Navigatie

Retourbeleid en Garantie

Retour en garantie op nieuw meubilair

Bij aflevering/ophalen van nieuw meubilair controleert u op eventuele beschadigingen, wanneer de levering aan verwachting voldoet tekent u hiervoor. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn dan kunt u hierover contact met ons opnemen of met onze medewerker die het product komt bezorgen.

De garantie verschilt per product en leverancier. In onze webshop staat per (nieuw) product aangegeven wat het garantietermijn is. Mocht dit er niet bij staan of heeft u vragen over het garantietermijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bij ontvangst van het product, dient u het product te controleren op schade. Indien het product beschadigd blijkt, dient u de schade schriftelijk op de dag van levering bij ons te melden. Hierbij is het van belang dat u het product nog niet gemonteerd heeft, en een foto van het verpakkingsmateriaal meestuurt. Een melding van schade nadat het product door u gemonteerd is, kunnen wij niet in behandeling nemen.

Regeling voor consumenten

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Wij retourneren het betaalde bedrag binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, waarbij de kosten van levering op het betaalde bedrag in mindering worden gebracht. Ook als de levering gratis heeft plaatsgevonden omdat u het drempelbedrag met uw opdracht heeft overschreden, zullen wij het door ons vastgestelde levertarief op de creditering van de opdracht in mindering brengen.

Let op! Dit is een regeling die bedoeld voor consumenten en niet voor zakelijke klanten. 

Het annuleren van uw bestelling

Indien u uw bestelling wilt annuleren, adviseren wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Dit kan zowel via telefoon: +31 (0)162 580 654 als email: info@officetopper.com. Voor het annuleren van uw bestelling kunnen kosten in rekening worden gebracht!

Wet Kopen op afstand

Sinds 1 februari 2001 is de wet 'kopen op afstand' van kracht. Door deze wet hebben consumenten een sterkere rechtspositie gekregen, dus ook als het om kopen via Internet gaat. Volgens de wet is er van kopen op afstand sprake wanneer consument en verkoper elkaar bij de aankoop niet hebben gezien. De volgende belangrijke uitbreidingen voor wat betreft de rechten van consumenten zijn in de wet kopen op afstand opgenomen: Consumenten hebben recht op een afkoelingsperiode van 14 werkdagen na levering van het product. Zij mogen een product binnen die periode in de orginele verpakking terugsturen, waarbij ze alleen de portokosten voor het terugsturen hoeven te betalen.

De afkoelingsperiode geldt niet in de volgende producten:

• alle producten waarbij vermeld staat onder de kop "Technische specificaties" dat de afkoelingsperiode niet van toepassing is

• alle producten die niet binnen het standaard assortiment van de webshop vallen en derhalve speciaal voor u bij de toeleverancier zijn besteld

Retour en garantie op gebruikt meubilair

Wij doen ons best om u topkwaliteit kantoormeubilair te bieden, maar het kan een keer voorkomen dat u niet tevreden bent met de geleverde kwaliteit. We zullen dan ten alle tijden proberen met u tot een oplossing te komen.

Wanneer wij uw bestelling komen leveren dan moet u ten alle tijden een pakbon tekenen, mocht u bij het plaatsen van het meubilair tot de conclusie komen dat dit technisch niet is wat u had verwacht, dan dient u dit direct aan te geven bij een van onze monteurs. Zij zullen hier een notitie van maken. Aan de hand van deze notitie wordt er een service-bon gemaakt en op het kantoor zullen we dan contact met u opnemen voor een passende oplossing of nalevering/omruiling van het geleverde product.

Garantie kunnen wij uiteraard niet meer bieden op gebruikt meubilair, echter hebben wij zelf onze normen over hoe goed het meubilair moet zijn om het voor ons nog verkoopbaar te laten zijn. U bent daardoor eigenlijk altijd, tenzij anders vermeld staat, er zeker van dat u betrouwbaar meubilair in huis heeft. Het bestelde meubilair, wordt voordat het bij u wordt geleverd, netjes schoongemaakt en onderworpen aan een (technische) controle. 

Product defect of voldoet het niet aan de verwachting?

Wij stellen alles in staat om u producten te leveren die overeenkomstig zijn met de getoonde kwaliteit op de foto's. We controleren bij het binnenkomen de goederen op het functioneren van het technische deel en de stoffering wordt gecontroleerd op slijtage. Mocht het echter niet overeenkomstig zijn met wat er op de foto getoond wordt dan schrijft de wet voor dat u als consument binnen 2 maanden uw klacht (hoe dien ik een klacht in? Zie bovenstaand) bij ons kenbaar maakt. Een van onze collega’s zal u dan verder helpen en een passende oplossing zoeken.

Klacht indienen

U kunt uw klacht indienen via ons contactformulier rechtsboven aan de contactpagina. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 16:00 uur telefonisch bereikbaar: 0162-580654.

Retourneren betaald bedrag

Wanneer retourzenden van het aangekochte product is overeen gekomen  door u en onze klantenservice, dan betaalt Officetopper het aankoopbedrag binnen 14 dagen na binnenkomst van het product aan u terug. Voorwaarde is dat het product in onbeschadigde toestand in ons magazijn arriveert. 

Retouradres

Wanneer u een product wilt retourneren, kunt naar het onderstaand adres sturen:

Officetopper
Baileybrugweg 9
4941TB Raamsdonksveer

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.