Navigatie

Metalen lockerkasten

Wilt u uw kantoor voorzien van metalen lockerkasten? De oude, vertrouwde afsluitbare kantoorkasten mét industriële looks? Op deze pagina vindt u ons complete assortiment. Mét diverse indelingen, formaten en kleuren.

Een metalen lockerkast kopen?

Zoekt u opbergruimte voor diverse vertrouwelijke zaken? Of wilt u uw werknemers voorzien van een persoonlijk kluisje? Met een metalen lockerkast kunt u alle kanten op. Doordat ze in iedere ruimte passen, heeft u uw spullen altijd bij de hand én creëert u een frisse, industriële uitstraling in uw bedrijfsruimte, kantoor of garderobe.

De voordelen van onze ijzeren lockerkasten

Met de gelaste, stalen constructie, die afgewerkt is met een krasvaste poedercoating, bent u met onze metalen lockerkasten verzekerd van een betrouwbare, solide kast. Bovendien bergt u al uw spullen veilig op, doordat ze zijn uitgerust met een slot. Hierbij heeft u de keuze uit diverse afsluitmogelijkheden. Kiest u voor een lockerkast met mechanisch of elektrisch cijferslot? Of juist met een cilinderslot of valgrendel? Er zijn veel opties mogelijk. Er is sprake van een goede luchtcirculatie, doordat de achterzijde van de kast voorzien is van perforatie. Daarnaast is de kast eenvoudig schoon te maken door de vlakke bodem.

Diverse soorten en maten

Breed, groot, klein of smal: in ons assortiment vindt u tal van stalen lockerkasten. En niet alleen qua maat verschillen ze van elkaar, ook wat betreft de indeling. Want of u nu grotere of kleine kluisjes nodig hebt, voor elke wens is een bijpassende kast te vinden. De grootte van de kluisjes bepaalt bovendien hoeveel kluisjes de lockerkast bezit – en dus hoeveel werknemers van de kast gebruik kunnen maken.

Diverse soorten metalen lockers

Kies een uitstraling die bij uw interieur past

De stalen lockerkast neemt niet alleen een hoop voordelen en eigenschappen met zich mee; ook de specifieke uitstraling is een reden om voor deze kantoorkast te kiezen. De industriële looks maakt dat de kast in veel verschillende ruimtes neergezet kan worden. Of u nu zoekt naar lockerkast van zwart metaal of juist naar een grijze, rode of blauwe lockerkast. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze lockerkasten zijn over het algemeen uitgevoerd in de kleuren grijs, grijs/blauw en grijs/rood. Dit geeft de lockers hun vertrouwde, industriële uitstraling.

online metalen lockerkasten bestellen

Profiteer van hoge kortingen; bestel bij Officetopper.com

Naast ons ruime aanbod aan kasten van hoge kwaliteit, bieden wij u ook hoge kortingen. U ontvangt namelijk wel 25% korting bij aanschaf van een metalen lockerkast in onze webshop. Daarnaast staan we ook voor u klaar als u nog vragen heeft of advies van ons wilt ontvangen – en bent u altijd welkom in onze showroom in Raamsdonksveer. Neem daarvoor vooral even contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.