Navigatie

Dossierkasten

Zoekt u naar betrouwbare kasten voor het opbergen van vertrouwelijke documenten, aantekeningen of dossiers? Dan zijn onze dossierkasten een goede optie voor u. Geschikt voor hangmappen, zodat u al uw tekeningen, papierwerk en dossiers veilig opbergt. Beschikbaar in diverse soorten en maten: op deze pagina vindt u ons complete aanbod aan dossierkasten.

Een nieuwe dossierkast aanschaffen

Ze zijn haast onmisbaar in iedere kantoorruimte: dossierkasten. Vooral als u regelmatig te maken krijgt met papierwerk of dossiers binnen uw dagelijkse werkzaamheden, is deze kast een betrouwbare optie om deze papieren veilig op te bergen. Onze dossierkasten zijn namelijk standaard uitgevoerd met slot. Ideaal voor het opbergen van vertrouwelijke cijfers, dossiers, notities of gegevens.

Diverse soorten en maten van de dossierkast

Binnen ons assortiment vindt u diverse dossierkasten. Zo is er de metalen dossierkast voor hangmappen om uw papierwerk overzichtelijk in op te slaan. Deze kantoorkasten zijn uitgevoerd met één, twee of drie hangmappenlades, en hebben een gelaste, stalen omhuizing die afgewerkt is met krasvaste poedercoating. Veilig én duurzaam, dus. De kasten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen; zo heeft u de keuze uit een hoge of lage kast, met een breed of juist een smal formaat.

online dossierkasten bestellen

Berg uw dossiers veilig op

Onze dossierkasten zijn doorgaans gemaakt van sterk staal en centraal afsluitbaar met een cilinderslot. Dit maakt onze dossierkasten zeer veilig. Zo worden uw belangrijke papieren en dossiers te allen tijde goed beschermd. De hangmappenkasten worden geleverd met twee sleutels en zijn voorzien van uitstekende geleiding, zodat u ook gemakkelijk bij de achterste dossiers in uw lades kan komen.

Welke typen dossierkasten zijn er?

Afhankelijk van het doel en uw wensen, kunnen we diverse dossierkasten onderscheiden. We lichten de meest voorkomende types uit:

  • Goedkope dossierkasten Op al onze standaard hangmappenkasten zit 25% korting! Ideaal als u zoekt naar een goedkope oplossing voor het opbergen van uw dossiers. U bespaart hiermee namelijk tot bijna €100,- op de aanschaf van een nieuwe dossierladenkast.
  • Circulaire kasten Als circulair inrichten hoog op het prioriteitenlijstje staat, of u simpelweg flink wilt besparen op uw uitgaven, zijn onze gebruikte dossierkasten een goede oplssoing. Deze kasten worden gecontroleerd en waar nodig gecheckt: perfect voor een tweede kans in uw kantoor!
  • Metalen dossierkasten De dossierladenkasten in ons assortiment hebben doorgaans een volledig gelaste stalen constructie, die is afgewerkt met een krasvaste poedercoating. Dit maakt de ladenkasten erg stevig en duurzaam.
  • Dossierkasten met slot Onze dossierkasten worden met een slot geleverd. Daarbij worden twee sleutels meegeleverd. Het cilinderslot zorgt ervoor dat de dossierkast centraal wordt afgesloten; zo zijn alle lades veilig vergrendeld.
  • Kasten voor hangmappen Het grootste deel van de dossiermappenkasten uit ons assortiment is geschikt voor hangmappen, met name geschikt voor A4 hangmappen en Folio hangmappen.

 

online dossierladenkasten kopen

Bestel uw dossierladekast bij Officetopper

Wilt u enkel een (of meerdere) dossierkast(en) bestellen? Of zoekt u juist een optie om uw huidige kantoor volledig te restylen? Bij Officetopper heeft u een ruime keuze uit een groot assortiment kantoormeubelen. Bent u op zoek naar advies voor een passende oplossing? Neem contact met ons op! Als u een dossierkast naar wens heeft gevonden, bestelt u deze eenvoudig en snel op onze webshop.

 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.