Navigatie

Gebruikte lockerkasten

Zoekt u een veilige opbergoplossing voor uw medewerkers, gasten of klanten? En bent u hierbij het liefst zo circulair mogelijk bezig? Kies dan voor onze gebruikte lockerkasten. Deze kasten beschikken over meerdere lockers, of kluisjes, per kolom, die weer elk beschikken over een slot. Daarmee creëert u eenvoudig een persoonlijke opbergruimte voor iedereen die dit nodig heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden? U bekijkt ze op deze pagina.

Tweedehands lockerkasten kopen

Gebruikte lockerkasten van Officetopper voorzien u van een betrouwbare en veilige manier voor het opbergen van uw kostbare objecten. De gebruikte lockerkasten zijn ideaal te plaatsen in een kleedruimte of personeelsruimte. Omdat de lockerkasten bestaan uit meerdere lockers, ook wel kluisjes, kunnen meerdere mensen er gebruik van maken. Liever zelf een lockerkast samenstellen? Bekijk dan hier onze nieuwe lockerkasten

Betrouwbare gebruikte lockerkasten

De gebruikte lockerkasten zijn zeer gevarieerd. Ze verschillen niet alleen in afmeting, maar ook het aantal lockers per gebruikte lockerkast is verschillend. Zo kunt u, afhangend van het aantal lockers dat u nodig heeft, de gebruikte lockerkast vinden die het beste aansluit bij uw behoefte.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.