Navigatie

Officetopper Blog

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws én tips rondom onderwerpen als ergonomie, akoestiek en productiviteit op de werkvloer? Dan bent u hier op de juiste plek. Op deze pagina verschijnen regelmatig nieuwe blogartikelen over uiteenlopende onderwerpen rondom uw kantoorinrichting. Lees alle artikelen hier - en neem regelmatig een kijkje om up-to-date te blijven.

 • Hoe stel ik een ergonomische werkplek in? 2024-06-07 Hoe stel ik een ergonomische werkplek in?

  Een ergonomische werkplek is cruciaal voor het verhogen van comfort en productiviteit, en voor het verminderen van lichamelijke klachten zoals rug- en nekpijn en RSI. Of u nu thuis of op kantoor werkt, een goed ingerichte werkplek draagt bij aan uw welzijn. Bent u benieuwd hoe u uw werkplek optimaal kunt inrichten? Lees verder voor essentiële tips en adviezen om een ergonomische en gezonde werkplek te creëren!

  Lees meer »
 • Hoe richt ik een prettige wachtkamer in? 2024-05-22 Hoe richt ik een prettige wachtkamer in?

  De wachtkamer is vaak de eerste indruk die uw organisatie achterlaat bij bezoekers, en daarom is het essentieel om een goede eerste indruk te maken. Comfortabele en stijlvolle meubels spelen hierbij een cruciale rol. Wilt u weten hoe u dit kunt realiseren? Lees dan verder!

  Lees meer »
 • Hoe kies je de juiste conferentietafel voor vergaderingen? 2024-05-21 Hoe kies je de juiste conferentietafel voor vergaderingen?

  Het kiezen van de juiste conferentietafel is cruciaal voor de efficiëntie en sfeer van vergaderingen. Een goed geselecteerde tafel zorgt voor een professionele uitstraling en bevordert effectieve discussies. Benieuwd hoe u de juiste conferentietafel kiest? Lees dan verder!

  Lees meer »
 • De beste manieren om kabels op kantoor te managen 2024-04-29 De beste manieren om kabels op kantoor te managen

  Last van een wirwar aan kabels op uw bureau? Geen zorgen! Met onze handige tips voor kabelmanagement tovert u uw werkplek om tot een geordende en stijlvolle ruimte!

  Lees meer »
 • Zijn ergonomische bureaustoelen de investering waard? 2024-04-24 Zijn ergonomische bureaustoelen de investering waard?

  Ontdek in deze blog hoe ergonomische bureaustoelen niet alleen comfort aan de werkplek toevoegen, maar ook de gezondheid en productiviteit van werknemers verbeteren. Lees verder en begrijp waarom deze stoelen onmisbaar zijn in elk modern kantoor.

  Lees meer »
 • Duurzaamheid in kantoorinrichting en verantwoorde keuzes maken 2024-04-19 Duurzaamheid in kantoorinrichting en verantwoorde keuzes maken

  Wist je dat je met milieuvriendelijke materialen en zuinige verlichting jouw kantoor beter en groener kunt maken? Benieuwd hoe? Lees meer in onze blog!

  Lees meer »
 • De voordelen van een buitenruimte op kantoor 2024-04-15 De voordelen van een buitenruimte op kantoor

  Wist u dat een buitenruimte op kantoor wonderen kan doen voor het welzijn en de productiviteit van uw team? In deze blog bespreken we de voordelen van een buitenruimte op de werkplek en geven we tips om deze optimaal in te richten.

  Lees meer »
 • Tips voor het inrichten van een modern kantoor 2024-03-18 Tips voor het inrichten van een modern kantoor

  De inrichting van een modern kantoor is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Het speelt een belangrijke rol bij het verhogen van de productiviteit, verminderen van stress en stimuleren van creativiteit. Maar hoe creëer je nu zo'n inspirerende werkomgeving? Ontdek het in deze blog!

  Lees meer »
 • Het belang van akoestiek op kantoor en oplossingen voor een rustige werkomgeving 2024-03-06 Het belang van akoestiek op kantoor en oplossingen voor een rustige werkomgeving

  Wist je dat slechte akoestiek je concentratie kan verlagen? In dit blogartikel bespreken we de impact van akoestiek op jouw werkomgeving en hoe je met eenvoudige oplossingen de productiviteit en het welzijn van jouw medewerkers kunt verhogen. Lees verder en ontdek de voordelen van een goede akoestiek!

  Lees meer »
 • Creatieve opbergoplossingen voor een opgeruimd kantoor 2024-02-27 Creatieve opbergoplossingen voor een opgeruimd kantoor

  Op zoek naar een stijlvolle en productieve werkomgeving? Een rommelig kantoor kan leiden tot stress en verminderde productiviteit. Maar met een paar eenvoudige stappen kun je jouw kantoorruimte transformeren in een inspirerende en efficiënte plek om te werken. In deze blog delen we creatieve tips om jouw kantoor op te ruimen en te voorzien van een persoonlijk tintje.

  Lees meer »
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.