Navigatie

Gebruikte bureaustoelen

Uw kantoor op duurzame, circulaire en het liefst ook goedkope wijze inrichten? Met onze gebruikte bureaustoelen maakt u een goede start. In ons assortiment vindt u tweedehands bureaustoelen van diverse topmerken, zoals Ahrend, Interstuhl of Vitra. Stuk voor stuk snel leverbaar en scherp geprijsd. Bekijk en bestel uw nieuwe, gebruikte bureaustoel op deze pagina – of kom langs in onze showroom!

Gebruikte bureaustoelen kopen voor een scherpe prijs

Circulariteit en duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Ook binnen kantoorinrichtingen. Onze gebruikte bureaustoelen sluiten naadloos op deze ontwikkeling aan. Met de aanschaf van een tweedehands bureaustoel, biedt u deze stoel immers een tweede kans en zorgt u ervoor dat deze niet onnodig bij het afval belandt. Officetopper biedt een ruim assortiment aan tweedehands bureaustoelen. Hierbij vindt u een groot aanbod aan diverse topmerken, die u in onze webshop voor een zeer scherpe prijs aanschaft. En dat terwijl u verzekerd bent van de vertrouwde kwaliteit die het merk te bieden heeft. Een groot voordeel van ons assortiment tweedehands bureaustoelen is bovendien dat u niet alleen profiteert van het duurzame en circulaire aspect. Doordat alle bureaustoelen in ons eigen magazijn voorradig zijn, profiteert u namelijk ook van een zeer snelle levertijd. Zo staan deze bureaustoelen al binnen 5 tot 10 werkdagen in uw kantoor!

Diverse modellen gebruikte bureaustoelen bij Officetopper

Welke tweedehands bureaustoelen zijn er?

In ons assortiment treft u verschillende soorten gebruikte bureaustoelen aan. Zo bieden we ergonomische modellen met tal van instelmogelijkheden, maar ook meer basic modellen. Het grootste deel van ons assortiment is tweedehands: we kopen regelmatig grote partijen op, die we vervolgens technisch controleren en repareren waar nodig. Uiteraard zorgen we ook voor een grondige reiniging. Zo ontvangt u een bureaustoel die zo goed als nieuw aanvoelt. Een aantal van ons assortiment tweedehands bureaustoelen behoort tot de ‘restpartij nieuw’. Dit zijn producten die nog nieuw zijn, maar bijvoorbeeld uit ons assortiment verdwijnen. Daardoor kunt u deze bureaustoelen tegen een mooie korting aanschaffen. Daarnaast bieden we ook een aantal stoelen aan die opnieuw gestoffeerd zijn. Hierdoor lijkt de stoel als nieuw, terwijl u de bureaustoel zelf wel een tweede kans biedt! Zoekt u specifiek naar een bureaustoel voor de directiekamer in uw kantoor? We bieden in onze webshop ook regelmatig gebruikte directiestoelen aan!

Continu wisselend assortiment

Omdat we afhankelijk zijn van de partijen bureaustoelen die we opkopen, vindt u in onze webshop een continu wisselend assortiment. Ook de aantallen van onze producten variëren: zo zijn er van enkele bureaustoelen slechts enkelingen beschikbaar, terwijl u van een andere bureaustoel een grote partij kunt opkopen. Zowel onder het product als op de productpagina zelf vindt u de huidige voorraad van het betreffende product. In sommige gevallen geldt dat wij regelmatig een specifiek model opkopen, waardoor deze regelmatig worden aangevuld in onze voorraad. Zit het door u gewenste model er niet bij? Of zijn er te weinig modellen? Houd deze pagina dan zeker in de gaten!

Keuze uit diverse topmerken

Zoals hierboven al aangestipt, vindt u in ons assortiment een ruim aanbod aan bureaustoelen van diverse topmerken. Hoewel deze bureaustoelen als nieuwe variant voor flinke prijzen worden aangeboden, koopt u deze in ons gebruikte assortiment tegen een zeer scherpe prijs. Regelmatig ziet u in ons assortiment gebruikte bureaustoelen voorbijkomen van merken als BMA Ergonomics/Axia, Ahrend, Interstuhl, Klober, Giroflex, Comforto en nog veel meer! Deze merken kenmerken zich door hun topkwaliteit bureaustoelen - en de diverse instelmogelijkheden die daarbij komen kijken. Zo bent u verzekerd van een bureaustoel van hoge kwaliteit én een optimaal zitcomfort, terwijl u tegelijkertijd profiteert van lage prijzen en korte levertijden.

 

Waarop moet ik letten bij het uitkiezen van een gebruikte bureaustoel?

Als u een keuze gaat maken voor een specifieke bureaustoel, is het in alle gevallen natuurlijk het belangrijkst dat de stoel lekker zit en past bij uw wensen. Het zitcomfort is voor iedereen anders, daarom raden we altijd aan de bureaustoel eerst uit te proberen in onze showroom, alvorens deze te bestellen. Natuurlijk is dit niet nodig als het gaat om bureaustoelen die u al eerder heeft gehad of al kent. Tevens is het belangrijk om te kijken of de bureaustoelen goed binnen uw huidige kantoorinrichting passen. Heeft u al een aantal bureaustoelen staan en zoekt u een aanvulling hierop? Dan is het ook belangrijk om te kijken naar kleur, stoffering en vorm. In ons assortiment vindt u immers bureaustoelen in diverse kleuren. Uiteraard vindt u hier zwarte bureaustoelen, maar bijvoorbeeld ook bureaustoelen met een blauwe, rode of groene stoffering.

Keuze uit diverse modellen en mogelijkheden

Verschillende functies en instelmogelijkheden

Naast het uiterlijk en het zitcomfort van de tweedehands bureaustoel, is het natuurlijk ook belangrijk om te kijken naar de functies en instelmogelijkheden die u wenst. Bent u van plan om veel op de bureaustoel te werken? Dan zal het belangrijk zijn om voor een gebruikte bureaustoel te kiezen die over meer instelmogelijkheden bezit, zodat uw lichaam gedurende de dag voldoende wordt ondersteund. Denk hierbij bijvoorbeeld aan synchroonmechaniek, een ledesteen, verstelbare armleggers, een verstelbare rughoogte en -hoek en/of een schuifzitting. Deze ergonomische opties zorgen er samen voor dat u de bureaustoel geheel naar wens kunt instellen, en dus kunt aanpassen aan uw lichaamsbouw, -lengte en -houding. Zo worden uw rug en nek ontlast, en zorgt u bovendien voor een goede doorbloeding in uw benen. Dat voorkomt een hoop vervelende klachten.

Circulaire bureaustoelen voor ieder kantoor

Indien u van plan bent om uw kantoor circulair in te richten, bent u bij Officetopper dus aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u immers tal van gebruikte bureaustoelen die passen in ieder kantoor. Wilt u de bureaustoel eerst komen bekijken? Kom dan zeker langs in onze showroom. Neem wel eerst even contact met ons op; dan zorgen wij dat de juiste bureaustoel voor u klaarstaat en een medewerker u kan voorzien van passend advies. Natuurlijk kunt u onze tweedehands bureaustoelen ook direct online bestellen. U heeft hierbij de keuze uit basic levering of premium levering. Het verschil? Bij basic levering wordt de bureaustoel enkel achter de eerste deur op de begane grond afgeleverd, terwijl we bij premium levering ook de inhuizing en plaatsing op verdieping verzorgen. Heeft u nog vragen, of wenst u advies alvorens uw bestelling te plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.