Navigatie

Bureaus

Een bureau is veel meer dan een simpel meubelstuk. Het is de basis van uw werkplek, waar u urenlang per dag aan zit. De juiste keuze van een bureau is dan ook van belang voor uw comfort, productiviteit en gezondheid. Bekijk onze collectie en vind het ideale bureau voor uw kantoorruimte.

Bureaus kopen

Op zoek naar een nieuw bureau? Op deze pagina vindt u ons assortiment bestaande uit verschillende type bureaus. Hier vindt u zit-sta bureaus, rechte bureaus, hoekbureaus, duo-bureaus, directiebureaus en zelfs ergonomische bureaus. Benieuwd naar de mogelijkheden, service en modellen uit onze collectie? Bestel gemakkelijk meerdere modellen in onze webshop of bezoek de showroom in Raamsdonksveer. Wij kunnen onze modellen zowel voorgemonteerd als gedemonteerd leveren.

 Een nieuw bureau kopen

Het is geen gemakkelijke taak om een nieuw bureau te kopen. Er zijn veel verschillende types op de markt - en dan hebben wij het nog niet eens over de verschillende kleuren en materialen gehad. Om u goed op weg te helpen hebben wij de verschillende type werktafels onderverdeeld in categorieën. Bij elke categorie staat op de pagina beschreven wat u precies van de verschillende types kunt verwachten. Mocht u advies nodig hebben of een vraag over een van de bureaus, neem dan gerust contact met ons op.


Kies de opties voor uw kantoorbureau

Een bureau is meer dan een praktisch middel om uw werkzaamheden aan uit te kunnen voeren. Het draagt ook bij aan de invulling van uw kantoorruimte. Daarom is de stijl van uw bureau van belang. In ons assortiment vindt u verschillende bureaus in trendkleuren om zo uw kantoorruimte stijlvol te kleuren. Daarnaast zijn er ook keuze uit diverse vormen zoals aan hoekbureaus, bureaus met aanbouw of benchbureaus. De échte stijlvolle items vindt u onder design bureaus. Zo kunt u bij Officetopper uw bureau geheel naar wens kiezen in diverse stijlen.


Hoe kiest u een passend bureau?

In ons brede assortiment vindt u meer dan alleen nieuwe bureaus. Hier bieden we namelijk ook accessoires aan om uw werkplek verder in te richten. Zoekt u een specifiek type werktafel? Heeft u nog een mooi werkblad, en zoekt u enkel een bureau-onderstel? Of zoekt u juist alleen een nieuw werkblad? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Binnen deze categorie vindt u namelijk diverse producten. We vinden het zeer belangrijk dat u een bureau kiest dat past bij uw wensen én eisen zowel in functionalitetiten als in stijl. Zoekt u bijvoorbeeld een klein bureau? Of past een groot bureau juist beter in uw werkruimte? En wilt u ergonomisch te werk gaan met een zit-sta bureau? Of een echt stijlvol design bureau? Kijk rustig rond en kies een bureau dat bij u past!

bureaus met verschillende soorten onderstellen

Uw bureau instellen

Als u een goed in- of verstelbaar bureau wenst, moet deze ten minste een afmeting hebben van min. 62cm tot max. 85cm hoogte. Binnen dit bereik moet iedere werknemer namelijk comfortabel kunnen zitten. Uiteraard is de werkhouding zeker zo belangrijk als de verstelbaarheid van het bureau. Uw lichaamslengte, zoals u hieronder straks kan lezen, geeft een goede richtlijn voor de hoogte van het werkblad. Wanneer u achter uw bureaus zit is het belangrijk dat uw boven- en onderbenen in een hoek van 90 graden staan. Uw onderarmen, moeten ontspannen met afhangende schouders, op het blad en de armleggers van uw stoel kunnen rusten. Als uw werkplek goed is afgesteld, kunt u een hoop klachten voorkomen. Wanneer mensen kampen met nek- en rugklachten, zijn deze vaak terug te voeren op een foute zithouding.

 

Hoe hoog moet een bureau zijn?

Uw lichaamslengte speelt een belangrijke rol bij het instellen van het werkblad van uw bureautafel. We hebben een richtlijn samengesteld van lichaamslengte in combinatie met de gewenste hoogte van uw bureaublad. Met deze richtlijn heeft u een handvat bij het zoeken naar het juiste type bureau en welke toereikbare instelmogelijkheden heeft.

In hoogte verstelbaar bureau
Lichaamslengte Bureauhoogte
150cm 62cm
155cm 64cm
160cm 66cm
165cm 68cm
170cm 70cm
180cm 74cm
185cm 76cm
190cm 78cm
195cm 80cm
200cm 82cm

 


Welke type bureaus zijn er?

Er zijn veel verschillende type bureaus op de markt. Alleen op onze site vindt u al meer dan 7 verschillende types. Maar welke past nu precies bij u? Hieronder een greep uit de meest verkochte types:

  • In hoogte verstelbaar bureau | De naam zegt het al. Het onderstel van dit bureau in hoogte verstelbaar. De manier waarop een bureau in hoogte in te stellen is verschilt per type bureau. Zo vindt u in ons assortiment elektrisch verstelbare, slinger verstelbare of manueel verstelbare bureaus.
  • Zit-sta bureaus | De meest ergonomische optie in ons assortiment zijn de zit-sta bureau. Dit type heeft zich door de jaren heen bewezen en is een van de meest populaire uitvoeringen. Waar zitten tot het nieuwe roken is bestempeld, biedt het zit-sta bureau de perfecte afwisseling voor een dynamische werkhouding. De manier van hoogteverstelling verschilt per bureau.
  • Duo-bureaus | Duo-bureaus, benchbureaus of dubbele bureaus worden ook steeds vaker ingezet bij het inrichten van kantoorruimtes. Een duo-bureau is een groot bureau met één onderstel welke uitgerust is met meerdere werkbladen, zodat er meerdere personen aan kunnen werken.
  • Hoekbureaus | De hoekbureaus zijn de klassiekers in het assortiment. Ze zijn qua populariteit iets afgenomen, maar nog steeds aanwezig. De aanbouw van een hoekbureau is vooral handig als extra opbergruimte of als aanlandpek.
  • Directiebureaus | De directiebureaus zijn luxere uitvoeringen dan de standaard rechte bureaus. De bladen zijn vaak van massief hout of afgewerkt met fineer.

Welke bureaus zijn geschikt voor thuis?

In ons brede assortiment vindt u ook genoeg bureaus die geschikt zijn voor een thuiswerkplek. Het is hier ook belangrijk dat u ergonomisch te werk gaat en een goede werkhouding aanneemt. Voor de kleinere werkplekken zijn compacte bureaus beschikbaar van 80, 120 of 140cm breed. Voor de ruimere plekken kunt u kiezen voor een grotere afmeting of een bureau met aanbouw om uw werkplek te vergroten. De bureaus zijn beschikbaar in diverse kleuren zodat deze passen binnen de huislijke sferen. Zo is er altijd een bureau die past in uw huis als het gaat om formaat en stijl.


Kom langs in onze showroom

Wilt u het bureau liever eerst met eigen ogen zien? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Raamsdonksveer. Onze medewerkers helpen u bij het maken van uw keuze met praktische adviezen, tips en uitleg. Neem contact met ons op voor een afspraak om langs te komen. Wij denken graag met u mee!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.