Navigatie

Bureau onderstellen

Gaat u uw kantoor (opnieuw) inrichten en zoekt u hiervoor naar bureaus met een specifiek onderstel? Een draadframe bureau? T-poot? Of juist met 4-poots onderstel? Op deze pagina vindt u een selectie van onze bureaus met deze specifieke bureau onderstellen.

Bureaus met bepaalde onderstellen kopen

De burelen in ons assortiment kenmerken zich onder andere door hun bijzondere onderstel. Deze bureau onderstellen zijn namelijk verkrijgbaar in diverse soorten – en dus ook elk met een compleet andere uitstraling. Niet alleen wat betreft de kleur of het materiaal – ook als het gaat om de vorm. Zoekt u een bureel dat past in een interieur met een open en licht karakter? Of is een opgeruimd ogend kantoor een belangrijkere pijler binnen uw zoektocht? Met de diverse onderstellen die wij bieden, vindt u altijd wel een bureau dat bij u past.


Uit welke bureel onderstellen kunt u kiezen?

Wangen, draadframe, T-poot – en zo maar door. Op deze pagina vindt u veel bureaus met verschillende onderstellen. Welke bureau onderstellen zijn er nu precies? En hoe onderscheiden ze zich van elkaar? We behandelen de meest voorkomende onderstellen.


Werktafels met draadframe onderstel

Een metalen onderstel dat zorgt voor een waar designbureau: dat is het draadframe bureau. Het onderstel kenmerkt zich door zijn luchtige, frisse en minimalistische uitstraling, waardoor het blad haast lijkt te zweven. Dit komt doordat het onderstel bestaat uit dunne, maar zeer stevige, metalen poten. Zeker anders dan anders, passend in iedere stijlvolle kantooromgeving.


Burelen met wangenonderstel

Hout of metaal – of een combinatie ervan: met onze bureaus met wangenonderstel kunt u alle kanten op. Ideaal aan deze wangen bureaus is dat u zorgt voor een opgeruimde werkomgeving. Doordat het onderstel van dit bureau volledig afgesloten is, kijkt u immers van de zijkant niet tegen loshangende kabels of andere spullen aan.


Bureaus met T-poot onderstel

Eén van de bekendste en meest voorkomende bureau onderstellen is het T-poot onderstel. Deze T-poot bureaus zijn veelal gemaakt van metaal en doorgaans in hoogte verstelbaar. Manueel, met een slinger of zelfs elektrisch: we bieden diverse varianten aan. Het onderstel kenmerkt zich door zijn open karakter, en zorgt voor een uniforme werkomgeving en een stabiel, stevig bureau.


Bureaus met O-poot onderstel

Ook weer nét even anders dan het standaard bureau. Dat is het O-poot bureau. Deze O-poot, ook wel ring onderstel genoemd, valt op doordat het bureau erg open is. Vanaf de zijkant kijkt u immers zo door het onderstel heen – wat zorgt voor een open uitstraling in uw kantoor. Deze onderstellen zijn doorgaans van metaal en manueel in hoogte verstelbaar.


Burelen met 4-poots onderstel

Zoekt u een bureau met een houten onderstel? Of wilt u liever een metalen poot? Met onze 4-poots bureaus is dit geen enkel probleem: in dit assortiment vindt u het allebei. Deze werktafels kenmerken zich door hun stabiliteit en stevigheid, en zijn tegelijkertijd erg stijlvol. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren en afmetingen, en zijn extra stevig door het horizontale kabelkanaal.


Bestel eenvoudig en snel in onze webwinkel

Heeft u een specifiek onderstel in gedachten? Of heeft u op deze pagina een bureau naar wens gevonden? Binnen enkele klikken bestelt u hem, tegen hoge kortingen, in onze webwinkel. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer: we geven u hier passend advies en laten u de door u gewenste producten graag zien. Maak voor u langskomt wel even een afspraak, dan staat er zeker iemand voor u klaar.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.