van het bureau. Uw lichaamslengte, zoals u hieronder straks kan lezen, geeft een goede richtlijn voor de hoogte van het werkblad. Wanneer u achter uw bureaus zit is het belangrijk dat uw boven- en onderbenen in een hoek van 90 graden staan. Uw onderarmen, moeten ontspannen met afhangende schouders, op het blad en de armleggers van uw stoel kunnen rusten. Uw werkplek goed is afgesteld, kunt u een hoop klachten voorkomen. Wanneer mensen kampen met nek- en rugklachten, zijn deze vaak terug te voeren op een foute zithouding.

 

Hoe hoog moet een bureau zijn?

Uw lichaamslengte speelt een belangrijke rol bij het instellen van het werkblad van uw bureautafel. We hebben een richtlijn samengesteld van lichaamslengte in combinatie met de gewenste hoogte van uw bureaublad. Met deze richtlijn heeft u een handvat bij het zoeken naar het juiste type bureau en welke toereikbare instelmogelijkheden heeft.

In hoogte verstelbaar bureau
Lichaamslengte Bureauhoogte
150cm 62cm
155cm 64cm
160cm 66cm
165cm 68cm
170cm 70cm
180cm 74cm
185cm 76cm
190cm 78cm
195cm 80cm
200cm 82cm

 


Welke type burelen zijn er?

Er zijn veel verschillende type bureaus op de markt. Alleen op onze site vindt u al meer dan 7 verschillende types. Maar welke past nu precies bij u? Hieronder een greep uit de meest verkochte types:

  • Een in hoogte verstelbaar bureau | Zoals de naam het al verraad is het onderstel van dit bureau in hoogte verstelbaar. De manier waarop een bureau in hoogte in te stellen is, verschilt per type. Zo heeft u de keuze uit elektrisch verstelbaar, slinger verstelbaar of manueel verstelbaar met een inbus.
  • Zit-sta bureaus | De meest ergonomische optie in ons assortiment. Dit type heeft zich door de jaren heen bewezen en is een van de meest populaire uitvoeringen. Waar zitten tot het nieuwe roken is bestempeld, biedt het zit-sta bureau de perfecte afwisseling voor een dynamische werkhouding.
  • Duo-bureaus | Duo-bureaus, benchbureaus of dubbele bureaus worden ook steeds vaker ingezet bij het inrichten van kantoorruimtes. Een duo-bureau is een groot bureau met één onderstel welke uitgerust is met meerdere werkbladen, zodat er meerdere personen aan kunnen werken.
  • Hoekbureaus | De hoekbureaus zijn de klassiekers in het assortiment. Ze zijn qua populariteit iets afgenomen, maar nog steeds aanwezig. De aanbouw van een hoekbureau is vooral handig als extra opbergruimte of als aanlandpek.
  • Directiebureaus | De directiebureaus zijn luxere uitvoeringen dan de standaard rechte bureaus. De bladen zijn vaak van massief hout of afgewerkt met fineer.

Kom langs in onze showroom

Wilt u het bureau liever eerst met eigen ogen zien? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Raamsdonksveer. Onze medewerkers helpen u bij het maken van uw keuze met praktische adviezen, tips en uitleg. Neem contact met ons op voor een afspraak om langs te komen. Wij denken graag met u mee!