Navigatie

Kapstokken

(11 artikelen)

Zoekt u een plek waar de jassen van bezoekers en medewerkers netjes kunnen worden opgehangen? Neem een kijkje in ons assortiment aan kapstokken en kies een kapstok die past bij uw ruimte.

Kapstok kopen

Kapstokken zijn een handige en vaak welkome toevoeging in een kantoorruimte. Het gebruik van kapstokken in een werkruimte geeft het geheel een verzorgd uiterlijk. Naast individuele kapstokken, bieden wij ook kapstokrekken. Deze geven meerdere mensen de mogelijkheid om hun kleding op te hangen op één vaste plaats.

Diverse kapstokken

Kapstokken worden regelmatig vergeten bij het inrichten van een kantoorruimte. Het gevolg hiervan is dat de gebruikers van deze ruimtes hun overbodige kledingstukken zoals jassen en vesten over een stoel of bureau hangen. Dit geeft een slordige indruk. Door het aanschaffen van een kapstok kan dit verholpen worden. Naast staande kapstokken en kapstokrekken vindt u in onze webshop ook kledinghangers en wandgarderobes.

Diverse garderobes

Naast diverse kapstokken vindt u hier ook diverse garderobes. Officetopper biedt zowel eenzijdige, tweezijdige als wandgarderobes aan. Wilt u één van deze producten bestellen bekijk gerust het aanbod van Officetopper op onze website en verschillende garderobes en wandgarderobes variërend van 1 haak tot en met 19 haken. Naast dat het bestellen van diverse garderobes en wandgarderobes mogelijk is, is het ook mogelijk om losse kledinghangers te kopen voor uw garderobesysteem. Deze losse kledinghangers zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, namelijk: zwart, oranje, wit, blauw en roze. 

Complete kantoorinrichting?

×

Op zoek naar een complete kantoorinrichting? Heeft u meerdere werkplekken nodig of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!