Navigatie

Flipovers

Op zoek naar de ideale manier om duidelijke notities te maken tijdens een vergadering of brainstorm? Flipovers zijn flexibel in te zetten en gemakkelijk te verplaatsen tussen verschillende ruimtes in uw kantoor. Deze handige flipovers zijn herbruikbaar met nieuwe papierblokken. Bekijk hier ons assortiment en bestel uw flipover.

Flipover kopen?

Een flipover is eigenlijk een groot en overzichtelijk kladblok. Ideaal voor notities die voor meerdere mensen zichtbaar moeten zijn. Dit kan zijn tijdens een brainstorm, uitleg of vergadering. Een flipover geeft je de mogelijkheid om deze notulen te bewaren of op te hangen. Verplaatst de verrijdbare flipovers gemakkelijk tussen verschillende ruimtes of plaats een statische flipover in een ruimte naar uw wens.


Voordelen van een flipover

Gemakkelijk notities maken tijdens een vergadering om deze vervolgens te bewaren? Of graag later nog een keer teruglezen? Dan is een flipover precies wat u nodig heeft. Flipovers hebben verschillende voordelen ten opzichte van een whiteboard of prikbord. Geschreven notities kun je gemakkelijk afscheuren en bewaren om later nog eens terug te lezen. Daarnaast zijn de flipovers herbruikbaar en hoeft alleen het papierblok vervangen te worden om vervolgens weer gebruik te maken van uw flipover.


Gebruiksgemak van de flipover

Flipovers zijn gemakkelijk te plaatsen in iedere ruimte. Denk aan vergaderruimtes, ontvangsthallen, klassikaal gebruik en meer. Het gangbare formaat bij dit presentatiemiddel is gericht op het A1 formaat van de papierblokken. Dit formaat is dusdanig groot dat er genoeg plek is om duidelijk te schrijven waardoor de leesbaarheid in grotere ruimtes goed is. Deze blokken zijn zeer geschikt voor flipovers en zijn daarom gemakkelijk te bevestigen. Al het papier van het papierblok gebruikt? U verwisseld eenvoudig het papierblok op de flipover zodat u weer snel aan de slag kan.

In ons assortiment vindt u ook flipovers met zijarmen. Deze zijarmen zijn magnetisch waardoor er gemakkelijk flipoverbladen of andere documenten aan opgehangen kunnen worden. Hierdoor kunt u meer informatie tegelijkertijd ophangen ter ondersteuning van uw presentatie of overleg.

Verrijdbaar kantelbaar whiteboard

Bestel gemakkelijk en snel

Heeft u de gewenste flipover kunnen vinden? Bestel deze dan binnen enkele klikken op onze webshop. Heeft u nog vragen over de flipovers? Of heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.