Navigatie

Witte roldeurkasten

Op deze pagina vindt u ons brede aanbod aan witte roldeurkasten: dé betrouwbare oplossing om uw werkgerelateerde of persoonlijke spullen veilig in op te bergen. En zeker als u zoekt naar een kast met een witte omhuizing, bent u aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment!

Een witte roldeurkast kopen

Wilt u uw interieur opfrissen én de opbergruimte uitbreiden? Dan zijn onze witte roldeurkasten de ideale optie. De witte omhuizing van deze kantoorkasten zijn ideaal voor het toevoegen van een frisse, lichte oplossing aan uw kantoorruimte. En u heeft bovendien een ruime keuze uit ons assortiment witte jaloeziedeurkasten! Onze roldeurkasten met witte omhuizing zijn namelijk beschikbaar in een stalen en een houten uitvoering. De houten variant kunt u uitrusten met een aluminiumkleurige of witte roldeur, terwijl de stalen uitvoering geheel wit is. En hoewel beide uitvoeringen wit zijn, brengt de materiaalsoort toch een geheel specifieke uitstraling met zich mee.


Welke mogelijkheden zijn er?

Naast een keuze uit het type materiaal, zijn er ook diverse opties wat betreft het formaat. Smal en hoog – of juist breed en laag; u vindt elke mogelijke combinatie in onze webshop. Onze witte archiefkasten komen in een hoogte van 72cm tot maar liefst 198cm. En als het gaat om de breedte, kunt u kiezen uit 80, 100 en 120cm.

Wilt u uw nieuwe roldeurkast een extra unieke uitstraling geven? Dan kunt u er altijd voor kiezen om een houten topblad toe te voegen. Voor een volledig witte roldeurkast kiest u voor een wit topblad – maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een topblad in een andere houtkleur, zoals havanna, ahorn of light oak. Zoekt u een mobiele kast? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u namelijk ook een verrijdbare roldeurkast, die tevens uitvoerbaar is in een witte kleur.

witte roldeurkasten kopen

Meer weten over de witte roldeurkast?

Heeft u direct een keuze gemaakt voor een specifieke witte rolluikkast? Dan bestelt u binnen enkele klikken uw nieuwe archiefkast in onze webshop. Twijfelt u nog? Of wilt u meer weten over welke kast het beste bij uw wensen past? Neem dan zeker contact met ons op; we helpen u graag! Ook als u een kast in het echt wil komen bekijken, bent u uiteraard welkom in onze showroom in Raamsdonksveer. Maak hiervoor wel even een afspraak; dan zorgen wij dat er een collega voor u klaarstaat!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.