Navigatie

Zit-sta hoekbureaus

Bent u op zoek naar een ruim en ergonomisch zit sta hoekbureau voor uw kantoor? Ontdek onze zit sta hoekbureaus, die met extra aanbouw meer werkruimte bieden dan standaard bureaus. Ideaal voor een gezonde werkomgeving, in een hoek geplaatst of als fraai werkeiland met twee tegenover elkaar.

Zit-sta hoekbureau kopen

Wilt u uw kantoor uitrusten met een ruim, ergonomisch bureau? Hebben uw medewerkers meer ruimte nodig dan de standaard bureaus bieden? En wilt u daarnaast zorgen voor een gezonde, verantwoorde werkplek? Onze zit-sta hoekburelen bieden de oplossing. Deze werktafels zijn een stuk ruimer dan de rechte bureaus in ons assortiment, doordat ze een extra aanbouw bevatten. Ideaal om in een hoek in uw kantoor te plaatsen – of juist twee hoekbureaus tegenover elkaar voor een mooi werkeiland.


Waarom kiezen voor een zit-sta hoekbureel?

Naast de extra ruimte van het hoekbureau, kunnen we nog veel meer voordelen van het zit-sta hoekbureel benoemen. Zo biedt dit type de mogelijkheid van een dynamische werkhouding. Te veel zitten zorgt er namelijk voor dat de doorbloeding in uw lichaam verslechtert. Het afwisselen van zittend werken met een staande werkhouding, zorgt voor een betere doorbloeding, maar ook voor minder rug- en nekklachten, een verbeterde concentratie en meer energie. Gezonde werkplekken op uw kantoor, dus.


De voordelen van een bureel met hoek?

Extra werkruimte is natuurlijk al erg fijn, maar het extra grote werkblad van het hoekbureau kan voor meerdere doelen dienen. Zo kunt u onder de aanbouw een ladenblok plaatsen voor extra opbergruimte, of gebruikt u de hoek als aanlandplek voor een overleg met uw collega’s. Onze sta burelen met hoek zijn standaard uitgerust met drie poten voor extra stevigheid. Daarnaast maakt dit het ook mogelijk om het gehele hoekbureau in hoogte te verstellen. Bovendien kunt u hierdoor zelf kiezen aan welke kant van de werktafel u de aanbouw wilt plaatsen: kiest u voor een links of rechtsmodel?


De functies van onze zit-sta hoekbureaus

Eenvoudig afwisselen tussen zitten en staan door de geluidloze en snelle hoogteverstelling, een maximale draagkracht van 150kg, en een hoogteverstelling die voldoet aan de NPR-richtlijnen. Stuk voor stuk voorbeelden van functionaliteiten waar de zit-sta hoektafels aan voldoen. Twijfelt u of u wel voldoende gebruik gaat maken van het staand werken? In het LED-display is een alarmfunctie toegevoegd die u er aan herinnert wanneer het tijd is om van houding te wisselen. Dat voorkomt dat de dag voorbij vliegt zonder ook maar één keer te hebben gestaan.


Bekijk de bureautafel in onze showroom

Natuurlijk snappen we het ook als u eerst nog even wilt bekijken of zo’n zit-sta bureau wel bij u past. U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer om onze zit-sta bureaus uit te testen. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen en met al uw vragen over onze bureaus terecht. We helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.