Navigatie

Dossierkasten

(10 artikelen)

Bestel vandaag uw dossierkast op onze webshop en profiteer van de hoge korting.

Dossierkasten kopen

De goede oude dossierkast wordt nog altijd gebruikt in veel kantoren en bedrijfsruimtes. Het is de opbergruimte bij uitstek. En ondanks dat er tegenwoordig veel digitaal opgeslagen en verwerkt wordt, blijft papier op veel kantoren nog altijd een betrouwbare factor voor cijfers, aantekeningen, notities en verslagen. Veilig opgeborgen in een dossierkast van hoge kwaliteit weet u dat uw spullen beschermd zijn. Een goede kantoorkast is dus belangrijk. Bekijk hier de online collectie en bestel een of meerdere kasten direct in de webshop.

Dossierladenkasten zijn uitermate geschikt voor bedrijven die veel te maken hebben met dossiers en documentatie tijdens de algemene werkzaamheden. De kasten zijn speciaal gemaakt en bedoeld voor het opbergen van dossiers en papieren.

In onze webshop heeft u de keuze uit een drietal verschillende dossierkasten. U kunt kiezen uit hangmappenkasten met twee, drie en vier lades. Alle dossierkasten zijn voorzien van kantelbeveiliging, zodat ze door gewichtsverplaatsing niet omvallen.

online lockerkasten bestellen

Kasten in alle soorten en maten

Deze kasten zijn ontworpen om uw papieren en dossiers overzichtelijk in hangmappen op te kunnen bergen. De dossierladenkasten in ons assortiment zijn gemaakt van staal en zijn voorzien van een cilinderslot. Door deze specificaties in combinatie met de krasvaste poedercoating zijn de dossierhangmappenkasten van Officetopper niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens duurzaam! De kasten zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en hebben diverse lades en opbergruimtes. Qua kleuren zijn vooral zwart, aluminiumkleur (grijs) of wit het meest populair.

Uw dossiers veilig opgeborgen

De dossierladenkasten van Officetopper zijn gemaakt van sterk staal en zijn centraal afsluitbaar door middel van een cilinderslot. Dit maakt de dossierladenkasten zeer veilig, en worden uw belangrijke papieren en dossiers te allen tijde goed beschermd. De hangmappenkasten worden geleverd met twee sleutels. De kasten zijn voorzien van uitstekende geleiding, zodat u ook gemakkelijk bij de achterste dossiers in uw lades kan komen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals antraciet, grijs, zwart en aluminium.

Welke soorten dossierkasten zijn er?

Binnen ons assortiment vindt u verschillende type dossierkasten, afhankelijk van het doeleinde waarvoor u de kast gebruikt. Hieronder staan een aantal types uitgelicht:

  • Goedkope dossierkasten Op zoek naar een goedkope dossierkast? Op al onze standaard hangmappenkasten zit 25% korting! Dus profiteer vandaag nog en bespaar tot bijna €100,- op de aanschaf van een nieuwe dossierladenkast.
  • Circulaire dossierladenkasten Een ander voordelig alternatief zijn onze gebruikte dossierkasten. Zo richt u niet alleen uw kantoor circulair in, maar bespaart u ook op uw uitgaven!
  • Stalen kasten De meeste dossierladenkasten in ons assortiment hebben een volledig gelaste stalen constructie. Dit maakt de ladenkasten super stevig en duurzaam. Een ander voordeel is dat de stalen constructie is afgewerkt met een krasvaste poedercoating.
  • Kasten met slot Alle metalen dossierhangmappenkasten in onze collectie zijn voorzien van een cilinderslot met daarbij twee sleutels. De laden worden hierdoor centraal vergrendeld.
  • Kasten voor hangmappen Het grootste deel van de dossiermappenkasten uit ons assortiment is geschikt voor hangmappen. Hangmappen komen in verschillende maten. De twee meest voorkomende hangmap-afmetingen zijn: A4 hangmappen en Folio hangmappen.

 

online dossierladenkasten kopen

Een kast met extra lades

Zoals hieronder te zien is zijn de kasten ook als ladenkasten verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met verschillende aantal laden. Hieronder volgen de verschillende opties:

  • - De lage ladenkast heeft 2 laden
  • - De middelhoge ladenkast heeft 3 laden
  • - De hoge ladenkast heeft 4 laden

 

Kasten en ander meubilair voor scherpe prijzen

Liever niet te veel betalen voor uw kantoorinrichting? Dan hebben we ook een diverse collectie tweedehands kantoormeubilair. Dit meubilair is door ons gecheckt en gerepareerd waar nodig, zodat u weer een puntgave kast of bureau heeft maar wel voor een scherpe, lage prijs.

Onze producten bestellen

U bent bij ons aan het juiste adres voor allerlei kantoormeubilair. Of u nu een nieuw pand betrekt of juist een restyling van uw huidige pand wil; u vindt altijd praktische meubels die bij uw inrichting passen. Heeft u nog vragen over onze producten of leveringsopties? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Ook als u uw meubels zelf eerst wilt bekijken, is het mogelijk om naar onze showroom in Raamsdonksveer te komen. Hier heeft u direct een goed beeld en kunt u de modellen zelf bekijken en uitproberen.