Navigatie

Ronde vergadertafels

Vergaderen zonder goede vergadertafel is erg onpraktisch. Daarom vindt u in onze webshop tal van verschillende vergadertafels. Hoog, vierkant, rechthoekig. En ook: rond. Ronde vergadertafels zijn ideaal als u een open vergaderopstelling wilt creëren. Op deze pagina bekijkt en bestelt u ons complete aanbod!

Ronde vergadertafels kopen

Ronde vergadertafels kenmerken zich door hun vriendelijke, open karakter. Iedereen zit rondom te tafel, waardoor zij elkaar altijd kunnen aankijken. Of het nu een kleine, of een grote vergadertafel betreft. In ons assortiment treft u namelijk ronde vergadertafels met een diameter van 100cm, 120cm, 140cm of 160cm. Voor het bij u passende formaat is het dus belangrijk om te bepalen hoeveel ruimte u hebt in de vergaderruimte, maar ook voor hoeveel personen de tafel plaats moet bieden.


Hoeveel personen passen er aan de tafel?

Want de afmeting hangt over het algemeen samen met het aantal personen dat aan de ronde tafel plaats kan nemen. Daarbij is het aantal personen natuurlijk wel afhankelijk van het formaat stoelen dat gebruikt wordt. Toch kunnen we over het algemeen het volgende aanhouden:

Diameter in cm = aantal personen

  • Diameter 100cm = 3 tot 4 personen
  • Diameter 120cm = 4 personen
  • Diameter 140cm = 5 tot 6 personen
  • Diameter 160cm = 7 tot 8 personen

Ronde vergadertafels in diverse kleuren

Onze ronde vergadertafels kennen elk een stevig en stootvast melamine blad, dat 2,5cm dik is én verkrijgbaar in diverse houtkleuren. Welke dit zijn, is per tafel verschillend. Raadpleeg dus zeker de productpagina om de kleuren in het groot te bekijken. Een volledig witte tafel bestellen? Dat kan natuurlijk ook! Elke ronde kantoortafel bezit over een metalen 4-poots onderstel, dat verkrijgbaar is in de kleuren wit, zilvergrijs en zwart.


Bestel uw nieuwe ronde vergadertafel bij Officetopper

Heeft u een vergadertafel naar wens gevonden? De kleuren en de afmeting gekozen? Dan bestelt u de tafel, of tafels, binnen enkele stappen in onze webshop. U profiteert dan ook nog van hoge kortingen! Bent u ook nog op zoek naar een partij conferentiestoelen om rondom de tafels te plaatsen? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Kijk gerust rond in onze webshop, of neem contact op voor passend advies en meer informatie. Keuze gemaakt, en wilt u de partij graag laten inhuizen? Kies dan voor de optie ‘premium levering’ bij het bestellen van de producten. Dan zorgen wij ervoor dat alle producten op de plaats komen waar u ze wenst te hebben!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.