Navigatie

Kunstplanten

Bent u op zoek naar kunstplanten voor uw kantoorruimte? Kunstplanten vormen een uitstekende manier om sfeer in uw kantoor te brengen en vormen een prachtige aanvulling op uw werkplek. Deze planten vragen geen onderhoud en dragen positief bij aan uw werkomgeving. Op deze pagina vindt u ons assortiment aan kunstplanten. Bekijk ons aanbod nu en bestel direct.

Kunstplanten kopen?

Wilt u genieten van groen op kantoor zonder zorgen? Of wilt u graag een leuke plant voor een plek zonder veel licht? Dan zijn kunstplanten de ideale keuze voor u! Met kunstplanten kunt u uw kantoor op een mooie manier groener maken, zonder dat u zich druk hoeft te maken over verzorging. Bij Officetopper hebben we kunstplanten die bijna niet te onderscheiden zijn van echte planten. Deze planten passen goed in allerlei ruimtes zoals ontvangstruimtes, vergaderruimtes en bedrijfsruimtes. Of u nu uw interieur wilt opfleuren of uw kantoor wilt verfraaien, Officetopper heeft een assortiment aan aantrekkelijke kunstplanten voor u. U kunt onze mooie kunstplanten eenvoudig online bestellen.

kantoor kunstplanten


Waarom kiezen voor een kunstplant?

Heeft u geen tijd om echte planten te verzorgen? Dan kunt u het beste een kunstplant kopen. Kunstplanten hebben weinig zorg nodig én ze blijven er altijd mooi uit zien. Het enige wat u niet bij kunstplanten hebt is dat ze luchtzuiverend. Heeft u een ruimte waar u graag een plant zou willen plaatsen, maar die erg weinig licht ontvangt, zoals bijvoorbeeld een donkere hoek? Dat is geen probleem, met een kunstplant zit u altijd goed. Of het nu een donkere plaats of juist pal in de zon betreft, voor een kunstplant maakt dit niet uit. Houd er wel rekening mee dat wanneer u een kunstplant vol in de zon zet, deze in verloop van tijd kan verkleuren door de zon.


Hebben kunstplanten onderhoud nodig?

In tegenstelling tot echte planten hebben kunstplanten geen water, zonlicht of verzorging nodig. Maar een beetje aandacht is wel handig. Het is goed om af en toe het stof van de kunstplanten te halen. Gebruik daarvoor een antistatisch doekje, een plumeau of een doek die een beetje vochtig is gemaakt. Stof kan zich ophopen op de zachte bladeren van de plant. Dat kan ervoor zorgen dat de plant er onrealistisch uitziet, en dat is iets wat u waarschijnlijk niet wilt bij een kunstplant. Daarom is het slim om uw kunstplant zo nu en dan – bijvoorbeeld eens in de twee weken – een beetje te verzorgen. Zo blijven uw kunstplanten de realistische look en feel behouden.


Welke soorten en formaten kunstplanten zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten kunstplanten, elk met hun eigen speciale kenmerken. Denk aan hangplanten die vanaf het plafond naar beneden hangen, of grote staande planten die een opvallende indruk maken in uw ruimte. De diverse kunstplanten kunnen worden verdeeld in categorieën zoals kunstbomen, hangplanten, kunstbloemen, waterbestendige planten en takken. Of u nu wat groen wilt toevoegen aan uw kantoor, woonruimte of werkplek, kunstplanten bieden veel mogelijkheden om uw omgeving mooier te maken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onderhoud. Kies de kunstplant die het beste past bij uw smaak en behoeften, en geniet van de pracht en handigheid die ze te bieden hebben.


Kunstplanten voor binnen en buiten

Kunstplanten zijn de ideale oplossing voor binnen én buiten. Binnen zorgen ze voor een levendige sfeer, perfect voor drukke werkplekken. Ze verfraaien elke ruimte, van kantoren tot gangen. Kunstplanten zijn ook perfect voor plekken met weinig zonlicht, tocht of kou. Ze bieden een groene omgeving zonder de noodzaak van groene vingers.Wist u dat kunstplanten ook buiten kunnen worden geplaatst? Deze duurzame planten zijn speciaal afgewerkt en Uv-bestendig, wat betekent dat ze hun schoonheid behouden, zelfs in de buitenlucht. Of u nu binnen of buiten wilt genieten van groen, kunstplanten zijn een uitstekende keuze voor een blijvende en aantrekkelijke groene ambiance.


De beste plekken om kunstplanten binnen te plaatsen

Op de werkplek zijn kunstplanten buitengewoon geschikt om te plaatsen bij de receptie en entree. Ze zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling voor bezoekers en dragen bij aan een ontspannen sfeer in wachtruimtes. Bovendien verfraaien ze gedeelde ruimtes, zoals kantines, met hun prachtige uiterlijk. Door ze op bureaus en vensterbanken te plaatsen, komt de werkruimte tot leven. Ook in gangen zorgen ze voor een opbeurend effect. Kunstplanten vervullen daarnaast een inspirerende rol in vergaderruimtes, voegen een persoonlijk tintje toe aan werkplekken en gedijen zelfs in donkere hoeken waar natuurlijk licht schaars is. Hierdoor dragen ze bij aan het creëren van een positieve en aangename werkomgeving.

kunstplanten


Kunstplanten kopen bij Officetopper?

Als u zoek bent naar kwalitatieve kunstplanten, dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. Of het nu gaat om het opfleuren van uw kantoor, thuiswerkplek of andere ruimte, onze kunstplanten bieden de ideale oplossing. We begrijpen ook hoe belangrijk een gezellige en inspirerende omgeving is. Onze kunstplanten zijn niet alleen mooi om te zien, maar vereisen ook geen onderhoud. U kunt dus genieten van hun natuurlijke uitstraling zonder u zorgen te maken over bewateren, snoeien of zonlicht. Aarzel niet en bestel vandaag nog uw favoriete kunstplanten bij Officetopper. Hiermee geeft u uw ruimte een nieuwe look met stijl en gemak.

 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.