Navigatie

Lockerkasten

Zoekt u een veilige kantoorkast om uw persoonlijke bezittingen en vertrouwelijke documenten in op te slaan? Op deze pagina vindt u ons uitgebreide assortiment lockerkasten. Van lockerkasten met cijferslot of een cilinderslot tot stalen of houten lockerkasten.

Een nieuwe lockerkast aanschaffen

Veilig, betrouwbaar en veelzijdig: dat zijn onze lockerkasten. Ideaal als u opbergruimte zoekt voor vertrouwelijke documenten of persoonlijke spullen. Want onze lockerkasten zijn zowel geschikt als kluisje voor uw werknemers of als veilige opslag voor papierwerk. In een kantoorruimte óf in de kantine of garderobe. Bij Officetopper heeft u een ruime keuze uit kleur, afmetingen en zelfs het materiaal. Zo vindt u altijd een lockerkast die aansluit op uw wensen.

Waarom uw lockerkast bestellen bij Officetopper?

Of u uw kantoorruimte nu wilt uitrusten met een lage lockerkast of juist met een hoge lockerkast: u kunt zelf kiezen hoeveel opbergruimte u nodig heeft. In onze webshop vindt u namelijk lockers in diverse formaten. Ook wat betreft materiaal en kleur heeft u een ruime keuze. Binnen ons assortiment kunt u namelijk kiezen tussen een houten lockerkast of lockerkasten van metaal. Bij de houten lockerkasten heeft u de keuze uit een breed palet aan houtkleuren. Hierbij kiest u voor een aparte kleur voor de deur en de omhuizing. Dat maakt de kast extra uniek! Bij de stalen lockerkasten kiest u doorgaans uit drie opties: grijs, grijs/blauw of grijs/rood.

online lockerkasten bestellen

Afmetingen van onze lockerkasten

Onze lage lockerkasten beschikken over een hoogte tot 100cm en zijn op elkaar te plaatsen of juist in de breedte uit te breiden. Onze hoge lockerkasten hebben een hoogte tot 182cm – en zijn eveneens naast elkaar te plaatsen zodat een brede lockerkast wordt gecreëerd. Juist op zoek naar een smalle lockerkast? Dat is ook mogelijk! Bij een groot deel van onze lockers kunt u kiezen voor een lockerkast met een enkele kolom. In dat geval zijn de lockers slechts 30 tot 45cm breed.

Verschillende soorten lockerkasten

In onze webshop vindt u tal van verschillende lockerkasten, zoals de laptoplockerkast, de premium lockers of een houten lockerkast met brievenbus. Elke lockerkast is geschikt voor een eigen doe. Zo bergt u laptops veilig op in de laptoplockerkast, waarin u zelfs stroomvoorziening kunt toevoegen. De postlockerkast is juist weer ideaal als afsluitbaar postvakje voor medewerkers. Daarbij heeft u de keuze uit diverse indelingen, ofwel het aantal deuren die de kantoorkast bevat. Dit bepaalt de inhoud van de kluisjes zelf.

lockers met elektronische sloten kopen

Berg uw spullen veilig op!

Ook onderscheidt elke lockerkast zich weer met het type afsluitmogelijkheid waarover hij beschikt. Al onze lockerkasten beschikken over een betrouwbaar slot. Zo kennen we lockerkasten met cijferslot – zowel mechanisch als elektronisch – of lockerkasten met cilinderslot, waar juist een sleutel voor benodigd is.

 

Scherp geprijsde lockerkasten

Als u zoekt naar een lockerkast die goedkoop is, zit u bij Officetopper goed. Bij al onze lockerkasten profiteert u namelijk standaard van maar liefst 25% korting. Daarnaast vindt u in ons assortiment gebruikte kantoormeubelen ook een aanbod gebruikte lockerkasten. Deze lockerkasten ogen nog als nieuw – of hebben enkele gebruikerssporen – en verdienen zeker nog een tweede kans. Deze zet u tegen een nóg scherpere prijs in uw kantoor! En dat is ook nog eens extra duurzaam.

Uw nieuwe lockerkast bestellen

Uw lockerkast bestelt u binnen enkele klikken in onze webshop. Toch nog behoefte aan meer advies over de diverse materialen, kleuren of afsluitmogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op; we helpen u graag. Ook bent u altijd welkom in onze showroom in Raamsdonksveer. Wilt u langskomen? Maak dan even een afspraak; dan zorgen wij dat er een medewerker voor u klaarstaat.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.