Navigatie

Kantinetafels

Onmisbaar in iedere kantine: de kantinetafel. Bent u op zoek naar nieuwe kantinetafels voor uw lunchruimte of bedrijfsrestaurant? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. Zowel voor een geheel nieuwe inrichting, als voor een aanvulling op uw huidige meubilair: we bieden tal van kantinetafels voor ieder kantoor. Op deze pagina bekijkt u ons complete assortiment.

Kantinetafels kopen

Uw kantine een nieuwe look geven? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres! In ons ruime assortiment kantoormeubels vindt u een groot aanbod aan kantinetafels. Neem bijvoorbeeld de Kantinetafel Budget, deze kantinetafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleurstellingen en is een echte topper qua prijs-kwaliteitverhouding. De prijs van de Kantinetafel Budget begint al vanaf €60,- excl. btw! Moet u flexibel met uw ruimte omgaan, dan kunt u ook altijd nog kiezen voor verrijdbare kantinetafel.

De kantinetafel Budget

Zoals hierboven genoemd is de Kantinetafel Budget een echte topper. De kantinetafel is eenvoudig te monteren en te demonteren en kan daardoor dus eenvoudig verplaatst of opgeborgen worden. De Budget is leverbaar in 6 verschillende kleurstellingen. Een ander groot voordeel van de kantinetafel budget is dat deze in veel verschillende afmetingen verkrijgbaar is. De verschillende afmetingen vindt u in de kolom hiernaast.

Afmetingen van de kantinetafel Budget

 • 80x80x75cm
 • 120x60x75cm
 • 120x80x75cm
 • 140x80x75cm
 • 160x80x75cm
 • 180x80x75cm
 • 200x80x75cm
 • 200x100x75cm

Hoeveel personen passen er aan een kantinetafel

Het precieze aantal personen/stoelen kan per type onderstel en stoel verschillen. Op onderstaande afbeelding is uitgegaan van een vergadertafel met ruimte aan de kopse kanten en van een stoel van ≈50cm breed.

Hoeveel personen passen er aan een kantinetafel?

Trapezium kantinetafels

Zoekt u een eenvoudige manier om van uw huidige of nieuwe kantinetafel een grotere opstelling te maken? Dan bieden de trapezium kantinetafels de oplossing. Doordat ze dezelfde hoogte hebben sluiten ze perfect aan op de rechthoekige kantinetafels. Op de productpagina('s) van de trapezium kantinetafels vindt u een aantal voorbeeld opstellingen ter inspiratie.

Opstellingen trapezium kantinetafels

Het aantal stoelen kan per opstelling verschillen. De stoelen op de onderstaande afbeelding zijn alleen ter illustratie ingetekend.

opstellingen trapezium tafels

Grotere kantinetafels nodig?

Staat de afmeting die u zoekt er niet tussen? Niet getreurd, u kunt heel eenvoudig een grote kantinetafel maken door meerdere kantinetafels aan elkaar te zetten. En om het geheel af te maken kunt de aan de kopse kant een trapezium tafel plaatsen. Ook de trapezium kantinetafel budget is verkrijgbaar in 2 soorten kleurstellingen: beuken blad en zwart onderstel of grijs blad en grijs onderstel in de afmetingen:

Kantinetafels en kantinestoelen

Een goed ingerichte kantine valt of staat natuurlijk bij een mooie set kantinemeubilair. Op onze webshop vindt u ook een ruim assortiment kantinestoelen. Van kunststof tot gestoffeerde kantinestoelen. Twee toppers uit ons assortiment zijn de Kantinestoel Easy of de Iso. Allebei deze stoelen zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Ook kunt u nog kiezen voor gebruikte kantinestoelen, hiermee kunt u uw kantineset op een voordelige maar milieubewuste manier compleet maken. Bekijk ook eens onze gebruikte kantinestoelen!

Snel&eenvoudig kantinetafels kopen

In onze vernieuwde webshop bestelt u binnen een paar klikken een kantinetafel en kunt u veilig afrekenen. Als u eerst even wilt komen kijken kunt u op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur altijd in onze showroom terecht en elke laatste zaterdag van de maand zijn wij geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Waarom zou u een kantinetafel kopen bij Officetopper?

 • Snelle levertijd
 • Ruime keus
 • Goede kwaliteit
 • Scherp geprijsd
 • Zowel nieuw als gebruikt kantoormeubilair
 • Ruim 30 jaar ervaring

Montage van kantinetafels

Over het algemeen zijn onze kantinetafels eenvoudig te monteren. Het blad zit al voorgemonteerd op een metalen frame, alleen de 4 poten hoeven nog maar aan het frame vastgeschroefd te worden. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een inbussleutel. Het is ook mogelijk om de tafels gemonteerd te laten bezorgen, hiervoor rekenen wij €15,- excl. btw aan montage kosten. De tafel wordt dan in ons magazijn of ter plekke door één van onze monteurs gemonteerd. Zo hoeft u zich niet druk te maken over de verpakkingsmaterialen en of de tafel wel juist is gemonteerd.

 
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.