Navigatie

Bureaustoelen

(33 artikelen)

Op deze pagina vindt u ons complete assortiment bureaustoelen. Een groot deel van onze nieuwe bureaustoelen is ook in onze showroom te bezichtigen en uit te proberen. Of u nu een wat luxere variant zoekt of juist een simpele, maar degelijk model bureaustoel zoekt: u vindt ze gegarandeerd op onderstaande pagina. Maak kennis met de verschillende opties en profiteer van hoge kortingen op uw nieuwe bureaustoelen!

Bureaustoel kopen

Een nieuwe bureaustoel koopt u niet zomaar. Zeker niet als u in één keer meerdere modellen zoekt. Voordat u daarom een bureaustoel koopt is het belangrijk dat u een beeld heeft van wat u van de stoel verwacht. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid tijd die u op de stoel doorbrengt, wie er op moeten zitten en wat voor werkzaamheden zij moeten uitvoeren. Ook het aantal uren dat een medewerker op de stoel doorbrengt is belangrijk. Dit zijn de eerste stappen waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een of meerdere bureaustoelen.


Navigeer snel naar de populaire bureaustoel kleuren: zwarte bureaustoel, grijze bureaustoel, blauwe bureaustoelen en witte bureaustoel


Professionele bureaustoelen?

Maar wat maakt nu eigenlijk een professionele bureaustoel die geschikt is voor gebruik op kantoor of in een bedrijf? Allereerst is er een wettelijke verplichting waaraan een professionele bureaustoel moet voldoen als er minimaal vier aangesloten uren op deze stoel wordt gewerkt. Deze arbo-goedgekeurde professionele bureaustoelen bieden voldoende ondersteuning aan de rug, nek en armen tijdens de werkzaamheden.

professionele bureaustoelen van Officetopper

Professionele bureaustoelen zorgen voor een verbeterde concentratie, gezondheid en uiteindelijk ook productiviteit zonder dat de stoel een hindernis vormt tijdens het werk. Naast de Nederlandse standaarden zijn er ook Europese standaarden en wet- en regelgeving die bepalen of een stoel voldoet aan uw eisen. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

De juiste afstelling

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, is een juiste afstelling van een bureaustoel erg belangrijk. Nog altijd werken veel werknemers vanaf een stoel die te hoog of juist te laag is afgesteld. Klachten aan de nek, rug of het middenrif liggen daardoor op de loer. Dit komt deels ook door het feit dat veel werknemers niet op de hoogte zijn van de verstelopties die een stoel heeft.

Wist u bijvoorbeeld dat u naast een arm- of rugleuning ook de zitdiepte en de gewichtsregeling kunt afstellen? We raden het u dan ook aan om de tijd te nemen als u een nieuwe bureaustoel koopt.

Uw huidige bureaustoel goed instellen? Lees hier hoe u uw bureaustoel stapsgewijs ergonomisch instelt.

Synchroontechniek

Belangrijk onderdeel bij het uitproberen van stoelen is de synchroontechniek. Deze techniek heeft als doel om het lichaam maximaal te ondersteunen in elke zitpositie. In de praktijk betekent dat, dat het zitgedeelte lichtjes kantelt als u de rugleuning naar achteren drukt. synchroontechniek of synchroonmechaniek van een bureaustoelDaarmee blijft het gekozen ondersteuningspunt voor uw bekken behouden. Al uw bewegingen op de bureaustoel, maar ook het opstaan en weer gaan zitten worden als het ware begeleid door uw bureaustoel. Synchroontechniek is een vast onderdeel van speciale ergonomische bureaustoelen die nog meer comfort en support aan het lichaam bieden.

Een altijd verrassend aanbod

Officetopper heeft een breed en regelmatig wisselend aanbod bureaustoelen. Niet alleen qua afmetingen of maten, maar ook in allerlei diverse kleuren. Voor veel bedrijven toch een leuke bijkomstigheid als de kleur van de stoffering overeenkomt met het bedrijfslogo. Toch kiezen de meeste van onze klanten voor een neutrale, zwarte kleur. En dat is niet verwonderlijk. Vlekken of beschadigingen zijn nu eenmaal minder goed zichtbaar op een donkere stof. Ook kan een zwarte zitting een meer luxe uitstraling aan de stoel geven. Ook brengt zwart rust in uw kantoor of werkomgeving.


Tip: vergeet ook niet om op het type materiaal van de zitting te letten als u een nieuwe bureaustoel koopt. Zo vindt u in onze collectie zowel modellen met een stevig, leren bekleding als stoelen die een zachte, stoffen zitting hebben. Het soort bekleding draagt bij aan de stevigheid en levensduur van een bureaustoel.


Een scherp geprijsde stoel

Officetopper streeft ernaar om kwaliteit en scherpe prijzen te combineren. Daarom zijn onze stoelen van een hoge kwaliteit al voor iets meer dan 100 euro een stoel die lekker zit, voldoende ondersteuning biedt én er ook nog eens goed uitziet. Wilt u liever een stoel van een hogere kwaliteit en prijsklasse? Ook voor de wat meer luxere stoelen zit u bij Officetopper helemaal goed. Hierdoor kunt u in één keer heel uw kantoor of bedrijfsruimte voorzien van een nieuwe of tweedehands bureaustoel; van de directiekamer tot de kantine en de werkvloer zelf.

Kom proefzitten!

Om te weten of een bureaustoel lekker zit is er eigenlijk maar een mogelijkheid: kom proefzitten en ervaar zelf het gemak en comfort van uw nieuwe stoel. In onze showroom in heeft u alle tijd en ruimte om diverse modellen uit te proberen. Bovendien wordt u daarbij bijgestaan door onze medewerkers die u helpen om tot het grootste zitcomfort te komen. Interesse?

Neem dan van tevoren altijd even contact met ons op. Dan weten wij dat u langskomt. Ook als u in onze webshop eventueel al modellen heeft gezien, kunnen wij deze dan voor u klaarzetten.

Kom proefzitten op bureaustoelen in onze showroom Officetopper!

Profiteer van onze leveringsopties

Heeft u een of meerdere stoelen voor uw kantoor besteld? Dan is er een gemiddelde wachttijd van twee weken voordat u uw nieuwe stoel onder uw bureau kunt rollen. Qua levering heeft u ook de keuze uit twee opties. Zo biedt Officetopper een standaard of premium bezorgoptie aan. Het verschil? Bij een premium bezorging zorgen wij dat de stoel of stoelen op hun plek worden gezet en gemonteerd. Ook wordt het bijkomende afval zoals plastic of piepschuimen verpakkingen door ons opgeruimd. Voor een premium levering betaalt u een iets hoger bedrag dan de standaard levering.