Navigatie

Kabelmanagement

De werkplekken op kantoor zijn het liefst opgeruimd, overzichtelijk en natuurlijk veilig. En dat is precies waar de producten uit ons kabelmanagement assortiment om de hoek komen kijken. Want met alle apparaten op uw werkplek, is het van belang om te zorgen voor het net en overzichtelijk wegwerken van alle kabels die hierbij komen kijken. Benieuwd naar de mogelijkheden? U bekijkt en bestelt ons complete assortiment aan kabelmanagement op deze pagina!

Producten voor kabelmanagement kopen voor een veilige werkplek

Zoals de naam al doet vermoeden, draait het bij kabelmanagement allemaal om het ‘managen van uw kabels’. Met andere woorden: u zorgt ervoor dat alle kabels rondom uw werkplek netjes én gerangschikt worden weggewerkt. De producten in ons assortiment Kabelmanagement helpen u hierbij een handje. Producten als een kabelgoot, kabelklemmen of een kabelgrip zorgen er namelijk voor dat de kabels niet los rondom of onder uw bureau hangen, maar netjes en gebundeld worden weggeleid. Dat maakt de werkplek direct een stuk veiliger; er is immers minder risico om achter een kabel te blijven hangen, en daardoor een snoer of apparaat (of uzelf, natuurlijk) te beschadigen.

Kabelmanagement met kabelgoot


Welke producten helpen bij goed kabelmanagement?

Zoals u kunt zien, bieden wij in onze webshop verschillende producten die u helpen bij het creëren van goed kabelmanagement rondom de werkplekken. Zo bieden ze u stuk voor stuk een helpende hand bij het wegleiden van kabels, zodat er geen sprake meer is van loshangende, of in de knoop zittende, kabels. Maar welke producten zijn er? En waar dienen ze voor? We lichten het toe:

  • Kabelgoot: De kabelgoot wordt gemonteerd onder het werkblad, zodat u via de achterzijde van uw blad de kabels direct naar de goot leidt. In de goot kunt u bijvoorbeeld een stekkerblok verwerken, zodat u hier alle kabels samenvoegt. Daarnaast kan de kabelgoot zorgen voor de wegvoer van kabels richting één van de zijdes van het bureau, zodat de kabels niet loshangen aan de achterzijde van uw bureau.
  • Kabelklem: Net als de kabelgoot, monteert u de kabelklem onder het bureaublad. Met een kabelklem kunt u de kabels tegen het bureaublad ‘klemmen’, waardoor deze netjes langs het bureaublad lopen en dus niet in de weg hangen.
  • Kabelgrip: Ook de kabelgrip monteert u onder het bureaublad, en helpt erbij de kabels te ordenen en uit elkaar te houden. Zo weet u precies welke kabel bij welk apparaat hoort, en ontstaat er geen kabelknoop!
  • Kabelslurf: Heeft u een kabelkanaal, of bijvoorbeeld elektra, in de grond verwerkt? Dan helpt de kabelslurf om de kabels gebundeld naar de vloer te leiden. De kabelslurf wordt namelijk aan de achterzijde van het bureaublad gemonteerd, en heeft een verzwaarde voet zodat hij stevig op de grond blijft staan. De ‘wervels’ zorgen voor een nette begeleiding van de kabels.
  • Kabeldoorvoerdop: De kabeldoorvoerdop is te monteren ín het bureaublad, en biedt een afgesloten plek om kabels door het blad te voeren. Ideaal bij bureaus die bijvoorbeeld tegen de muur staan, waardoor aan de achterzijde van het blad geen ruimte is om kabels weg te voeren.

Eenvoudig mee te bestellen met uw nieuwe werkplek

Heeft u een nieuwe werkplek nodig? Of zoekt u een nieuw bureau? Dan is het natuurlijk belangrijk om het direct goed te doen – en ook meteen te denken aan het kabelmanagement rondom de werkplek. De producten uit ons kabelmanagement assortiment zijn eenvoudig mee te bestellen met al onze werkplekken. Doordat ze in diverse kleuren leverbaar zijn, past u de producten eenvoudig aan op bijvoorbeeld de kleur van het onderstel van uw bureau, zodat u een uniform geheel creëert. Op die manier zorgt u niet alleen voor een stijlvolle werkplek, maar ook ’n veilige. Want een brei aan kabels kan zowel zorgen voor een inefficiënte werkplek, als voor een hoger brandgevaar. En dat wilt u natuurlijk altijd voorkomen.


Een keuze gemaakt? Bestel direct eenvoudig op onze webshop!

Weet u al precies welke producten u nodig heeft om te zorgen voor een knap staaltje kabelmanagement? In onze webshop bestelt u eenvoudig en snel alle gewenste producten. Het grootste deel van onze producten hebben wij zelfs op voorraad, waardoor u ze al binnen 5 tot 10 werkdagen kunt verwachten. Heeft u liever eerst nog wat advies? Of zoekt u complete werkplekken waarbij direct aan het kabelmanagement gedacht wordt? Neem gerust contact met ons op – we denken graag met u mee en maken samen een plan op maat.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.