Navigatie

Belcellen

De akoestische belcel is ideaal om in alle rust te telefoneren - of om uw kantoortuin te voorzien van een stilteruimte waar in alle concentratie kan worden gewerkt of overlegd. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan akoestische belcellen; geheel naar smaak samen te stellen, zowel wat betreft kleur, materiaal en formaat.

Akoestische belcellen kopen voor uw open kantoorruimtes

Bent u op zoek naar een effectieve oplossing om, ondanks de drukte in grotere kantoorruimtes, in alle rust te kunnen bellen of overleggen? In beide situaties is een belcel of akoestische stilteruimte ideaal voor u. Wij bieden verschillende akoestische belcellen in ons assortiment, waarmee u zonder enige verstoring kunt telefoneren, videobellen of persoonlijke gesprekken kunt voeren. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, lees dan verder of bekijk de video hieronder waarin we de meest gestelde vragen beantwoorden.


Waarom kiezen voor een belcel?

In deze tijd van hybride werken, waarbij collega's niet altijd in de buurt zijn, is het ideaal om een rustige plek te hebben waar u kunt overleggen, videobellen of telefoneren. Een belcel biedt hierbij uitkomst. Dankzij de akoestische panelen aan de binnenkant en in sommige gevallen het akoestisch gelaagde glas, wordt het geluid van uw collega's in de werkruimte verminderd. Dit geldt ook andersom: het bellen op de werkvloer kan storend zijn voor uw naaste collega's. De akoestische belcel voorkomt dat geluid zich verspreidt, zodat u uw collega's niet stoort tijdens uw telefoongesprek. De belcel is voorzien van verlichting aan de binnenkant en heeft een ingebouwd ventilatiesysteem, waardoor u altijd voldoende frisse lucht krijgt en geen gevoel van opgeslotenheid of benauwdheid ervaart tijdens langdurig verblijf. De buitenzijde van de belcellen van Narbutas kan bekleed worden met gestoffeerde panelen. Dit verbetert ook nog eens de akoestiek in de ruimte doordat de panelen de geluidsgolven dempen.

Belcellen voor kantoor akoestisch


Wat voor akoestische belcellen zijn er?

Of u nu plekken wilt faciliteren voor één persoon of voor meerdere personen; in onze webshop vindt u verschillende formaten belcellen. We bieden zowel de akoestische belcel Silent Room als de akoestische belcel Busypod aan in diverse varianten. De S is bij beide types geschikt voor 1 persoon, terwijl het formaat M ruimte biedt aan twee personen. Een akoestische stilteruimte inzetten voor vergaderingen in een open kantoorruimte? Dat kan! De grotere belcellen L en XL zijn perfect als vergaderruimte of werkplek om met meerdere collega's samen te werken.

Akoestische belcel voor stilteruimte op kantoor

Diverse materialen en kleuren mogelijk

De belcellen in ons assortiment komen ieder met een geheel eigen stijl – en zijn daarnaast ook nog geheel naar wens samen te stellen. Wat betreft het materiaal – hout, stof of metaal – maar ook als het gaat om kleuren. Ieder materiaal brengt immers zijn eigen kleuren met zich mee. Kiest u voor een melamine buitenzijde? Of heeft u ‘m liever gestoffeerd – en dan het liefst in de kleuren van uw huisstijl of huidige interieur? Geen enkel probleem. Op de productpagina’s bekijkt u alle specificaties van de producten; het materiaal, de kleuropties als ook de geïntegreerde systemen. Benieuwd naar verdere mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op – er zijn immers vele configuraties mogelijk!


Welk type stilteruimte heeft u nodig?

Ons aanbod omvat verschillende soorten stilteruimtes, die we aanduiden met S, M, L of XL, afhankelijk van hun grootte. Maar wanneer heeft u welk type nodig? We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Het selecteren van de geschikte belcel of vergaderruimte hangt af van de afmetingen van de ruimte waar u deze akoestische ruimte wilt plaatsen. Het is ook belangrijk om te bepalen welke doeleinden de stilteruimte zal dienen. Onze akoestische stilteruimtes zijn beschikbaar als belcel, werkplek of vergaderruimte. Deze benamingen geven aan welke doeleinden de betreffende ruimte kan vervullen. Bijvoorbeeld, de L of XL ruimte kan worden geplaatst in een grotere ruimte voor rustige overleggen met één of meerdere collega's. Heeft u alleen behoefte aan een stille plek om te bellen? Dan is de kleine belcel S perfect voor u.


Stel uw belcel samen bij Officetopper

In ons assortiment vindt u belcellen met diverse uitstralingen. Twijfelt u nog welke belcel het beste bij uw huidige inrichting past? Neem dan zeker contact met ons op – of kom langs in onze showroom. In onze webshop treft u slechts enkele van de mogelijke configuraties. We denken graag met u mee – zowel wat betreft materialen als wat betreft kleuren en inrichting. Heeft u precies gevonden wat u zocht? Vraag dan een offerte aan – of bestel direct via onze webshop.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.