Navigatie

Bureaustoelen

(50 artikelen)

Zijn de bureaustoelen in uw kantoor aan vervanging toe – of zoekt u voor een nieuwe kantoorinrichting naar een partij bureaustoelen? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u namelijk een breed assortiment aan verschillende soorten bureaustoelen. Of u nu zoekt naar een wat luxere variant of juist een simpel, maar degelijk model: u vindt ze gegarandeerd op deze pagina. Stuk voor stuk scherp geprijsd én van hoge kwaliteit. Bekijk al onze bureaustoelen op deze pagina!

Bureaustoelen kopen

Eén van de belangrijkste onderdelen van een kantoorwerkplek is toch wel de bureaustoel. Op deze bureaustoelen zit u immers de gehele werkdag – en dienen u daarom goed te ondersteunen. Het is dus niet zo vreemd dat het kopen van een nieuwe bureaustoel best wat tijd en onderzoek vergt – zeker als u tegelijkertijd meerdere modellen wilt aanschaffen. Bent u van plan uw kantoor opnieuw in te richten, of wilt u de oude modellen in uw kantoor vervangen door nieuwe exemplaren? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u namelijk bureaustoelen in diverse soorten, die zich onderscheiden wat betreft materialen, instelmogelijkheden en kleuren. Eerst meer weten over de verschillende soorten bureaustoelen? Lees dan vooral verder!

professionele bureaustoelen van Officetopper

 

Welke soorten professionele bureaustoelen voor kantoor zijn er?

Wettelijk gezien zijn er aantal eisen opgesteld waaraan een bureaustoel voor kantoor moet voldoen. Deze eisen gelden als er minimaal 4 uren per dag op de bureaustoel gewerkt wordt; vanaf die gebruiksintensiteit is een juiste ondersteuning aan de rug, nek en armen tijdens de werkdag namelijk van groot belang. Dit maakt dat niet iedere bureaustoel geschikt is voor een werkplek op kantoor. Maar welke soorten bureaustoelen zijn er dan wél?

 • Ergonomische bureaustoelen

  De meest voorkomende bureaustoel voor kantoor is de ergonomische bureaustoel. Deze bureaustoel voldoet, zoals eerder aangegeven, aan de gestelde eisen. Concreet betekent dit dat deze bureaustoelen verschillende instelmogelijkheden hebben. Denk hierbij aan de zithoogte, verstelbare armleggers en een mechaniek waarmee u de rug en zitting in de juiste stand kunt zetten. Dit maakt dat uw rug, nek en armen altijd op de juiste manier worden ondersteund, en u daarom minder snel last krijgt van lichamelijke klachten.

 • Directiebureaustoelen

  Net als op de werkplekken op kantoor, is ook in de directiekamer een goede bureaustoel onmisbaar. In ons assortiment vindt u diverse directiebureaustoelen die perfect passen in deze directieruimtes. Deze bureaustoelen kennen een geweldig zitcomfort – en hebben daarnaast ook nog een luxe, stijlvolle uitstraling. Daarmee zijn deze directiestoelen geschikt voor lange, intensieve werkdagen én zorgen ze voor de juiste uitstraling als er regelmatig klanten langskomen.

 • 24-uurs stoelen

  Op sommige werkplekken dient continu gewerkt te worden. Denk aan meldkamers, beveiligingsruimtes of observatiekamers. Voor dit type werkplekken bieden wij een assortiment aan 24-uurs stoelen. Zoals de naam al verklapt, zijn deze stoelen speciaal ontworpen om 24 uur per dag te gebruiken. Zo kennen deze bureaustoelen een extra comfortabele en ergonomisch gevormde rug en zitting, en beschikken ze ook nog eens over een ruim aanbod aan instelmogelijkheden.

 • Design bureaustoelen

  Functioneel, praktisch en comfortabel, maar óók met een unieke, stijlvolle uitstraling: de design bureaustoelen in ons assortiment zijn ideaal als u voor de inrichting van uw kantoor een stapje extra wil zetten. Deze bureaustoelen hebben stuk voor stuk een uniek design, waardoor deze perfect passen in ieder kantoor met een stijlvolle uitstraling. Natuurlijk zijn de ergonomische instelopties hierbij niet vergeten.

 • XXL-bureaustoelen

  Stevig en robuust, en tegelijkertijd ook flexibel en eenvoudig bedienbaar: de XXL bureaustoelen in ons assortiment zijn net wat groter dan de normale bureaustoel, en daarmee ideaal voor personen met een langere lichaamslengte of grotere omvang. Deze bureaustoelen zijn namelijk geschikt om meer lichaamsgewicht te dragen én bieden een ruimer zitoppervlak. De bureaustoelen voor lange mensen bieden daarnaast ook nog een hogere gasveer, zodat u ontspannen zit.

 

Passend in verschillende budgetten

Heeft u het idee dat bureaustoelen voor kantoor vooral heel duur zijn? Dan is zeker niet nodig. De ergonomische bureaustoelen in ons assortiment zijn er namelijk in verschillende prijscategorieën. Speelt de prijs een grote rol bij het uitzoeken van bureaustoelen, bijvoorbeeld omdat u een specifiek budget heeft meegekregen voor de inrichting van uw kantoor? Dan is ons assortiment budget bureaustoelen een goede plek om eens naar te kijken. Deze bureaustoelen kennen een goede kwaliteit en prima zitcomfort, maar bieden een minder uitgebreide range aan instelmogelijkheden. Desondanks kunt u de stoel alsnog naar uw wensen instellen, en kunt u op deze stoelen op een fijne manier werken.


Bureaustoelen in verschillende kleuren en materialen

Over het algemeen kennen onze bureaustoelen een kunststof frame, met een kunststof of aluminium kruisvoet. De zitting van het grootste deel van onze stoelen is gestoffeerd, en de stoelen kennen een gestoffeerde of netbespannen rug. En daarnaast bestaat het grootste deel van ons assortiment uit zwarte bureaustoelen. Bent u op zoek naar een bureaustoel in een specifieke kleur? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Of u nu zoekt naar witte bureaustoelen, blauwe bureaustoelen, grijze bureaustoelen of bruine bureaustoelen: in ons assortiment vindt u bureaustoelen in verschilende kleuren én materialen. Ook wat betreft stoffering. Zo treft u in onze webshop lederen bureaustoelen, maar ook bureaustoelen die zijn uitgevoerd in verschillende stoftypes. Op die manier schaft u altijd een bureaustoel aan die bij uw wensen past.

kantoorbureastoelen online

Tip: vergeet ook niet om op het type materiaal van de zitting te letten als u een nieuwe bureaustoel koopt. Zo vindt u in onze collectie zowel modellen met een stevig, lederen bekleding, als stoelen die een zachte zitting met stoffen bekleding hebben. Het soort bekleding draagt bij aan de stevigheid en levensduur van een bureaustoel.

 

Hoe stel ik mijn bureaustoel juist in?

Zoals hiervoor al aangestipt, is het zeer belangrijk om een bureaustoel uit te kiezen die goed op uw lichaam aangepast kan worden. Het is daarbij natuurlijk ook belangrijk om de bureaustoel goed te gebruiken – en dus goed in te stellen. Werkt u op een bureaustoel die te hoog of te laag is afgesteld? Dan is het risico op klachten aan uw nek, rug of zelfs uw middenrif een stuk hoger. Naast zithoogte of een verstelbare armleuning, zijn er nog vaak veel meer instelmogelijkheden op uw bureaustoelen mogelijk. Neem hiervoor zeker de tijd om dit uit te zoeken – of vraag advies aan onze medewerkers over de mogelijkheden.

Benieuwd hoe het instellen werkt? Hierboven ziet u alle instellingen van de bureaustoel O.T. 04 NPR. In de video ziet u stap voor stap hoe de de verschillende opties ingesteld kunnen worden.


Vraag advies aan onze medewerkers

Natuurlijk is het zitcomfort van uw bureaustoel erg belangrijk. Om dit zitcomfort te testen, en verschillende bureaustoelen met elkaar te vergelijken, is proefzitten de beste optie. In onze showroom hebben we een groot aantal van onze bureaustoelen klaarstaan om uitgetest te worden. U wordt hierbij geadviseerd door één van onze vakkundige medewerkers. Wilt u graag langskomen? Neem dan zeker contact met ons op; dan zorgen wij dat op het gewenste moment iemand voor u klaarstaat. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen voor telefonisch advies, bijvoorbeeld als u twijfelt over specifieke modellen of meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden van onze stoelen.

Kom proefzitten op bureaustoelen in onze showroom Officetopper!