Navigatie

Bureaustoelen

Zijn de bureaustoelen in uw kantoor aan vervanging toe – of zoekt u voor een nieuwe kantoorinrichting naar een partij bureaustoelen? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u namelijk een breed assortiment aan verschillende soorten bureaustoelen. Of u nu zoekt naar een wat luxere variant of juist een simpel, maar degelijk model: u vindt ze gegarandeerd op deze pagina. Stuk voor stuk scherp geprijsd én van hoge kwaliteit. Bekijk al onze bureaustoelen op deze pagina!

Bureaustoelen kopen met optimaal comfort en ondersteuning

Een comfortabele én stijlvolle werkplek: dat wil iedereen toch wel? Eén van de belangrijkste onderdelen daarvan is de bureaustoel. Deze zorgt er immers voor dat u comfortabel zit. En dat is niet het enige wat belangrijk is. Want zeker als u veel zit gedurende de werkdag, is het ook van belang dat een bureaustoel ervoor zorgt dat uw lichaam voldoende wordt ondersteund. Daarnaast is het natuurlijk ook wel zo fijn dat een bureaustoel geen afbreuk doet aan uw interieur – en dus is een stijlvolle uitstraling belangrijk. Een hoop eisen: dat maakt het wellicht niet altijd even gemakkelijk om een snelle keuze te maken. Gelukkig biedt Officetopper een ruim assortiment aan verschillende bureaustoelen; er zit er haast altijd wel één bij die naar uw wens is.

Meer weten over onze bureaustoelen?

We geven u graag het antwoord! Klik op de onderstaande links en ga direct naar de juiste informatie.

 

Professionele bureaustoelen voor kantoor kopen

Welke professionele bureaustoelen zijn er?

Wettelijk gezien zijn er aantal eisen opgesteld waaraan een bureaustoel voor kantoor moet voldoen. Deze eisen gelden als er minimaal vier uren per dag, achtereen op de bureaustoel gewerkt wordt; vanaf die gebruiksintensiteit is een juiste ondersteuning aan de rug, nek en armen tijdens de werkdag namelijk van groot belang. Maar welke soorten bureaustoelen zijn er dan – en waarvoor zijn deze geschikt? We sommen het graag voor u op.

 • Ergonomische bureaustoelen

  De meest voorkomende bureaustoel voor kantoor is de ergonomische bureaustoel. Deze bureaustoel voldoet, zoals eerder aangegeven, aan de gestelde eisen. Concreet betekent dit dat deze bureaustoelen verschillende instelmogelijkheden hebben. Denk hierbij aan de zithoogte, verstelbare armleggers en een mechaniek waarmee u de rug en zitting in de juiste stand kunt zetten. Dit maakt dat uw rug, nek en armen altijd op de juiste manier worden ondersteund, en u daarom minder snel last krijgt van lichamelijke klachten.

 • Directiebureaustoelen

  Net als op de werkplekken op kantoor, is ook in de directiekamer een goede bureaustoel onmisbaar. In ons assortiment vindt u diverse directiebureaustoelen die perfect passen in deze directieruimtes. Deze bureaustoelen kennen een geweldig zitcomfort – en hebben daarnaast ook nog een luxe, stijlvolle uitstraling. Daarmee zijn deze directiestoelen geschikt voor lange, intensieve werkdagen én zorgen ze voor de juiste uitstraling als er regelmatig klanten langskomen.

 • 24-uurs stoelen

  Op sommige werkplekken dient continu gewerkt te worden. Denk aan meldkamers, beveiligingsruimtes of observatiekamers. Voor dit type werkplekken bieden wij een assortiment aan 24-uurs stoelen. Zoals de naam al verklapt, zijn deze stoelen speciaal ontworpen om 24 uur per dag te gebruiken. Zo kennen deze bureaustoelen een extra comfortabele en ergonomisch gevormde rug en zitting, en beschikken ze ook nog eens over een ruim aanbod aan instelmogelijkheden.

 • Design bureaustoelen

  Functioneel, praktisch en comfortabel, maar óók met een unieke, stijlvolle uitstraling: de design bureaustoelen in ons assortiment zijn ideaal als u voor de inrichting van uw kantoor een stapje extra wil zetten. Deze bureaustoelen hebben stuk voor stuk een uniek design, waardoor deze perfect passen in ieder kantoor met een stijlvolle uitstraling. Natuurlijk zijn de ergonomische instelopties hierbij niet vergeten.

 • XXL-bureaustoelen

  Stevig en robuust, en tegelijkertijd ook flexibel en eenvoudig bedienbaar: de XXL bureaustoelen in ons assortiment zijn net wat groter dan de normale bureaustoel, en daarmee ideaal voor personen met een langere lichaamslengte of grotere omvang. Deze bureaustoelen zijn namelijk geschikt om meer lichaamsgewicht te dragen én bieden een ruimer zitoppervlak. De bureaustoelen voor lange mensen bieden daarnaast ook nog een hogere gasveer, zodat u ontspannen zit.

 

Waarom is een professionele bureaustoel zo belangrijk?

We kunnen het niet genoeg benadrukken: een goede bureaustoel is zeer belangrijk – zeker als u tijdens uw werkzaamheden veel achter een bureau werkt. Een bureaustoel die niet of matig instelbaar is, zorgt er namelijk voor dat u niet op de juiste manier zit. Een verkeerde zithouding maakt weer dat u meer risico loopt op verschillende, vervelende klachten. Denk hierbij aan langdurige nek-, rug- en schouderklachten, een verslechterde doorbloeding van de benen en een algeheel vermoeid gevoel. En dat zorgt weer voor een verminderde concentratie en een verlaagde productiviteit. Dat wil u op de werkvloer natuurlijk voorkomen! Een professionele bureaustoel voor kantoor kunt u geheel instellen naar uw lichaam, zodat uw rug, nek en schouders op de juiste manier worden ondersteund en er een goede doorbloeding kan plaatsvinden.


Aansluitend op ieder budget

Veel bedrijven zijn geneigd om eenvoudigere bureaustoelen aan te schaffen doordat ze bang zijn voor een hoge prijs bij professionele bureaustoelen. Dit is zeker niet nodig. Officetopper vindt het belangrijk dat goede, ergonomische bureaustoelen voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom bieden we professionele kantoorbureaustoelen binnen verschillende prijscategorieën. Kijk bijvoorbeeld eens tussen onze budget bureaustoelen; dit zijn bureaustoelen van goede kwaliteit en met een prima zitcomfort, tegen een zeer scherpe prijs. Hoe? Simpelweg omdat deze stoelen met een minder uitgebreid aanbod aan instelmogelijkheden worden uitgerust. Desondanks kunt u de bureaustoel wel op de belangrijkste punten naar wens instellen. Ideaal als u een specifiek budget heeft voor het inrichten van uw kantoorruimtes.

Kies voor een kleur en materiaal naar wens

Over het algemeen kennen onze bureaustoelen een kunststof frame, met een kunststof of aluminium kruisvoet. De zitting van het grootste deel van onze stoelen is gestoffeerd, en de stoelen kennen een gestoffeerde of netbespannen rug. En daarnaast bestaat het grootste deel van ons assortiment uit zwarte bureaustoelen. Bent u op zoek naar een bureaustoel in een specifieke kleur? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Of u nu zoekt naar witte bureaustoelen, blauwe bureaustoelen, grijze bureaustoelen of bruine bureaustoelen: in ons assortiment vindt u bureaustoelen in verschilende kleuren én materialen. Ook wat betreft stoffering. Zo treft u in onze webshop lederen bureaustoelen, maar ook bureaustoelen die zijn uitgevoerd in verschillende stoftypes.

kantoorbureastoelen online

Tip: vergeet ook niet om op het type materiaal van de zitting te letten als u een nieuwe bureaustoel koopt. Zo vindt u in onze collectie zowel modellen met een stevig, lederen bekleding, als stoelen die een zachte zitting met stoffen bekleding hebben. Het soort bekleding draagt bij aan de stevigheid en levensduur van een bureaustoel.

 

Hoe stel ik mijn bureaustoel juist in?

Zoals hiervoor al aangestipt, is het zeer belangrijk om een bureaustoel uit te kiezen die goed op uw lichaam aangepast kan worden. Het is daarbij natuurlijk ook belangrijk om de bureaustoel goed te gebruiken – en dus goed in te stellen. Werkt u op een bureaustoel die te hoog of te laag is afgesteld? Dan is het risico op klachten aan uw nek, rug of zelfs uw middenrif een stuk hoger. Naast zithoogte of een verstelbare armleuning, zijn er nog vaak veel meer instelmogelijkheden op uw bureaustoelen mogelijk. Neem hiervoor zeker de tijd om dit uit te zoeken – of vraag advies aan onze medewerkers over de mogelijkheden.

Benieuwd hoe het instellen werkt? Hierboven ziet u alle instellingen van de bureaustoel O.T. 04 NPR. In de video ziet u stap voor stap hoe de de verschillende opties ingesteld kunnen worden.


Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag advies!

Natuurlijk is het zitcomfort van uw bureaustoel erg belangrijk. Om dit zitcomfort te testen, en verschillende bureaustoelen met elkaar te vergelijken, is proefzitten de beste optie. In onze showroom hebben we een groot aantal van onze bureaustoelen klaarstaan om uitgetest te worden. U wordt hierbij geadviseerd door één van onze vakkundige medewerkers. Wilt u graag langskomen? Neem dan zeker contact met ons op; dan zorgen wij dat op het gewenste moment iemand voor u klaarstaat. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen voor telefonisch advies, bijvoorbeeld als u twijfelt over specifieke modellen of meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden van onze stoelen.

Kom proefzitten op bureaustoelen in onze showroom Officetopper!
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.