Navigatie

Prikborden

Prikborden zijn onmisbaar op een kantoor (of thuiswerkplek). Even snel een herinnering, afspraak of kaartje vastprikken en je hebt alles bij de hand. Naast dat ze erg functioneel zijn, kunnen ze ook decoratief zijn. Op deze pagina bestelt u snel en gemakkelijk uw prikborden!

Prikborden kopen

Een prikbord; de naam zegt het al. Tijdens een overleg prikt u gemakkelijk informatie aan dit bord, of u gebruikt het tijdens een presentatie eenvoudig als geheugensteuntje. Kortom: een onmisbaar product in uw spreek- of vergaderruimte. Ook handig op locaties waar veel medewerkers samenkomen om algemene mededelingen aan op te hangen. Met een prikbord creëer je een gelegenheid om documenten op te hangen zodat deze zichtbaar zijn voor iedereen. Zo heeft u uw handen vrij, terwijl uw presentatie of overleg een flinke boost krijgt met visuele of tekstuele ondersteuning.


Welke soorten prikborden zijn er?

Prikborden zijn er in verschillende soorten en maten. Een textielbord biedt een basic mogelijkheid om documenten op te hangen tot een grootte van 100x150cm (bxh). Officetopper biedt ook grotere panelen die geluiddempend zijn. Deze zijn niet alleen ondersteunend aan het presenteren, maar verbeteren ook het spreken door de akoestische vulling. Daarnaast zijn de klassieke prikborden te verkrijgen met textielstof en kurk.


  • Akoestische prikborden: In ons assortiment treft u diverse prikborden - ook akoestische prikborden. Deze zijn er niet alleen om informatie aan te prikken, maar hebben ook geluiddempende eigenschappen. Deze prikborden zijn namelijk gevuld met akoestisch schuim - en dus ideaal als presentatiemiddel in vergaderruimtes of andere ruimtes. De vulling in deze prikborden zorgt er voor dat het geluid niet wordt weerkaatst van de muren, maar juist wordt geabsorbeerd. Hiermee creëert u een prettige en praktische omgeving

    Akoestisch prikbrod
  • Prikborden met textiel of kurk: De standaard prikbroden bevatten een textiel of kurk oppervlak. Het verschil hiertussen ligt voornamelijk op gebruiksgebied. Textiel is geschikter voor intensief gebruik doordat deze zijn voorzien van een extra stevige achterplaat. Denk hierbij aan het opprikken van aantekeningen tijdens een brainstorm of vergadering. De oppervlaktes van kurk zijn beter om documenten te presenteren die hier langere tijd blijven hangen. Kurk is natuurlijk materiaal wat langere tijd mee gaat, ideaal voor algemene mededelingen in uw kantine- of ontvangstruimte.

Prikborden aanschaffen bij Officetopper

Heeft u de gewenste prikborden gevonden? De juiste kleur gekozen? Dan bestelt u gemakkelijk uw prikborden in onze webshop. U kunt deze op locatie af laten leveren. Mocht u vragen hebben, of op zoek zijn naar prikborden die niet in ons assortiment te vinden zijn? Neem dan gerust contact op, we helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.